23.03.2012 | 02:41 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn't Know - Del 56

"Hei" Angelica tok telefonen etter noen ring. "Er det du som har sagt snakka til den nettsida om trekantdramaet?" Du kunne ikke få det til å gå opp på noen annen måte. Verken Matt eller moren din ville sagt det. "Hvorfor bryr du deg?" Du fikk lyst til å kaste mobilen i veggen. "Jeg bryr meg fordi det handler om meg!" Hun sukket. "Ja, det var meg. Jeg venter fortsatt på at du skal si sannheten." Du hørte stemma til Matt i bakgrunnen, han hørtes irritert ut. "Angelica, jeg forteller sannheten. Men du velger å tro på Zayn isteden for bestevenninna di!" Uten henne nå, var det ikke mange lyspunkt i hverdagen din. Det at hun valgte Zayn isteden for deg gjorde direkte vondt. Bestevenner skulle liksom støtte hverandre, uansett hva. "Det er ikke det at jeg ikke tror på deg, men det er to mot en. Pluss at du ikke kan bevise noe." Det kokte nesten over for deg. Du synes det var å gå litt for langt. "Det kan ikke de heller. Jeg tviler veldig på at vennskapet vårt faktisk betydde noe for deg i det hele tatt." Du sa det du følte, uten å bry deg om hvor mye det kanskje såret henne. Dere hadde jo lovet hverandre og alltid fortelle sannheten. "Du aner ikke hva du snakker om, men jeg må stikke nå. Matt skal snakke med meg." Du svarte et fort "Hade", før du la på.

Det var ikke stort annet å gjøre enn å vente at noe skulle skje. Du fant frem dataen din, da hadde du i alle fall noe å bruke tiden på. Du logget på facebook, twitter og skype. Du så fort gjennom varslene dine før du begynte å søke på YouTube etter flinke artister. Du fant en del fine sanger, noen av Taylor Swift og noen av Demi Lovato. De to sangene av Taylor, begge laget til The Hunger Games, var de fineste. Du gledet deg til å se filmen i påskeferien. Du kunne jo få med deg Logan og Carlos.

Du skvatt til da du merket at noen ringte deg på skype. Du aksepterte, og var i full gang med å prate med Zayn. "Hva var det du egentlig mente?" han hadde tydeligvis skjønt at du hintet til noe da dere pratet med hverandre sist. "Jeg kan bevise at jeg prater sant." Du smilte for deg selv da du sa ordene. "Sjekk loggen for hvem du har ringt, ikke på selve mobilen da. Da vil du se at noen brukte mobilen din til å ringe meg, altså Marine." Det ble stille i den andre enden. Han tenkte tydeligvis på hva du nettopp hadde sagt. "Ok, jeg skal sjekke." Hjertet ditt gjorde et hopp når han sa det. Kanskje det kunne ordne seg mellom dere likevel. Du følte i alle fall ikke for å gi opp håpet helt enda. Akkurat nå føltes det som alt skulle bli bra igjen. Du måtte bare fikse opp mellom deg og Angelica. Hvis hun også ga deg en sjanse til å fikse opp.

Mer?


Postat av:

Meer !

23.03.2012 @ 06:49
Postat av: Elisabeth

Meer! <3

23.03.2012 @ 07:24
Postat av: erikakp

mer! <3

23.03.2012 @ 07:47
URL: http://www.erikakp.blogg.no
Postat av:

ååååh MER!

23.03.2012 @ 11:54
Postat av: smile

Meeeeerr!!!! <3 made my day<3

23.03.2012 @ 13:26
Postat av: amalie

meeer !!

23.03.2012 @ 14:14
Postat av:

Meeer! <3 Kan du ha maraton? <3<3<3

23.03.2012 @ 15:55
Postat av: Sophie

Nei ikke snakk om at jeg skal si unnskyld til Angelica! Hun stoler jo ikke på meg hennes bestevenninne... Nei, syns at hun skal si unnskyld. Punktum.

-SM

23.03.2012 @ 19:25
Postat av: Mia Vist

Mer!

23.03.2012 @ 22:00

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35628678
hits