26.03.2012 | 21:00 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 64

"Det står for Zayn. Nå kan du alltid ha en del av meg med deg, bortsett fra hjertet mitt da." Det var nok til å få deg til å smelte. "Vent litt." Du la ned mobilen, gikk ut til speilet som hang i gangen og tok et bilde. Før du fortsatte å prate til han, sendte du det til han. "Sjekk mobilen din etterpå." 

______________

 

 

"Ok." Han hørtes litt skeptisk ut. "Men jeg må stikke nå, guttene venter. Elsker deg jenta mi." Du kom aldri til å bli lei av at han sa det. "Elsker deg også Zayn. Hade." Så la du på. Du gikk inn igjen i stua og satte seg ned ved siden av Carlos igjen. Så fort du hadde lagt mobilen på bordet, vibrerte den. "Virker som du er populær i dag." Carlos blunket til deg. *Jeg? Heldig? JA!!! Nydeligste jenta i verden<3* Du rødmet, både fordi du synes det var søtt og fordi du ikke var vant til det. Alt kjærestestyret var egentlig veldig nytt for deg når det var så seriøst, pluss at Zayn fikk deg til å føle deg som den heldigste jenta i verden. "Hvem fikk du det av?" Marie pekte på smykket ditt. "Zayn sendte det til meg. Han ene fyren som leverer pakker kom med det." Du strøk. fingrene over det. "Hvem av dem da?" Ida likte han ene av dem, men det var definitivt ikke han hun likte. "Det var han med det svarte håret." Ingen av dere kunne navnene på dem, så det var egentlig litt komisk. "Det ringer igjen." Carlos dultet til deg i sida. Mobilen din ringte enda en gang, men nå med ukjent nummer. "Hallo, hvem er det?" Du hørte masse skriking. "Har du hørt Boyfriend enda?!!!" Det var Niall, hvem ellers ringte deg for å prate om Justin Bieber. "Hei Niall, og nei ikke enda. Er den bra?" Det var så søtt at han fanboya over telefon. "Ja, super bra! Elsker den!" Han ropte så høyt at du fikk småvondt i øret. "Ro deg ned 'a, Irish boy." Han fniste. "Du må høre den." Han begynte å småsynge på den. "Kan du den allerede også?" Han fortsatte å fnise, bare enda høyere enn før. "Ok Niall, jeg skal stikke å høre på den nå." Du ristet oppgitt på hodet. Når Niall først ville få noen til å gjøre noe, var det umulig å stoppe han. "Bra! Ring meg når du har hørt den!" Du kunne se for deg det smilende ansiktet hans, de blåe øynene og det blonde håret.

 

"Den var jo faktisk bra." Når til og med Ida var enig, så måtte den være sykt bra. Hun var ikke stor fan av musikk, bortsett fra BTR, og i alle fall ikke Justin Bieber. "Mhm! Skjønner hvorfor Niall har dilla på den. Han fanboya skikkelig." Du sjekket fort varslene dine på facebook og mentions på twitter, ikke noe spesielt. Nei, vent. Du gikk inn på twitteren til Zayn. "Å nei!" Du hvilte hodet mot hendene. "Hva er det?" De andre kom bort til deg igjen. "Ingenting." Du skulle til å klikke ut sida, men rakk det ikke før Ida tok kontroll over pc-en. "Åå, så søtt!" Carlos og Logan kom bort til dere. "Hva da?" Marie åpnet bildet så det ble enda større. "Zayn la ut bildet *Ditt navn* sendte til han etter at hun tok på smykket. Hvor søtt er ikke det?" Du var ganske sikker på at du aldri, noen  gang, hadde vært så flau før!


 

Mer?

 

Noen småting:

1. Det blir et lite minimaraton nå, så da poster jeg delene så fort jeg er ferdig med dem.

2. Bli med i facebookgruppa til fanficen. Fordeler: da får dere være med mer å bestemme når det skal være maraton, hvem av guttene som skal skrives om next etc, + at du får varsel når jeg legger ut ny del:) Kan også spørre om ting der, som jeg svarer på med en gang!

3. Det er over 50 likes på facebooksida, så da skal jeg prøve å få til en del maraton i påska, yeay:)


Postat av: ane kjeilen

wow, sykt! mermermer! <3

Postat av: smile

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!! <3

26.03.2012 @ 21:09
Postat av: Miriam

haahha mer!! :D

26.03.2012 @ 21:18
Postat av: M.A.A

Hello, jeg vet om en bra nettside der du legger ut dine egne historier , den heter Wattpad og er på engelsk. Det som er bra er at det er MANGE engelske Fanfiction av One direction. One direction har faktis besøkt nettsiden og sammen med lederne valgt den beste Valentine One drection Fanfiction!

Jeg liker nettsiden veldig godt, og siden du er en som like å skrive tror jeg du vil også like den. Den er på engelsk og andre språk men ikke på norsk. Og når du legger ut dine egne historier kan du lage trailer få redaktør og lage din egen bok omslag!

Dette ble litt langt, men samma det ! Liker historien din, fant den via facebook!

26.03.2012 @ 21:40
Postat av: Marianne

mer!!

26.03.2012 @ 21:54
Postat av: Tuva

Skriv mer! du er utrolig flink! <3 :D

26.03.2012 @ 23:24
Postat av: One Direction Storys!

meeeeeeeeer!

26.03.2012 @ 23:53
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35705297
hits