25.03.2012 | 23:19 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn't Know - Del 60

"Jeg vet ikke helt jeg." Svarte du fraværende. Du filmet litt med tastelåsen før du fikk den opp. "Hva er det med deg a?". Ertet Carlos. Du ignorerte det, og åpnet meldinga. *Noen dager til i alle fall...* Det fristet å kaste mobilen i veggen. Det ville jo ikke hjelpe, men du måtte snart få ut noe frustrasjon. En blanding av sinne og sorg klasket til deg i ansiktet. Hvorfor kunne han ikke bare tro på deg? Du fant frem nummere hans og ringte.

"Hallo?" Du smeltet når du hørte stemma til Zayn. Du måtte trekke pusten for å klare å fokusere. "Hei Zayn." I det du sa ordene, reiste du deg og gikk ut av rommet. Carlos og Logan hadde sikkert noe bedre å gjøre enn å høre på at du pratet med Zayn. "Jeg savner deg." Ordene gikk rett i margen på deg. Han sa at han savnet deg! "Jeg savner deg også Zayn." Han kremtet litt før han fortsatte. "Jeg tror jeg får hele loggen innen noen dager." Du klarte ikke la være å spørre. "Hvorfor tror du ikke bare på meg med en gang?" Det var noe ukjent ved stemmen din, som om du var i ferd med å gråte. Uansett hvor mye du tenkte og snakket om det, ville ikke smertene gå bort. "Jeg vil jo tro på deg, men når det ikke stod i loggen, ble jeg så usikker. Jeg har kjent Marine ganske lenge, og selv om du er kjæresten min, er det vanskelig å bare stole blindt på deg." Du så for deg at situasjonen var motsatt. Zayns ord mot Angelicas. Du hadde ikke hatt noe enkelt valg da. "Jeg skjønner deg." Da han sa de neste ordene, kunne du høre på stemma hans at han smilte. "Jeg elsker deg jenta mi." Du måtte smile du også. "Og jeg elsker deg gutten min." Du hørte at han sukket. "Hva er det?" Han sukket enda en gang før han svarte. "Jeg skulle ønske du var her." "Gjør jeg også." Svarte du med en gang.

Logan, Carlos og Matt stod fullt påkledde i gangen. "Skal du bli med ut en tur?" Spurte Logan håpefullt. "Ja, bare vent to sekunder." Du sprang opp på rommet ditt og skiftet bukse. Du grep tak i speilrefleksen din i det du løp ut av døra til rommet ditt. De stod fortsatt og ventet. Du knøyt fort lissene på skia dine og tok jakka under den høyre armen. På den venstre armen, hang kameraveska.
"Det er litt kjølig." Du trakk armene inn i jakka og lukket glidelåsen. "Se her." Over den jakka du allerede hadde på deg, la Logan en av fleecegenserne sine. "Takk." Hadde det ikke vært for at du var då kaldt, ville du gitt den tilbake med en gang.

Du fant frem dataen og logget inn på alle mulige nettsteder. "Ehm, Logan?" Du stirret på det ene innlegget på den ene BTR bloggen du leste fast. "Hva er det?" Han kom inn døra på rommet ditt. "Sjekk." Du ble egentlig litt sur på deg selv, men ingenting av det som stod var sant. "De tror at du er utro mot Zayn med meg.. Koselig da." Han bare blinket til deg. Bildet viste at han la genseren sin rundt deg. Du klarte bare tenke på hva Zayn kom til å si hvis han fikk lese det.

Mer? :)


Postat av:

Mer !!

Elsker historien <3

25.03.2012 @ 23:25
Postat av: erikakp

moreeeeee!

25.03.2012 @ 23:29
URL: http://www.erikakp.blogg.no
Postat av: Elisabeth

Meer! <3

26.03.2012 @ 00:03
Postat av: One Direction Storys!

mer!!

26.03.2012 @ 00:44
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: Maddestories1d

Meer!

26.03.2012 @ 16:28
URL: http://maddestories1d.blogg.no
Postat av: stories1D

Meer<33

26.03.2012 @ 17:07
URL: http://stories1d.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35688221
hits