27.03.2012 | 19:04 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 67

 

Du smilte ved tanken. Forhåpentligvis ville det ikke være alt for lenge til dere skulle møtes igjen. De var jo ferdige med touren, men de skulle være i USA litt lenger. Kanskje de kunne komme så fort de var ferdige med det de skulle der. Du håpet det i alle fall. Du savnet å ha armene til Zayn rundt deg.

________________

 

Atter en ny dag. Du kunne høre fuglene kvitre utenfor. Armen til Logan lå rundt deg. Du dyttet den blåe dyna av og satte deg opp. Det var en gul lysstripe på gulvet. Solstråler. Så tittet opp på klokka. Halv ti. Ikke så ille til at dere satt lenge oppe kvelden før og spilte kortspill. Det første du gjorde var å ta på deg smykket du hadde fått av Zayn. Du nektet å ha det på deg når du sov, men bortsett fra det brukte du det hele tiden. Med unntak av gym og svømming på skolen. Det var stille nede i stua. Bortsett fra moren din, som allerede var på jobb, var du den eneste som hadde stått opp. Du begynte å ordne i stand til frokosten. Matt hadde ikke kommet tilbake, så du regnet med at ting hadde ordet seg mellom han og Angelica. Selv om han hadde vært utro mot henne, klarte du ikke slutte å håpe på at de forble sammen. De var så perfekte sammen.

En lyd fra gangen fikk oppmerksomheten din bort fra Matt og Angelica. "Hallo?" Du hadde alltid vært nervøs når du var den eneste som var våken. Hvem kunne vel vite om nøyen brøyt seg inn eller ikke? Den ene gangen hadde du tatt med deg et balltre, så du hadde nesten dratt til moren din så hardt du kunne. Flaks at det ikke skjedde. Du ville i alle fall ha slått henne bevisstløs, om du ikke hadde skadet henne også. "Hallo?" Det kom fortsatt ikke noe svar. Ansiktet til Matt kom til syne. Han var rød og hoven rundt øynene og han så helt ferdig ut. "Hva har skjedd?" Du kastet fra deg det du hadde hatt i hendene, og gikk bort til han. "Det er ikke noe mer oss. Begge er ferdige med meg." Du klarte ikke annet enn å måpe. Både Sarah og Angelica dumpet han på flekken. Det at han var rød var nok fordi han hadde grått. "Matt da." Det var jo egentlig Matt som hadde ødelagt for seg selv, men du klarte ikke annet enn å synes synd på han. Alle gjør feil, men i de fleste tilfeller må man tilgi dem. Du kjente ikke Sarah, så du skulle ikke si noe om henne, men Angelica og Matt var virkelig forelsket i hverandre. Det kunne ikke være tydeligere. Så hvorfor dumpet hun ham da? Du fikk vondt av å se på han. Det at gutter gråt var veldig nytt for deg. Du hadde ikke mange guttevenner, og i alle fall ikke som gråt offentlig. "Kanskje en av dem tar til fornuft med tiden." Du visste ikke hva annet du skulle si. Kanskje ingen av dem gjorde det. Det kan være vanskelig og vise tillit til noen som har gjort noe sånt, men du håpet en av dem kom tilbake. Eller kanskje han burde møte en ny person. Ikke det at det hastet, men du hatet å se Matt på den måten han var nå. Det var ikke mer liv igjen i han.

 

"Her." Du ga han en glovarm kopp med kakao. "Takk." Han hadde tørket bort de siste tårene. Han hadde fortalt at de hadde kranglet til langt på natt, og at han hadde vandret rundt resten av natta og tenkt på det. Folk tok virkelig noen ting tyngre enn andre. "Spis litt også, så vil det nok føles litt bedre." Med de ordene kom Anja også inn på kjøkkenet. Overraskende, siden hun elsket å sove lenge. Hun hadde vel håpet på at Logan var der også. Siden moren din ikke skulle sove mer hjemme denne ferien, lånte Anja senga hennes. Logan hadde sagt at han kunne fortsette å sove i dobbeltsenga med deg, og du hadde ikke turt å protestere. Du skulle, innerst inne, ønske at Anja gjorde det. Du kjente henne så mye bedre, pluss at hun var jente. Det var noe helt annet å sove i samme seng med andre gutter når du var sammen med noen. Zayn hadde vel ikke blitt så blid hvis han fikk vite det. Zayn. "Jeg kommer snart tilbake." Du gikk med raske skritt ut fra kjøkkenet.

"Hei vennen." Det virket som du hadde vekt han. "Å, sorry. Jeg glemte helt tidsforskjellen!" Du dunket hodet mot veggen. "Det går bra" Du hørte at han var veldig trøtt. "Kan du ringe opp igjen når du våkner? Natta." Du la på før han fikk svart. Enda en måte å dumme seg ut på. Glemme tidsforskjellen, og ringe til kjæresten din midt på natta. Selv kunne Zayn finne på å gjøre noe sånt, men du følte ikke for å gjøre det mot han. Han reiste så mye og hadde en travel hverdag, han trengte den søvnen han fikk. Du gikk inn på kjøkkenet igjen da mobilen ringte. Det var nesten plagsomt så mye som den skulle ringe for tida.

 

 

Mer?

 

Bli med i facebookgruppa til fanficen. Fordeler: da får dere være med mer å bestemme når det skal være maraton, hvem av guttene som skal skrives om next etc, + at du får varsel når jeg legger ut ny del:) Kan også spørre om ting der, som jeg svarer på med en gang!

 


 

 


Postat av: One Direction Storys!

meer!

27.03.2012 @ 19:12
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: Marianne

mer!!

27.03.2012 @ 19:14

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35714595
hits