26.03.2012 | 19:20 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 61

"Hva er det?" Han kom inn døra på rommet ditt. "Sjekk." Du ble egentlig litt sur på deg selv, men ingenting av det som stod var sant. "De tror at du er tro mot Zayn med meg.. Koselig da." Hun bare blunket til deg. Bildet viste at han la genseren sin rundt deg. Du klarte bare tenkte på hva Zayn kom til å si hvis han fikk lese det.

_________________

 

 

Logan så det bekymrede ansiktet ditt, og sluttet å tulle. "Han har ikke noen grunn til å bli sur på deg. Du frøys jo!" Han hadde jo rett, men hva om Zayn ikke trodde på deg? Igjen.. "Får håpe han ikke blir det da." Du klappet igjen pc-en uten å bry deg om mentions, varsler eller noen ting på verken twitter eller facebook. "Kom igjen, så kan vi finne på noe." Logan dro deg med ned til de andre, som egentlig ikke gjorde så mye. "Skal jeg ringe og spørre om jentene vil komme over?" Du tenkte over at ingen av de hadde møtt Anja, Marie eller Ida. "Ja, gjør det. Koselig å møte vennene dine." Alle tre var veldig ivrige. "Mamma, greit at jeg spør om jentene vil komme over?" Du hørte et svakt "ja" fra voer etasjen. *Hei:) Kommer dere over en tur?* Du sendte den til dem, og ventet på svar. En etter en tikket det inn et *Be there in 2*, standar vennegjengen deres.


De kom inn døra sammen. "Det er noen som venter på å få møte dere." Du klarte ikke la være å smile bredt, de tre jentene var jo også Rushers. Anja gikk først inn, og stoppet brått i døråpningen. "Har du virkelig realistiske bilder i stua?" Du fikk ikke svart før hun bokstavelig talt hoppet opp og ned. "Hvorfor sa du ikke noe!?" De andre jentene fulgte på, og ble like ivrige. "Det skulle være en overraskelse." Logan og Carlos kom bort til dere og hilste på jentene. Matt satt igjen i sofaen. Det måtte være merkelig for han at du ba inn hele gjenger bortsett fra Angelica. Uansett hvor mye han støttet deg, var jo fortsatt hun kjæresten hans. "Matt? Kom hit litt." Du trakk han med ut på gangen. "Stikk til Angelica." Han svarte ikke, bare smilte til deg før han nærmst sprang ut døra.

De andre hadde satt seg ned i sofaene. Logan hadde holdt av en plass ytterst, ved siden av han. Så fort du satte deg, la han armen på sofaryggen. Det var nesten for tydelig til å være seriøst. De tre andre jentene stirret på dere, som om dere oppførte dere som noen tullinger. "Hva?" Du så bort når du spurte hva det var. Ingen av de ville innrømme at de reagerte på det. Hadde du vært i riktig humør, ville du bedt Logan stoppe. Men bare det at noen gadd å bry seg om deg, var koselig. Han kom ikke til å gi seg, det var du klar over, så du kunne gjøre det beste ut av det. Han visste allerede at du ikke likte han på den måten, så da var det jo egentlig kun hans eget problem. Anja stirret misunnelig bort på deg, Logan var favoritten hennes. Både Ida og Marie satt seg så mye som mulig oppå Carlos. Han så nesten litt ubekvem ut. "Skal vi finne på noe annet enn bare å sitte her eller?" Carlos brøt stillheten mellom dere. Da dere så bort på dem, flyttet Ida og Marie seg lenger unna han. Du og Anja smilte til hverandre.  

 

Mer?

 

Noen småting:

1. Det blir et lite minimaraton nå, så da poster jeg delene så fort jeg er ferdig med dem.

2. Bli med i facebookgruppa til fanficen. Fordeler: da får dere være med mer å bestemme når det skal være maraton, hvem av guttene som skal skrives om next etc, + at du får varsel når jeg legger ut ny del:) Kan også spørre om ting der, som jeg svarer på med en gang!

3. Det er over 50 likes på facebooksida, så da skal jeg prøve å få til en del maraton i påska, yeay:)


Postat av: W. Malik

wohoo, meree! :D

26.03.2012 @ 19:28
Postat av:

Meeer!!

26.03.2012 @ 19:37
Postat av: ane kjeilen

woho, mermermer!<3

Postat av: Anne Louise

Meeeer!

26.03.2012 @ 20:05

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35700103
hits