26.03.2012 | 20:21 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 63

Du tenkte litt på bromancene til 1D-guttene, de var mer "fysiske", hvis man kunne kalle det det. Carlos og Logan brukte mye mer språket. Etter det begynte småpraten igjen. Du tørket bort alle tårene dine. Samtalen kom fort godt i gang, men du holdt deg litt utenfor, som vanlig. Du tok opp mobilen og merket at du hadde et ubesvart anrop. "Jeg kommer snart tilbake" Du gikk ut av rommet for å ringe opp igjen.

_______________

 

 

"Hva er det?" Det tok litt tid før personen i den andre enden svarte. "Hei, jeg vill bare høre stemma di." Sommerfuglene kom tilbake i magen din. "Jeg savner deg Zayn." Han sukket, han gjorde tydeligivs det når dere pratet om noe sånt noe. "Jeg savner deg også *Ditt navn*. Du har ikke peiling på hvor mye!" Sommerfuglen tok så overhånd at du nesten begynte å le. "Når kan vi møtes igjen?" Det var egentlig et litt for trist tema til at du ville prate om det nå. "Før vi kommer så langt har jeg noe å si til deg." Du fiklet med armbåndet du hadde fått av han, du hadde ikke tatt det av siden du fikk det. "Grunnen til at jeg egentlig ringte var at jeg fikk loggen i dag." Du ventet i spenning. "Du hadde rett. Jeg beklager så sykt mye for at jeg ikke trodde deg i starten!" Han var bare så søt! "Det går bra Zayn, jeg er glad vi fikk ordnet opp i det!" Du fikk lyst til å hoppe rundt som en liten kanin. "Jeg også! Men angående spørsmålet ditt.." Du avbrøyt han. "Vent litt, det banker på." Du gikk bort til døra. "Hva er det?" Du hørte at han lo. "Ingenting." Det var noe mystisk. Før du spurte om det, tok du telefonen bort fra øret og åpnet døra.

 

"Her." En fyr stod utenfor med en pakka i armen. "Skriv under her og her." Så fort du hadde gjort det gikk han igjen. "Ehm.." Du ble litt usikker. Det eneste du visste var at du hadde fått en pakke. Du løftet telefonen opp til øret igjen. "Det kom visst en pakke." Han lo enda mer. "Zayn? Er det du som har sendt den?" Han fikk frem et "mhm" mellom latteren. "Du er så rar." Carlos kom ut i gangen. "Hver var det?" Han tittet ned på pakka. "En fyr som leverer pakker, Zayn har visst sendt den til meg." Carlos ble med deg inn på kjøkkenet der du begynte å pakke den opp.

 


"Wow!" Du tok smykket ordentlig opp i hånda di, og så nøye på det. "Tusen takk Zayn." Carlos lo litt før han gikk ut i stua igjen. "Håper du forstår hva Z'en står for da." Han var fortsatt like glad i å erte deg. "Nei, kan du forklare?" Skulle han oppføre seg sånn, skulle du også. "Det står for Zayn. Nå kan du alltid ha en del av meg med deg, bortsett fra hjertet mitt da." Det var nok til å få deg til å smelte. "Vent litt." Du la ned mobilen, gikk ut til speilet som hang i gangen og tok et bilde. Før du fortsatte å prate til han, sendte du det til han. "Sjekk mobilen din etterpå." 


 

Mer?

 

Noen småting:

1. Det blir et lite minimaraton nå, så da poster jeg delene så fort jeg er ferdig med dem.

2. Bli med i facebookgruppa til fanficen. Fordeler: da får dere være med mer å bestemme når det skal være maraton, hvem av guttene som skal skrives om next etc, + at du får varsel når jeg legger ut ny del:) Kan også spørre om ting der, som jeg svarer på med en gang!

3. Det er over 50 likes på facebooksida, så da skal jeg prøve å få til en del maraton i påska, yeay:)


Postat av: directionbieber

Mere

26.03.2012 @ 20:27
URL: http://directionbieber.blogg.no
Postat av: ulrikke :)

zayn er så søt i denne historien, meeeer!

26.03.2012 @ 20:39
Postat av: ane kjeilen

åe, jeg begynner å grine! han er så søt! mermermer!

Postat av: Miriam

awwi meeer!

26.03.2012 @ 20:48

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35703729
hits