11.03.2012 | 17:57 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 44

Du kunne høre at stemmen hennes var gråtkvalt. Det var ikke lett for henne heller. Matt hadde det så travelt fra før av, at de ikke kunne skype så mye heller. Han hadde diverse treninger, skole, og enda mer som du ikke husket. "Bare vent her litt." Sa du til Anja før du gikk etter Angelica. Hun satt på senga di og gråt. "Angel, ikke gråt." Du satte deg ned ved siden av henne og strøyk henne på ryggen.

_____________

 

Dere hørte lyden av at det banket på døra nede. "Kom igjen Angel. VI får bare gjøre det beste ut av det. Jeg vet nøyaktig hvordan du har det." Du brukte alltid navnet "Angel" på henne når hun var trist. Det var det du kalte henne da dere var mindre. "Ja, vi får gjøre det beste ut av det." Hun tørket bort tårene med håndbaken og reiste seg fra senga. "Vi får se å komme oss ned og møte dem." Du visste at dere hadde det på samme måte. Matt hadde sine ting, og Zayn hadde bandet. Du ga henne et lyte trykk på armen, før dere gikk ned trappa igjen.
"*Ditt navn*! Angelica!" Ida og Marie kastet seg over dere. "Hei til dere også!" Anja hang seg også på, så det ble en stor gruppeklem. Moren din hadde reist bort til Angelica og de, så dere var alene hjemme. "Hva skal vi finne på?" Du og Angelica hadde ikke lagt store planer for hva dere skulle gjøre. "Først og fremst skal de fortelle oss alt sammen." Kom det fort fra Anja. Hun var fortsatt like nysgjerrig. "Også kan vi sikkert se på filmer eller noe etterpå." Ida ble med i idèplanleggingen. Det ble til at dere satte dere ned i sofaene for at du og Angelica skulle fortelle om turen.
"Vi bodde jo hos Maja, Rusheren vi har snakket så mye om." Begynte Angelica, før hun ga ordet videre til deg. Hun ville tydeligvis ikke fortelle mer, siden mye hadde om Matt å gjøre. Du pustet et dypt drag før du fortsatte. "Bortsett fra Maja bodde også faren, Henrik, og broren, Matt, der. Det viste seg at Matt og Logan var barndomsvenner, så vi møtte Logan samme dag som konserten." De andre jentene var også Rushers, de sendte dere misunnlige blikk. "Logan tok oss med backstage, så vi fikk møte resten av BTR og også oppvarmingsbandet, One Direction." Du følte ikke for å fortelle noe særlig mer om det første møtet deres. Du og Zayn hadde hovedsakelig sendt hverandre nysgjerrige blikk, så du hadde ikke fått med deg så mye av hva som skjedde rundt dere to. "Vi fikk bli med ut på scena når de sang What Makes You Beautiful. Og siden den dagen hang vi sammen med i alle fall guttene fra 1D hver dag. BTR gutta var litt på og av." Du visste ikke hvor langt du skulle strekke alt sammen. Angelica tok ordet før du rakk å fortsette. "Logan forelsket seg i *Ditt navn*, men hun forelsket seg i Zayn. Trekantdrama deluxe! De er nå sammen, *Ditt navn* og Zayn altså, og jeg er sammen med Matt, broren til Maja." De andre jentene stirret på dere som om de ikke trodde hva de hørte. "Wow, dere har virkelig opplevd mye på den korte tida!" Marie brøt stillheten mellom dere først. "Ja, vi har d.." Mobilen din vibrerte, noe som fikk deg til å avbryte deg selv. Du så ned på displayet. Zayn<3. Du klikket på den grønne knappen, og la mobilen inntil øret. "Hei Zayn." Det kilte i magen bare av å høre stemma hans. "Hei nydeligheten min." Du kunne høre noen stønn i bakgrunnen, sannsynligvis fra Louis og Niall. "Er du veldig opptatt?" Du visste ikke helt hva du skulle si. Du var jo opptatt med jentene, men du ville så gjerne snakke med han. "Det går bra. Er bare sammen med jentene." De tok litt tid før han svarte. "Ok. Da kan vi jo snakkes senere. Ville bare høre stemma di." Du hørte tydelig på stemma hans at han rødmet. "Ring når du kan." Du var usikker på hva mer du skulle si. "Jeg elsker deg, *Ditt navn*." Du svarte med det samme. "Hade." Han la på før det ble mer snakking.

 

Mer?


Postat av: Silje

Mer ! <3

11.03.2012 @ 18:23
Postat av:

meer:)

11.03.2012 @ 18:27
Postat av:

Mer !

11.03.2012 @ 18:47
Postat av:

Meer ! <3

11.03.2012 @ 19:01
Postat av: Sophie

<3

-SM

11.03.2012 @ 19:04
Postat av: silje

Need More ! <3

11.03.2012 @ 19:23
Postat av: Elisabeth

Meer <3

11.03.2012 @ 20:56
Postat av: kristin<3 - kommenterer alltid tilbake

mer <3 fin blogg <3

12.03.2012 @ 21:29
URL: http://kristinsvendsgord.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35379247
hits