26.03.2012 | 19:52 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 62

Logan var favoritten hennes. Både Ida og Marie satt seg så mye som mulig oppå Carlos. Han så nesten litt ubekvem ut. "Skal vi finne på noe annet enn bare å sitte her eller?" Carlos brøt stillheten mellom dere. Da dere så bort på dem, flyttet Ida og Marie seg lenger unna han. Du og Anja smilte til hverandre.

_______________

 

 

"En film?" Ida gikk bort til DVD-hylla deres, og dro fram yndlingsfilmen sin. "The Last Song, hvis det er greit?" Det var kun jentene som hadde sett den, så du, Carlos og Logan nikket enige. Du fant frem brus og litt godteri mens Logan hentet noen tepper og puter. Ida var i full gang med å velge norsk tekst. "Sånn." Carlos og du hadde tatt med alt fra kjøkkenet og inn i stua. Bordet var fullt med brus, glass, diverse sjokolader, potetgull, popkorn og andre godsaker. Dere kom i alle fall ikke til å sulte dere gjennom filmen. "Vi glemte noe!" Anja hopper opp fra sofaen og springer ut i gangen. Du hører at hun åpner badedøra, men skjønner ikke helt hva hun mente. "Grinefilm." Hun rødmet svakt. Hun hadde alltid vært svak for filmer, hun begynte å gråte av den minste ting. Du var veldig spent på filmen, Miley Cyrus var ikke en av favoritt skuespillerne dine, og du var ikke så stor fan av grinefilmer heller.

 

"NEI!" Du tørket tårene som rant nedover kinnene dine. "Du tuller nå? Det kan ikke ende sånn?" De andre smålo av deg. Du som virket så uinteressert i starten, hadde blitt den som gråt mest. Du satt i armkroken til Carlos, men teppe over deg. Anja satt ved siden av Logan, svært fornøyd. Carlos hadde nok satt seg ytterst i sofaen, og ved siden av deg, på grunn Ida og Maria. Han sendte deg hele tiden nye tørk med papir, sånn at du fikk tørket bort flesteparten av tårene. "Jeg har aldri i verden sett en så trist film!" Så fort du levde deg inn i filmen, overrasket Miley deg veldig positivt. Du hadde bare sett Hannah Montana siden av henne, og visste ikke at hun var så flink. "Jeg tror aldri jeg har sett noen gråte så mye før." Carlos dultet til deg i sida. "Smil dere to!" Logan tok et bilde med mobilen sin. "Twitter next!" Hylte han. Før verken du eller Carlos hadde rekt å reagere, hadde han gjort det. "Logan! Teiting!" Han hadde linket til deg også, så nå visste alle hva twitteren din var.. Eller de gjorde jo det fra før av, på grunn av Zayn. Men du synes det var litt kleint når det var Logan, mye på grunn av alle ryktene. *Gråtende @TwitterenDin sammen med @TheCarlosPena! Og nei, han har ikke skadet henne;)* Selv om det var litt merkelig, måtte du le. "Redd for at noen skal tro at jeg skader henne?" Carlos lekte fornærmet. "Kanskje." De ertet skikkelig på hverandre. Du tenkte litt på bromancene til 1D-guttene, de var mer "fysiske", hvis man kunne kalle det det. Carlos og Logan brukte mye mer språket. Etter det begynte småpraten igjen. Du tørket bort alle tårene dine. Samtalen kom fort godt i gang, men du holdt deg litt utenfor, som vanlig. Du tok opp mobilen og merket at du hadde et ubesvart anrop. "Jeg kommer snart tilbake" Du gikk ut av rommet for å ringe opp igjen.

 

Mer?

 

Noen småting:

1. Det blir et lite minimaraton nå, så da poster jeg delene så fort jeg er ferdig med dem.

2. Bli med i facebookgruppa til fanficen. Fordeler: da får dere være med mer å bestemme når det skal være maraton, hvem av guttene som skal skrives om next etc, + at du får varsel når jeg legger ut ny del:) Kan også spørre om ting der, som jeg svarer på med en gang!

3. Det er over 50 likes på facebooksida, så da skal jeg prøve å få til en del maraton i påska, yeay:)


Postat av: ane kjeilen

mermermer!!<3

Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

Mer, Mer, Mer ;D Nå

26.03.2012 @ 20:29
URL: http://direction1story.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35702869
hits