27.03.2012 | 18:38 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 66

"Ikke spør." Carlos satt med armene rundt deg. Det eneste dumme med teppet var at man ikke kunne se gjennom det. Verdenen utenfor var totalt borte. Han slapp deg, og før du fikk av deg teppet var han ute av stua. "Bare vent til jeg får tak i deg, du!" Du sprang etter han så fort du kunne.

______________

 

Sola steikte fremdeles, og du og Anja lå ute i hagen og solte dere. "Hvorfor kan det ikke være sånn som det er nå resten av året også?" Anja så på deg gjennom solbrillene. "Da ville vi enten sett ut som en gjeng med kokosnøtter ellers ville vi blitt lei av sola." Du tok noen gresstrå mellom fingrene, og rev de i småbiter. "Du har det morsomt ser vi?" Logan la seg ned mellom deg og Anja, og Carlos på andre siden av deg. Du så blikket til Anja da de dro av seg t-skjortene. De hadde ikke de styggeste magene akkurat. Hun mimet noe som lignet på "Oh My God!" til deg. Du festet håret ditt i en høy hestehale, og la deg til rette på håndkleet igjen. Akkurat som Anja, tok du på deg noen solbriller. Det var ikke så verst å kunne ligge ute og sole seg i påska. Det kunne godt bli sånn hvert år. "Ferie er vell digg?" Carlos prøvde å holde samtalen gående. Han var virkelig pratsom akkurat nå. "Nei, vi ville heller gått på skolen flere timer hver dag" kom det sarkastisk fra Anja. Dere hadde dratt med dere anlegget ditt ut, så du koblet til musikk så dere hadde noe å høre på. "Sett på noe Demi Lovato da" maste Anja. Hun hadde for tida dilla på de to nye sangene til Demi, og da var det ikke annet å gjøre enn å sette de på. "Skal vi ha vannkrig etterpå eller?" Smilet til Logan var nesten litt skummelt. "Jeg er ikke helt sikker" Sa du nølende. Det hadde vært litt digg og bare slappe av, i stedet for å løpe rundt som noen galninger og kaste og sprute vann på hverandre. Du tok en stor slurk av glasset som stod ved siden av deg. Det var fylt med iskald Coca-Cola, noe som smakte veldig godt i varmen. "Hvilken sanger er egentlig det?" Logan viste litt interesse for musikken, noe som fikk Anja til å snakke som en foss. Det eneste du fikk med deg var "Aftershock og Yes I am."

 

Carlos og du stod inne på badet. Dere fylte masse vannballonger som dere skulle kaste på Logan og Anja. De hadde ikke merket at dere gikk siden de pratet, og heller ikke hørt dere på grunn av musikken. "Dette kommer til å bli sykt gøy!" Du hoppet opp og ned der du stod. Du var ikke personen som fulgte alle regler og normer, og du elsket å gjøre litt ugang. I alle fall mot vennene dine. "De kommer til å bli litt kalde." Springen stod på det kaldeste, og bare det å holde ballongene sånn at vannet kom inn i den, var kaldt. Du var glad for at det ikke var deg det skulle kastes på. "Sånn, nå er bøtta full av vannballonger." For å få med alle ut, hadde dere samlet dem i en bøtte. "Gjør deg klar til kamp, bustetrollet." Før han løftet opp bøtta med den ene armen, rufset han til håret ditt enda mer. Han satte nesten fingrene litt fast, siden du hadde mye av håret i hestehale. "Dette kommer til å bli spennende." Du gned hendene dine sammen. Det kom til å bli påskas beste vannkrig. Kanskje eneste også, hvis ikke været holdt. Dere gikk ut døra og gjorde dere klare til å kaste.


"Fy faen!" Anja stirret stygt på dere. "Isvann!" Hun hutret lavt. Du forstod at hun hovedsakelig spilte sur, for hun sleit med å holde seg seriøs hun også. Logan stod ved siden av henne, og prøvde å få mye av varmen tilbake i kroppen. "Dere tørker fort i varmen." Du og Carlos kastet fra dere restene av vannballongene og bøtta, før dere la dere på plass på håndkledene igjen. Hvis det var så fint vær i morgen også, kunne du dra med deg dem opp til stallen eller til fotballbanen. Fotballbanen hadde lengre sol enn hjemme hos deg, så man kunne sole seg der også. Du lurte egentlig på om du bodde i et paradis. Det du trengte hadde du. Og de folka du ville ha her, var her. Eller, nesten. Det hadde ikke akkurat gjort deg noe om Zayn, Liam, Harry, Niall eller Louis var her. Du savnet humoren, bromancene og blikket Zayn hele tiden sendte deg; som om du var den eneste jenta i verden og du kun var hans. Du smilte ved tanken. Forhåpentligvis ville det ikke være alt for lenge til dere skulle møtes igjen. De var jo ferdige med touren, men de skulle være i USA litt lenger. Kanskje de kunne komme så fort de var ferdige med det de skulle der. Du håpet det i alle fall. Du savnet å ha armene til Zayn rundt deg.

 

Mer?

 

Bli med i facebookgruppa til fanficen. Fordeler: da får dere være med mer å bestemme når det skal være maraton, hvem av guttene som skal skrives om next etc, + at du får varsel når jeg legger ut ny del:) Kan også spørre om ting der, som jeg svarer på med en gang!

 Postat av: One Direction Storys!

meeeeeeerrrrrrr!

27.03.2012 @ 18:44
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: Marianne

mer!!

27.03.2012 @ 18:54
Postat av:

Meeeeeereeeee<3 !!!

27.03.2012 @ 19:00

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35714410
hits