21.03.2012 | 22:36 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn't Know - Del 55

"Zayn?" Det var stille i den andre enden. Du kremtet, hintet til at du fortsatt ventet. "Ba ikke jeg deg holde deg unna Zayn. Han har snart glemt deg uansett." Marine var like kjølig som alltid. "Få prate med han." Du aktet ikke la henne komme mer i mellom dere enn hun allerede var. "Han er opptatt." Hun pratet som om hun kjedet seg veldig. Lite sannsynlig siden hun sikkert hadde det kjempemorsomt med å ødelegge for deg. "få prate med han nå med.." Lyden av stemma til Zayn gjorde så du stoppet midt i setningen. "Hvem prater du med?" Stemmen hans var småhes. Marine svarte han ikke, men like etterpå hørte du stemmen hans i øret. "*Ditt navn*?" Du merket at du hadde savnet å høre han prate, selv over telefon. "Zayn," Stemma di sprakk litt på slutten av navnet hans. "Du må tro meg." Det var nesten så du begynte å gråte, men du ville ikke gi Marine den gleden. "Jeg kan bevise det." Du hørte småprat i bakgrunnen. Det virket som de diskuterte noe, noe du helst ikke skulle høre. "Hvordan da?" Skøyt han plutselig inn. "Det er litt vanskelig å stole på deg når jeg ikke kjenner deg så godt. Jeg har jo kjent Marine i flere år." Du merket at du ble sint av kommentaren hans. "Ja, men er det ikke meninga at du skal tro på kjæresten din sa?" Du var på kanten til å skrike. Det kom ikke noe svar. "Kanskje jeg ikke skulle ha sagt ja, da hadde ingenting av dette skjed." Du sa det før du rakk å tenke over hva det faktisk betydde: at du angret på at du sa ja til å bli sammen med Zayn.

Han svarte fortsatt ikke. "Zayn? Er du ledig i påskeferien?" Det kom et kort ja. "Vi må virkelig prate sammen." Du fikk ikke satset mer før han la på. Han ville tydeligvis ikke prate mer med deg.
Skyldfølelsen hadde festet seg skikkelig. Du angret ikke på at dere ble sammen, Zayn var det beste som noensinne hadde skjedd deg. Men han burde stole mer på deg, uansett hvor lenge han har kjent Marine. Du var tross alt kjæresten hans. Du tenkte på artikkelen om trekantdramaet mellom dere, hvem kunne funnet ut om det? Det var kun Matt, Angelica og moren din som visste om det. Angelica. Det måtte være henne. Du tok op mobilen for å ringe til henne, men før du kom så langt la du merke til en ny melding. *Jeg kommer nedover i påska;)* Logan kom til Norge i påska, for å møte deg. Alt skulle tydeligvis kræsje. *Ok:) Blir de andre guttene med?:p* Du ville ikke innrømme det, men du ville helst ikke møte Logan alene. En ny melding kom to minutter senere. *Carlos bli i alle fall ned, han savner deg:) men vet ikke med de andre;)* "Yes, Carlos" tenkte du for deg selv. Da var det jo noe å se fram til.
Du tastet inn nummeret til Angelica og ventet på at hun skulle ta den. Hvis hun hadde sladdret, kom hun til å få høre det.

Mer? Sorry for feil ;)


Postat av: Ida Marie Styles

hun og Zayn må ordne opp! og det snart! :( savner de to sammen , ååå de var så søte <3 mer!

21.03.2012 @ 22:55
Postat av: Elisabeth

Meer <3

21.03.2012 @ 23:12
Postat av:

de må ordne opp snart! :o blir jo gal ! :D MER!

22.03.2012 @ 10:38
Postat av: Sophie

Enig med Ida, + Zayn er fortsatt en drittsekk, skjønner ikke hvordan han kan bli sur. Når det er han som ikke stoler på meg/hun/oss... Hva skjer med at jeg/hunvi roter oss opp i så jævlig mange problemer ? Haha morsomt med drama da.

Elsker deg egentlig Zayn!!

-SM

22.03.2012 @ 14:22
Postat av: Christine Isaksen

mer!:D

22.03.2012 @ 15:12
Postat av: Smile

Meeeeeer!!!!!

22.03.2012 @ 15:29
Postat av: Mie!

Meeeeeeer! :)

22.03.2012 @ 15:37
Postat av: Anne Louise

dramaaa.. meer!

22.03.2012 @ 15:40
Postat av: Marianne

mer!!!

22.03.2012 @ 15:43

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35607039
hits