11.03.2012 | 15:42 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 43

Angelica og moren din satt nede og pratet. "Hei igjen." Du klarte ikke la være å smile. Kanskje det ikke kom til å bli så ille alikevel. Du kom jo fortsatt til å få prate med han. "Hvorfor så blid?" Angelica prøvde å skjule sjalusien. Hun hadde mest antagelig forstått hva det var. "Bare skypet litt med Zayn." Du satte deg ned ved bordet, tok til deg en brødskive og begynte å smøre den.

____________

 

"Hva skal dere i dag da jenter?" Moren din prøvde desperat å få igang en samtale mellom dere. "Vet ikke, kan vi spørre om resten av gjengen vil komme over?" Moren din nikket. "Det er en god idè å møte de andre igjen." På den måten var moren din veldig grei. Hun var veldig opptatt av at du skulle holde deg sosial med venner. Det var aldri noe problem å få besøk eller reise bort til noen. "Unnskyld meg." Du reiste deg fra bordet og gikk opp i andre etasje til rommet ditt. Du tenkte på esken du hadde fått av Zayn. Du rotet gjennom baggen din til du fant den. Du satte deg ned på senga med den svarte esken i hånda. Du åpnet den forsiktig. En lapp og et armbånd. Du tok opp lappen og leste den først. *Bare så du vet det, jeg savner deg sinnsykt mye allerede! Nå har vi matchende kjæreste-armbånd også. Gleder meg til vi møtes neste gang<3* De tre setningene gjorde så tårene vellet opp i øynene dine. Du tok opp armbåndet og målte det med blikket. Det var blått med svarte hjerter. Du knøyt det, og dro det over hånda di og inn på håndleddet.

 

"Hei Anja. Vil du komme over? Resten av gjengen kommer." Du klarte ikke la være å smile stort da du hørte stemmen hennes. "I'll be there in 5." Du rakk ikke si noe mer før hun hadde lagt på. Da ble dere hele gjengen. Deg, Angelica, Anja, Marie og Ida. Du og Angelica stod på kjøkkenet og fikset med mat til de kom. Dere kuttet opp grønnsaker, lagde dipp, fant fram chips, sjokolade og brownies. Etter fem minutter banket det på.
"Anja!" Du og Angelica kastet dere over henne. "Jentene mine!" Dere stod sånn en liten stund, før dere trakk dere fra hverandre. "Fortell meg alt!" Hun ventet i spenning. "Kanskje vi skal vente på de andre først?" Hun fikk et skuffet uttrykk i ansiktet. "Ok. Når kommer de?" Du sjekket klokka på mobilen din. "De burde være her innen en halvtime. Du kan hjelpe til med maten imens." Dere gikk inn på kjøkkenet og fortsatte å kutte grønnsakene. Tida gikk saktere og saktere, føltes det i alle fall ut som. Du ville så gjerne at det skulle banke på med en gang, at du slapp å vente på de enda lengre. Du hadde savnet de så fælt. Det var de jentene som lyste opp hverdagen din når du var trist og lei. Det var de som hadde støttet deg gjennom alt. "Hva er det du har rundt håndleddet?" Angelica tok tak i armen din og så nøye på det. "Fikk det av Zayn." Nysgjerrigheten til Anja var ikke til å stoppe. "Hvem er Zayn?" Du kunne ikke forventet noe annet når det var hun. Hun var verdens mest nysgjerrige person. "Du skal få vite det etterpå." Angelica kremtet. "Jeg stikker på rommet ditt en tur." Du kunne høre at stemmen hennes var gråtkvalt. Det var ikke lett for henne heller. Matt hadde det så travelt fra før av, at de ikke kunne skype så mye heller. Han hadde diverse treninger, skole, og enda mer som du ikke husket. "Bare vent her litt." Sa du til Anja før du gikk etter Angelica. Hun satt på senga di og gråt. "Angel, ikke gråt." Du satte deg ned ved siden av henne og strøyk henne på ryggen.

 

Mer?


Postat av:

mer:))

11.03.2012 @ 15:49
Postat av:

Mer !

11.03.2012 @ 15:52
Postat av: Andrea

Meeer! <3<3<3

11.03.2012 @ 15:58
Postat av: directionerff

Meer! <3

11.03.2012 @ 15:59
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Silje

2-3 deler til idag hadde vert kjempefint :D

11.03.2012 @ 16:09
Postat av: Maria

Mere! <3

11.03.2012 @ 16:46
Postat av:

Mer !

11.03.2012 @ 17:32
Postat av: erikakp

mer!

11.03.2012 @ 17:57
URL: http://www.erikakp.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35373809
hits