24.03.2012 | 11:12 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 57

Bli med i fangruppa for meg og Tonje (venninna mi) :) Hadde betydd mye om dere ble med <3
 

stet inn nummeret til Angelica og ventet på at hun skulle ta den. Hvis hun hadde sladdret, kom hun til å få høre det. Han tenkte tydeligvis på hva du nettopp hadde sagt. "Ok, jeg skal sjekke." Hjertet ditt gjorde et hopp når han sa det. Kanskje det kunne ordne seg mellom dere likevel. Du følte i alle fall ikke for å gi opp håpet helt enda. Akkurat nå føltes det som alt skulle bli bra igjen. Du måtte bare fikse opp mellom deg og Angelica. Hvis hun ga deg en sjanse til å fikse opp.

________________

 

Jo mer du tenkte på det, jo værre hørtes det ut. Du hadde ikke gjort noe galt, Angelica hadde selv valgt og ikke tro på deg. Hennes problem, ikke ditt. Hun fikk komme tilbake til deg og si unnskyld, men det kom ikke til å skje før Zayn fortalte henne at du hadde snakket sant hele tiden. Du savnet henne, men hun hadde rotet til dette selv. Da kunne hun vel rydde opp også.

 

Det banket på døra, så du sprang for å se hvem det var. "Hei." Du stod ansikt til ansikt med Logan og Carlos. "Hei dere!" Du kastet deg rundt halsen på begge, og fikk to skikklige klemmer. "Hvordan fant dere fram?" Du hadde tross alt ikke fortalt dem hvor du bodde. "Matt er jo her allerede, vi pratet med han." Logan ga deg enda en klem. "Og forresten," fortsatte Carlos da Logan slapp deg løs igjen. "Maja er med hun også, men hun er borte hos Angelica og Matt. Vi stakk rett hit." Det var først da du merket hvor mye du hadde savnet de, både Carlos, Maja og Logan. Ja, Logan også. Det at han likte deg skulle ikke få deg til å droppe han helt. Dere kunne jo fortsatt være venner.
"Så, hva har du drevet med etter at du dro?" Standar spørsmål. Dere hadde satt dere inn i stua. "Ikke annet enn skole, og krangla med Angelica. Hun prater ikke mer med meg." Du trakk på skuldrene. "Hvorfor?" Logan la armen trøstende rundt deg. Vanligvis ville du kanskje dyttet den av eller gitt han et giftig blikk, men du ville virkelig prøve å bli bedre venn med han. Han visste jo at du likte Zayn. "Marine, venninna til Zayn, ringte meg og ba meg holde meg unna han. Jeg sa det til Angelica. Hun tror ikke på meg siden det ikke stod det i anropsloggen hans. Både han og Marine nekter for deg." Det stakk fortsatt vondt i brystet når du pratet om det. Du kom ikke til å klare å glemem henne, men du ville ikke ta det første steget tilbake heller. "Og hvordan skal dere få fikset opp?" Carlos prøvde å dra frem det litt positive. "Jeg har pratet med Zayn, og han skulle sjekke hvem han hadde ringt til i det hele tatt. Man kan jo slette enkelt personer fra anropsloggen. Med Angelica vet jeg ikke. Hun får komme tilbake når hun skjønte at jeg pratet sant hele tiden." De to guttene nikket forståelig. "Håper det ordner seg." Kom det stille fra Logan.

 

Moren din kom inn i stua og hilste på guttene. "De kan sove her, right?" Du ga henne et stort smil, i tillegg var det den typen smil hun ikke kunne motstå å si ja til. "Jaja, det er bare hyggelig det. Men siden Matt også sover her, så må en av dem sove i dobbeltsenga med deg." Det var ikke akkurat de ordene du håpet på å høre. Du hadde helt glemt at Matt skulle sove her, selv om Angelica var kjæresten hans. Dere hadde kun to gjestesenger, senga til moren din og dobbeltsenga di. Du rødmet svakt, dette kunne bli litt småmerkelig.. Det fristet å si at du kunne sove på sofaen, men du ville klare å gå i morgen, så da var det utelukket. "Jada, vi skal fikse det." Du tenkte litt på hvem du helst ville sove sammen med, men kom til slutt frem med at det kom til å ble flaut uansett. "Dere får bestemme hvem som skal sove hvor." Du reiste deg og gikk ut på kjøkkenet. For det første var du sulten og for det andre ville du ikke høre at de diskuterte. Etter et par minutter kom de inn på kjøkkenet etter deg, de var tydeligvis ferdige. "Vil du høre?" Carlos hevet på øyenbrynet, og du kunne nesten gjette deg til hvorfor.

 

Mer?

 

Btw, er dere interessert i at jeg heller skal lage en gruppe på facebook for bloggen? Da får dere som varsel når jeg legger ut nye deler:)

+ hvis facebooksida får 50 likes innen påskeferien, skal jeg prøve å fikse maraton ganske mange ganger i ferien:)


Postat av: Mia Vist

Mer!

24.03.2012 @ 11:19
Postat av: Anne Louise Lopez

mer :-)

24.03.2012 @ 11:22
Postat av:

meeerrrrr

24.03.2012 @ 11:25
Postat av: erikakp

meeeeer og ja!

24.03.2012 @ 11:30
URL: http://www.erikakp.blogg.no
Postat av: Mie

Meeeeeeeer!

24.03.2012 @ 11:46
Postat av: Silje

Mer ! sendte akkurat forespørsel om jeg kunne bli med ;)

24.03.2012 @ 13:59
Postat av: W. Malik

meree! <3

24.03.2012 @ 14:13

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35644586
hits