27.03.2012 | 19:33 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 68

Selv kunne Zayn finne på å gjøre noe sånt, men du følte ikke for å gjøre det mot han. Han reiste så mye og hadde en travel hverdag, han trengte den søvnen han fikk. Du gikk inn på kjøkkenet igjen da mobilen ringte. Det var nesten plagsomt så mye som den skulle ringe for tida.

_______________

 

 

"Hei igjen." Stemma til Zayn låt like trøtt. "Jeg klarer ikke vente til jeg er våken. Kan vi ikke prate til jeg sovner?" Du gikk ut igjen og opp på rommet ditt. "Jo da, det kan vi godt." "Hva har skjedd hos deg de siste dagene da?" Han spurte det spørsmålet hver gang. Han ville så gjerne holde seg litt oppdatert. "I går var siste dagen på skolen før påske, så har ferie. Jeg og Carlos dynka de to andre i isvann. Matt har blitt dumpa av både Sarah og Angelica fordi han var utro. Og det er fint vær. Det var så å si det." Han humret litt for seg selv. "Ja ja, skjer mer hos deg enn her da." Du satte deg ned på senga. Logan var ikke lenger i senga, han var vel på badet eller noe. "Hva skjer der da?" Det kom et spørsmål fra en av guttene, så Zayn svarte på det før han svarte deg. "Egentlig ingenting. Venter på at vi kan reise hjem så jeg får møte deg." Du reiste deg og drog gardinene til hver sin side av vinduet. Gule solstråler fòr inn vinduet. Bare å stå med føttene i lyset var varmt. Siste rester av snø kom nok til å smelte fort i dag. "Vet du noe mer om når dere kommer hjem?" "Nei, ikke enda." Du kunne se han for seg der han lå i senga på hotellsuiten. Du savnet duften av han, måten hver minste berøring ga deg frysninger eller støt. "Kanskje vi skal legge på, så du får sove litt?" Han var enig, selv om han helst ville høre stemma di enda lengre. "Hils til de andre da." Sa han rett før han la på. Du la mobilen tilbake i lomma. Den kom nok ikke til å ringe på en stund nå.

 

Da du kom ned på kjøkkenet igjen, satt alle rundt bordet. Det ble ført en livlig samtale mellom Carlos, Anja og Logan. Matt satt og stirret ned på maten sin, i stedet for ut vinduet til en forandring. Du satte deg ned ved siden av han. "Smakte det godt eller?" Du hintet til kakaoen. Det var egentlig litt for varmt til å drikke det nå, men hva så? Han trengte noe oppfriskende, og kakao var en av dine beste måter å våkne til på. Det og å bli tømt isvann på.
"Forresten, når kommer Maja oppover igjen?" Maja hadde måttet reise nedover igjen, fordi faren hadde vært sjuk. "Pappa er fortsatt sjuk, så hun kommer ikke nedover denne ferien." Det var litt trist. Du hadde ikke sett så mye til henne. Hun hadde valgt å henge en del sammen med Angelica, så da ble det mindre tid på deg. Du hadde nesten glemt at hun hadde vært her i det hele tatt, så lite sammen hadde dere vært. Men, det viktigste var at du fikk se henne igjen.

 

Du skrudde opp volumet på iPoden din. This is our someday, av ingen andre enn Big Time Rush, spilte på full guffe. Den minnet deg om sommeren da du og Angelica hadde vært på ferie i England for første gang. Dere hadde, mildt sagt, vært veldig forvirret. Senere hadde dere også vært i Spania og, i forrige ferie, USA. Du fant fram neglelakken og begynte å lakke neglene dine. Det var ikke ofte du gjorde det, men når du først gjorde det, valgt du de sterkeste fargene du hadde. Enda morsommere var det jo når de ikke passet sammen. Det tok ikke lange tida før du var ferdig. To strøk var ikke nødvendig å ta. Et lag var mer enn nok.
"Kino i dag eller?" Anja kom inn på rommet ditt. "Vi hadde tenkt til å stikke og se The Hunger Games." Du elsket bøkene, så hvorfor ikke se filmen? Du fant fort fram noe å skifte til og sminket deg lett. Bare litt mascara og eyeliner. Dere tok bussen til byen dere bodde ved, og kjøpte billetter så fort dere kom dit. I stedet for å vente i to-tre timer gikk dere litt rundt i sentrum. Brus og godteri ble kjøpt. Popkorn kjøpte dere når dere kom dit, rett før dere skulle inn i salen. Den var rundt halvfull, færre personer enn du trodde skulle være der. Dere var noen av de som satt fremst, så dere fikk skikkelig god utsikt.

 

Filmen var helt fantastisk. Den beste du hadde sett på lenge. For deg slo den både Harry Potter og Twilight. Måten den var laget på. Selvfølgelig manglet den noen viktige ting du synes de burde ha med, men det var ikke barnemat å lage filmer ut i fra bøker. Det ble ganske stille på bussturen hjem. Alle tenkte på hva dere hadde sett, og alle var ganske slitne også. Det var ikke "bare bare" å reise på kino på sparket.

 

Mer?

 

Bli med i facebookgruppa til fanficen. Fordeler: da får dere være med mer å bestemme når det skal være maraton, hvem av guttene som skal skrives om next etc, + at du får varsel når jeg legger ut ny del:) Kan også spørre om ting der, som jeg svarer på med en gang!

 Postat av:

meer

27.03.2012 @ 19:34
Postat av: Marianne

mer!!

27.03.2012 @ 19:49
Postat av: Emma

Mer

27.03.2012 @ 19:55
Postat av:

meeer<3 :D

27.03.2012 @ 20:46
Postat av: Miriam

MER

27.03.2012 @ 21:15
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER! :D

27.03.2012 @ 21:54
URL: http://direction1story.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35714735
hits