14.03.2012 | 18:17 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 47

Hva var det egentlig som skjedde? Harry hadde sagt at de bare var venner, men kanskje Zayn hadde fortalt dem det. Kanskje de ikke var bare venner. Marine var i USA hun også. Du prøvde å dytte bort tankene. Du og Zayn var sammen. Han sa at han elsket deg. Ville han brukt så mye tid på deg om han egentlig ikke var interessert?

____________

 

Dere bestemte dere for å gå en tur på shopping. Du trengte litt nye klær, så hvorfor ikke? Siden dere bodde rett utenfor byen, så det tok ikke lange tida å kjøre til senteret. Ida og Anja dro med resten av dere inn på Cubus. Du fant noen fine bukser og en genser, du tok de med deg inn på prøverommet. Resten av jentene hadde blitt borte for deg et øyblikk.
"Tror du han er utro mot henne? Zayn altså?" Du kunne høre stemma til Marie. "Kan godt være mulig. Han har jo sjangs på alle." Det var Ida som svarte. De var ikke klar over at du hørte dem. Du lente deg mot vegen, og gled sakte ned i en sittende stilling på gulvet. Du merket at tårene rant ned kinnene dine, men denne gangen orket du ikke bry deg med å stoppe de.

 

"*Ditt navn*? Er du her?" Angelica stod rett utenfor prøverommet. Du reiste deg opp, tørket tårene og gikk ut. "Ja." Angelica smilte til deg. "Vi lurte på om vi skulle stikke og kjøpe noe å drikke. Tørst?" Du hadde mistet all lysten til å shoppe mer. "Nei, jeg er så sliten at jeg tror jeg går hjem. Kom når du er ferdig." Du ga henne et lite smil før du gikk bort til kassa og betalte.
Du tok bussen hjem, noe som føltes som en evighet. Måtte alltid bussen kjøre så sakte? Du lente hodet bak mot setet. "Hei, kan jeg sitte her?" En gutt med store solbriller og hette over hodet stod ved siden av deg. "Ja." Du visste ikke hva annet du skulle svare. Det var masse ledige seter i bussen. Han måtte ikke be seg to ganger, og satte seg ned ved siden av deg. "Hvor skal du?" Han hadde ikke tenkt til å la deg være ifred. "Hjem." Sa du, stemmen din låt en tone kald. "Så du bor i nærheten?" Du nikket. Du var oppdratt til å oppføre deg høflig, og du hadde ikke tenkt til å endre et på grunn av en merkelig gutt. "Rett borti her. Ti minutter igjen." Skulle han ikke snart ta hintet ditt? Du var ikke interessert i å prate med han, noe han ikke forstod. "Hva gjorde du i byen?" Han begynte å irritere deg litt. Noen andre i bussen snudde seg og så på dere, som om ikke de heller forstod hvorfor han spurte så fælt. "Var med noen venner på shopping. Bor du like i nærheten også?" Nysgjerrigheten tok til slutt over for irritasjonen. Siden han tok bussen var han kanskje fra området. "Ikke akkurat." Det var først da du tenkte over at dere pratet engelsk sammen. "Hvor er du fra da?" For alt du visste kunne han jo ha flyttet til området, selv om han ikke snakket norsk. "Amerika." Du kunne se at han gliste. Leppene trakk seg fra hverandre, og to rekker med perlehvite tenner kom til syne. "Greit om jeg blir med til deg eller?" Spørsmålet han skremte deg litt. Du så bort på han med et forskrekket uttrykk. Det var ikke normalt å spørre om å bli med hjem til folk du ikke kjente, i alle fall ikke for deg. Han tok av solbrillene og dro hetta litt tilbake. Du ble litt overrasket over at du ikke hadde kjent igjen stemmen hans.

 

Mer?


Postat av: Siri Hegluuund

mer!!!!!!!!

14.03.2012 @ 18:42
URL: http://sirihegluuund.blogg.no
Postat av:

Meer!

14.03.2012 @ 19:07
Postat av:

meeerrrrr du er flink til å skrive :D

14.03.2012 @ 19:41
Postat av:

mer :D

14.03.2012 @ 19:44
Postat av: Marthe Aas

Meer!!

14.03.2012 @ 20:10
Postat av: Mia Vist

Mer! :D

14.03.2012 @ 20:32
Postat av: Christine Isaksen

mer mer mer!!:)

14.03.2012 @ 20:38
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av:

MEER!!! :DD

14.03.2012 @ 20:59
Postat av: directionerff

Meer! <3

14.03.2012 @ 21:04
URL: http://directionerff.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35450077
hits