27.03.2012 | 18:00 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 65

"Åå, så søtt!" Carlos og Logan kom bort til dere. "Hva da?" Marie åpnet bildet så det ble enda større. "Zayn la ut bildet *Ditt navn* sendte til han etter at hun tok på smykket. Hvor søtt er ikke det?" Du var ganske sikker på at du aldri, noen  gang, hadde vært så flau før!

_______________

 

 

"Påskeferie!" Du gikk ut av dørene på skolen og ble møtt av de varme solstrålene. "Digg, eller hva?" Anja kom opp på sida av deg. I det siste hadde dere to blitt enda bedre venner. Hun hadde på mange måter tatt over plassen til Angelica. "Absolutt" Hun skulle bli med hjem til deg og sove der hele ferien. Det var vanligvis Angelica som gjorde det, men hun hadde fått nye venner. Hun hang mer med den populære gjengen på skolen, og hadde ikke lenger tid til dere. Et lite vinddrag gjorde så hårtjufsene dine danset. Det meste av snøen var heldigvis smelta, så dere kunne bruke mye mer tid på å være ute, uten at dere skulle fryse i hjel. "Skal Carlos og Logan være her hele ferien de også?" Anja hadde blitt litt forelsket i Logan, så kanskje dere klarte å få han interessert i henne. Man kan i alle fall håpe. Matt har vært mye frem og tilbake. Han vil ikke droppe Angelica, men det er veldig vanskelig når hun ikke er så grei som før. Når han var hjemme hos deg, satt han mye på kjøkkenet og stirret ut vinduet. Carlos og Logan var fortsatt samme gamle. De tullet like mye som før, selv om de tok litt avstand fra Matt. "Så?" Hun ventet fortsatt på et svar fra deg. "Ehm.. Etter det jeg har fått høre, ja." Hun klappet vilt med hendene. De fleste ville nok sammenlignet henne med en handikappet sel, men for deg var hun Anja. Bestevennen din.

 

"Vi er hjemme igjen." Dere fant Matt på kjøkkenet. Akkurat på samme sted som da dere gikk. "Ser du etter guttene?" Du hintet til at hun skulle gå ut av rommet så du fikk prate med Matt alene. "Matt, hva er det som plager deg så fælt? Det må være noe mer enn bare det med Angelica?" Han så bort på deg, så tilbake ut vinduet igjen. Det var som å prate til en vegg, han var der, men svarte ikke. "Matt, vær så snill. Det er ikke bare vondt for deg." Du satte deg ned på stolen ved siden av han. "Jeg har noe jeg må innrømme.." begynte han. "Jeg elsker virkelig Angelica, men jeg elsker Sarah også." Du hevet det ene øyenbrynet. "Hvem er Sarah?" Han ga fra seg et lite sukk. "Jenta jeg også er sammen med." Han la armene i kryss på bordet, og hvilte hodet på dem. "Hva?" Du kunne ikke forstå at dette faktisk var sant. "Ja, jeg vet at det var galt. Men jeg hadde ikke hjerte til å slå opp med noen av dem. Da jeg så Angelica igjen tok hun pusten fra meg." Han reiv seg i håret. "Men Sarah gjør også det." Han innrømmet faktisk at han var utro mot Angelica. Forventet han at du skulle bli sur og kjefte på han? For deg tilhørte Angelica en tideligere periode i livet ditt. "Hvorfor?" var alt du fikk fram. "Jeg vet ikke.. Det bare.. ble sånn." Du kunne se tårene som var i øyekrokene hans. "Matt, du burde innrømme det til begge." Du la hånda på skulderen hans. "Jeg stikker over til Angelica først.." Du stoppet han. "Kanskje ringe til Sarah først, så du slipper å starte med å se Angelica i øynene." Han nikket kort. Du reiste deg og gikk ut av kjøkkenet. Du fant de andre sittende i stua. Carlos var opptatt av å se på et danseprogram, mens de to andre var dypt oppslukt i en lavmælt samtale. "Hei folkens" Carlos var den eneste som enset deg. Du satte seg ved siden av han, og det var ikke lenge etter at han bustet til håret ditt. "Jeg har savna deg bustetrollet." Han hadde de siste ukene kalt deg bustetrollet, mest fordi han likte å gjøre håret ditt ekstra ille. "Takk Carlos." Du poket han i overarmen. "Skulle det liksom gjøre vondt? For i så fall, så faila du hardt!" Han geipet til deg. "Det var ikke særlig pent." Du viste han fingeren før du vendte oppmerksomheten til tv-en. "Sier du?" Uten at du la merke til det, tok han et teppe i hendene. Du merket det først da han kastet det over deg så du ikke så noen ting. "Carlos! Ta det av!" Hylte du. Skrikene dine kunne antageligvis vekket de døde hvis det hadde vært en kirkegård i nærheten. "Hva driver dere med?" Stemmen til Logan brøt inn i leken deres. Carlos hadde gjort dette før, og da måtte du kjempe deg løs. Ikke like lett når han var over dobbelt så sterk som deg. "Ikke spør." Carlos satt med armene rundt deg. Det eneste dumme med teppet var at man ikke kunne se gjennom det. Verdenen utenfor var totalt borte. Han slapp deg, og før du fikk av deg teppet var han ute av stua. "Bare vent til jeg får tak i deg, du!" Du sprang etter han så fort du kunne.

 

Mer?

 

Bli med i facebookgruppa til fanficen. Fordeler: da får dere være med mer å bestemme når det skal være maraton, hvem av guttene som skal skrives om next etc, + at du får varsel når jeg legger ut ny del:) Kan også spørre om ting der, som jeg svarer på med en gang!

 Postat av: Marianne

mer!!

27.03.2012 @ 18:05
Postat av: Benedikte

merr!!

27.03.2012 @ 18:16
Postat av:

Meeeereeee!!!<3 :D

27.03.2012 @ 18:17
Postat av: One Direction Storys!

mye mer!

27.03.2012 @ 18:29
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35714248
hits