11.03.2012 | 20:52 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 45

Du var jo opptatt med jentene, men du ville så gjerne snakke med han. "Det går bra. Er bare sammen med jentene." De tok litt tid før han svarte. "Ok. Da kan vi jo snakkes senere. Ville bare høre stemma di." Du hørte tydelig på stemma hans at han rødmet. "Ring når du kan." Du var usikker på hva mer du skulle si. "Jeg elsker deg, *Ditt navn*." Du svarte med det samme. "Hade." Han la på før det ble mer snakking.

_____________

 

"Var det Zayn?" Ida satte seg nesten oppå fanget ditt. "Ja, det var han." Du rødmet litt. Han hadde ringt deg kun for å høre stemma di. Han var bare så søt. "Hvordan går det med deg og Matt forresten?" Marie fortsatte en samtale med Angelica. Hun fikk et såret uttrykk i ansiktet. "Angel.." Du la armen over skulderen hennes. Du visste ikke helt hva du skulle si. Zayn ringte deg, eller dere skypet, så fort han hadde tid. Selv når dere ikke hadde vært hjemme i mer enn rundt tolv timer, hadde du allerede gjort begge deler med Zayn. Angelica og Matt hadde ikke en gang tekstet. Du tok opp mobilen din. *Kan du ringe henne så fort du kan? Hun savner deg sånn:(* Du fant nummeret til Matt og sendte meldinga. So what om det var dyrt å tekste til USA. Angelica trengte å få høre stemma hans. Etter fem minutter fikk du svar. *Litt opptatt atm, ringer om 10:)* "Zayn eller?" Anja lente seg over deg, så hun kunne se hvem du fikk melding av. "Nei." Du fortet deg å gå ut av meldinga, så hun ikke skulle se hvem den var fra. Hun ga seg så fort.

 

"Hallo?" Angelica løftet mobilen til øret. Uten forvarsel, rant noen tårer nedover kinnet hennes. "Jeg savner deg også." Du mimet "Matt" til de andre, og de nikket forstående. Dere gikk ut av stua og lot henne få prate i fred. "Dere må se dem sammen en gang! De er bare så nydelig!" Du hoppet nesten opp og ned av glede. "Skal han være med i påskeferien, når Maja kommer?" De andre jentene gledet seg til å møte Maja allerede, selv om det var rundt fire uker til. "Ja, jeg tror i alle fall det." Du gruet deg litt til å se dem sammen igjen, siden Zayn ikke kom til å være der. Du var redd for å bli veldig misunnelig fordi kjæresten hennes kunne komme i så og si alle ferier, men for at Zayn skulle komme måtte alt klaffe perfekt. "Kommer Zayn i ferien også?" Marie virket veldig begeistret. "Tviler på det. For å være ærlige vet ingen av oss noe enda. Det spørs om de skal noe den uka." Forsøket ditt på et smil ble ikke vellykket. Det gjorde vondt å vite at du kanskje ikke skulle få se Zayn på over en måned. Men det var vel sånn å date en som var kjent, som reiste over skog og hei. Men du elsket han, ingenting kom til å endre på det, så du skulle holde ut med det.

 

Dere gikk inn i stua igjen en halvtime senere. Angelica hadde avsluttet samtalen sin med Matt. "Kan du ikke spørre moren din om vi kan sove over da? Det hadde vært gøy med en skikkelig jentekveld!" Alle jentene var enige i forslaget til Ida, så du ringte henne med en gang. Svaret ble ikke noe annet enn et ja. Dere fikset med maderasser, puter og dyner. "Kan vi sjekke twitter og sånt?" Dere hentet din, Angelica og moren din sine pc-er. Dere byttet litt på. "Skal du sjekke?" Anja dyttet pc-en over til deg. "Kan jeg jo." Du var helt borte i din egen verden når du tastet inn bruker navn og passord. Du sjekket mentions først. *Savner verdens beste! @*twitteren din* <3* "Aww" Sa Anja i øret på deg. "Hva er det?" De andre flokket seg rundt deg og leste tweeten. Du rev deg ut av din egen verden og klikket på Reply knappen. *Savner deg også @zaynmalik <3*

 

Mer? 


Postat av: erikakp

meeer! kjempe bra historie!

11.03.2012 @ 21:11
URL: http://www.erikakp.blogg.no
Postat av: Mie (:

Mer! :D

11.03.2012 @ 21:15
Postat av: silje

Mer ! :)

- kanskje lage twitter eller noe for å få bloggen mer kjent ?

11.03.2012 @ 21:58
Postat av: Elisabeth

Meer <3

11.03.2012 @ 22:14
Postat av: Christine Isaksen

WÆÆÆ!! Mer mer mer

11.03.2012 @ 22:18
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

Mer!

11.03.2012 @ 22:31
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

11.03.2012 @ 22:55
Postat av: silje

MER !

håper det kommer noe om BTR, haha !

elser historien <3

11.03.2012 @ 23:11
Postat av:

Elsker virkelig bloggen og historiene !

gleder meg alltid til å lese neste del!

Kommer det noe idag ?

12.03.2012 @ 21:59
Postat av: Sophie

Love Zayn

-SM

12.03.2012 @ 22:25

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35379993
hits