21.03.2012 | 21:27 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 54

"God morgen, hvordan går det?" Moren din stod i døråpningen. "Hei, hvordan det?" Du satte beina ned på gulvet. "Matt sa du hadde mareritt i natt." Hun hørtes bekymret ut. "Bare glem det." Du ville ikke fortelle henne om marerittet, eller om telefonen fra Zayn. "Hva skjedde egentlig i går?" Du ville ikke ha denne samtalen med moren din, men det virket ikke som du hadde et valg. "Hør her da, ..." Begynte du, uten helt å vite hva du skulle si.

_______________

 

"Så Marine ringte deg og ba deg holde deg unna Zayn, Zayn tror ikke på deg, og det gjør ikke Angelica heller?" Du nikket, kort og greit. "Ja. Den eneste som tror meg er Matt, han vil tro på meg helt til de kan bevise det." Moren din ristet på hodet. "Litt av en kjæreste du har, som ikke engang tror på deg." Hun himlet med øynene og gikk ut av rommet. "Takk for den da." Mumlet du til deg selv. Du mislikte når moren din kritiserte noen, eller noe, du var glad i. "Jeg vil ha svar fra deg altså!" Angelica stod plutselig rett foran deg, men hendene plassert på hofta. "Du har allerede fått et." Du skulle til å snu deg bort fra henne, men hun tok et godt tak rundt armen din. "Ikke et godt nok. Hva er det som har skjedd med deg? Først lyver du til meg, også nekter du for at noe har skjedd?!" Hun begynte å bli rød i kinnene, som alltid da hun ble sint. "Du tror ikke på meg, det er det som er problemet akkurat nå! Marine ringte meg og ba meg holde meg unna Zayn. Det er ikke min skyld at ingen andre enn Matt og mamma tror på meg!" Du skrek tilbake. Oppførselen hennes irriterte deg. Hun åpnet munnen og fortsatte å prate. "Jeg stikker hjem. Ring meg når du bestemmer deg for å fortelle sannheten." Det var bare helt urolig! Angelica droppet deg fordi hun trodde mer på Zayn enn deg, hennes bestevenn. "Vet du hva Angelica, bare glem vennskapet vårt. Det betydde visst ikke så mye for deg likevel. Hadde det gjort det ville du trodd på meg, og ikke Zayn!" Du slengte igjen døra bak henne. All lysten til å stå opp var borte. Du ville legge deg ned under dyna igjen og sove, drømme deg bort fra alt som hadde skjedd. Tilbake til BTR konserten. Smilet kom frem da du tenkte på det. Da du hadde møtt Carlos, James og Kendall, og resten av 1D-guttene. Harry som hadde støttet deg, kjørt deg til hotellet for å ordne opp, og spist iskrem med deg. Det var en sånn bestevenn du ønsket, ikke en som ikke trodde på deg.

"*Ditt navn*?" Matt banket på døra. Du ble litt overrasket, siden du trodde han hadde blitt med til Angelica. "Hva er det?" Du snudde seg over på ryggen og stirret opp i det hvite taket. "Hva kranglet du og Angelica om?" Han åpnet døra litt på gløtt. "Hun tror meg fortsatt ikke. Hun dropper meg fordi hun tror på Zayn." I det du sa ordene åpnet døra seg helt. "HVA?!" Han hørtes mer sint ut enn overrasket. To sekunder etterpå var han borte igjen. Ytterdøra smalt igjen. Mest antagelig skulle han prøve å finne veien til Angelica, siden han ikke hadde vært der før. Matt hadde blitt som en storebror for deg.
For å prøve å komme i bedre humør, fant du frem PC-en din og logget inn på facebook og twitter. Du sjekket mentions, og ble veldig overrasket. De siste timene hadde flere hundre folk sendt deg link til et nettsted. Du visste du ikke burde, men sjekket den likevel. *Hvem av dem?* Du leste fort nedover artikkelen, og fant både ditt eget, Zayns og Marines navn. *Vi fikk informasjon om at det har oppstått komplikasjoner mellom Zayn og hans nåværende kjæreste, *Ditt for- og etternavn*. Har han gått videre til Marine Hansen?* De to siste setningene brant seg fast i hodet ditt. Smerten du hadde kjent tidligere var tilbake igjen, men enda sterkere. Moren din hadde rett, du hadde en kjæreste som ikke en gang trodde på deg. Da var med den tanken at den geniale ideen poppet opp i hodet på deg. Den kunne fungere, hvis Zayn ga deg sjansen til å forklare alt sammen.

 

Mer? Hvis dere ikke har lest det, les dette innlegget her:)


Postat av: Anne Louise Lopez

meeer!!

21.03.2012 @ 21:41
Postat av: Marianne

mer!

21.03.2012 @ 21:45
Postat av: amalie

meeer !!!

21.03.2012 @ 21:47
Postat av: Mie!

Mer! :D

21.03.2012 @ 22:05
Postat av: Ida Marie Styles

meeeeeeeer!

21.03.2012 @ 22:10
Postat av: Sophie

I denne historien var Zayn en drittsekk akkurat nå. Hvorfor skal hun/vi/jeg prøve så hardt å få Zayn tilbake når det er han som ikke stoler på meg/oss/hun? Unge altså.

Elsker Zayn Malik ! Heh

-SM

21.03.2012 @ 22:13
Postat av: Miriam

MER! :D

21.03.2012 @ 22:31

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35597065
hits