24.03.2012 | 15:05 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 58

 

Bli med i fangruppa for meg og Tonje (venninna mi) :) Hadde betydd mye om dere ble med <3


 Btw, er dere interessert i at jeg heller skal lage en gruppe på facebook for bloggen? Da får dere som varsel når jeg legger ut nye deler:)

+ hvis facebooksida får 50 likes innen påskeferien, skal jeg prøve å fikse maraton ganske mange ganger i ferien:)

_____________

 

"Dere får bestemme hvem som skal sove hvor." Du reiste deg og gikk ut på kjøkkenet. For det første var du sulten og for det andre ville du ikke høre at de diskuterte. Etter et par minutter kom de inn på kjøkkenet etter deg, de var tydeligvis ferdige. "Vil du høre?" Carlos hevet på øyenbrynet, og du kunne nesten gjette deg til hvorfor.

_____________

 

"Logan sover hos deg." Du var sikker på at de kun gjorde det på fur faen, eller fordi Logan sa han ville det. Uansett hva det var, hadde du ikke tenkt til å spørre. "Ok." Svarte du, før du begynte å dekke på bordet. Du var garantert ikke den eneste som var sulten. "Hei folkens." Matt kom inn døra, heldigvis blidere enn da han reiste. "Hei." Fikk han som svar fra alle tre. Det ble til at moren din også ble med på å spise. De fikk fort i gang en samtale med hverandre, du satt hovedsakelig å hørte på. Det var bare noen timer siden du hadde pratet med han, men du ville at Zayn skulle ringe tilbake og si at du hadde rett. At Marine hadde ringt deg, og at han beklaget. Du pustet tungt ut, og Carlos så bekymret på deg. Han skjønte at noe var galt, sikkert hva det var også. "Takk for maten." Du reiste deg opp, satte tallerkenen i oppvaskmaskinen og gikk opp på rommet ditt. Du hadde bare lyst til å legge deg igjen. Det var litt merkelig, de siste dagene prøvde du å rømme bort fra den virkelige verden og inn i drømmeland. Du hadde ikke problemer med å skjønne hvorfor, men det var det at du helst ville være i denne verdenen, hvis det skjedde noe. Du ville ikke gå glipp av at Zayn ringte når du sov.


Du la deg ned på senga og trakk dyna opp under haka. Det fristet å sovne, men også å ringe til Zayn. Om så bare for å høre på at han pratet. Du savnet stemma hans noe sykt, selv om dere hadde pratet sammen en gang i dag allerede. Du bestemte deg for å prøve å sove litt, men holdt fast i mobilen i tilfellet noen skulle ringe. Man visste jo aldri.

 

Det var mørkt på rommet, så du kunne ikke se noe. Noen hadde lagt armen rundt deg, mest antagelig Logan. Du dyttet den av og satte deg opp. Mobilen din viste at klokka var kvart over tre. Altså, midt på natta. Logan var i alle fall i sin dypeste søvn. Han snorket lavt. Du tok på deg noen sokker på beina, og gikk ned i stua. Du hadde ikke noe annet å finne på, så du sendte en melding til Zayn. *Hvor lang tid tar det å finne ut?* Du ville ikke vente lengre. Du ville ha han tilbake med en gang!

 

Mer? Takker til de som svarer på spørsmåla på toppen og melder seg inn i gruppa:) Også; sorry for at det ikke blir en lenger del, skal på kino nå..


Postat av: Miriam

Meeer

24.03.2012 @ 15:48
Postat av: Anne Louise Lopez

meer

24.03.2012 @ 15:55
Postat av: Maia

please maraton?? overlever nesten ikke når jeg må vente på ny del hele tiden!! Xxx -_-

24.03.2012 @ 17:32
Postat av: Elisabeth

Meer <3

24.03.2012 @ 19:24
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

Mer! Aaw dette er spennende!

24.03.2012 @ 23:54
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Miriam

MERE :D

25.03.2012 @ 00:48

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35654938
hits