27.03.2012 | 22:14 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 69

Selvfølgelig manglet den noen viktige ting du synes de burde ha med, men det var ikke barnemat å lage filmer ut i fra bøker. Det ble ganske stille på bussturen hjem. Alle tenkte på hva dere hadde sett, og alle var ganske slitne også. Det var ikke "bare bare" å reise på kino på sparket.

________________

 

"Jeg tror jeg stikker og legger meg, jeg." Du gikk rett opp på rommet ditt så fort dere kom inn døra. "Ok, natta." Hørte du nedenfra. Du skiftet fort og la deg ned under den kalde dyna. Rett etter at du hadde lagt deg til rette, åpnet du øynene igjen. Døra gled sakte opp, og lot lyset strømme inn på rommet ditt. "Hei, opptatt?" Du stirret på personen som stod i døråpningen, ute av stand til å tro at det faktisk var sant. "Zayn?" Drømte du nå? "Jenta mi." Han småløp over gulvet og hoppet opp i senga. Du kastet deg inn i armene hans. Du pustet inn lukten av han, den var enda bedre enn du husket. De sterke armene hans rundt deg. Var det merkelig at du hadde savnet han? "Hvordan kan du være her når du var i USA før i dag?" Du gned deg litt i hodet. "Glem det nå. Bare legg deg til å sove." Du la hodet ned på pute igjen uten å protestere. Denne gangen lå du sånn at du så ansiktet hans. "Natta" Du kysset han på leppene. Gud som du hadde savnet det! "Natta" Han la den ene armen over deg. Du kom i alle fall ikke til å føle deg utrygg i natt.

 

"God morgen!" Anja hilste på Zayn før dere satte dere for å spise. Du og han satt nesten oppå hverandre. Du stappet i deg noe du ikke var helt sikker på hva var, alt for opptatt av å stirre på Zayn. Det ble ikke værre heller, siden han stirret på deg også. Når dere var ferdig stakk dere opp på rommet igjen. Det var ganske mye å ta igjen. Du fortalte hva som hadde skjedd mellom deg og Angelica, om ryktene og alt annet som hadde skjedd. Han gliste bredt da du snakket om smykket du hadde fått, at det var verdens nydeligste. Han fortalte deg om intervjuene, signeringene og alt som hadde skjedd i USA. De var virkelig på vei opp!
"Så, hvor lenge skal du være her?" Du stirret forventningsfult på han. "Tror vi har fri i to uker nå, så blir her hele påskeferien." Han bøyde seg ned og kysset deg på panna. Du kunne ikke forstå at du hadde klart deg uten han så lenge. Dere satt og kysset en stund før Logan avbrøt dere. "Carlos, Anja og Matt lurte på om dere ville bli med å finne på noe?" Selv virket han ikke så giret på det. Hvis han fortsatt likte deg så godt som han sa han gjorde, kunne det ikke være så lett for han at Zayn var tilbake. Men samtidig så det ut som han og Anja hadde funnet tonen også. Dere ble med ned, og endte opp med å se en film. Eller, de andre så på den. Du og Zayn satt å så på hverandre, som om det var siste gangen dere noen gang kom til å møtes. Det var egentlig ganske søtt. Han hadde den ene hånda flettet sammen med en av dine, og med den andre tvinnet han noen av hårtjufsene dine rundt fingeren. Det perfekte øyeblikket. Men de andre ville tydeligvis ikke la det vare, siden de plutselig begynte å kaste puter på dere. "Hey!" Du og Zayn kastet dem tilbake, uten mye hell, Dere satt litt feil til i forhold til å kunne kaste. Begge nektet å slippe hånda til den andre, Zayn satt med ryggen til dem og du klarte ikke kaste så bra. Putekrigen ble til slutt til latteranfall i stedet. Du kunne ikke hatt det bedre, for nå var Zayn her også. 

 

 

Mer? Klarer dere 10 kommentarer?

 

Bli med i facebookgruppa til fanficen. Fordeler: da får dere være med mer å bestemme når det skal være maraton, hvem av guttene som skal skrives om next etc, + at du får varsel når jeg legger ut ny del:) Kan også spørre om ting der, som jeg svarer på med en gang!

 


Postat av: onjb

meeeeeer!:D

27.03.2012 @ 22:56
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Elisabeth

Meer! <3

27.03.2012 @ 23:20
Postat av: One Direction Storys!

aww, mer!

27.03.2012 @ 23:21
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: ulrikke :)

elsker det!!!

27.03.2012 @ 23:23
Postat av:

Meeeeer!!:D

28.03.2012 @ 07:44
Postat av:

Meer, digget maratonet :)

28.03.2012 @ 07:48
Postat av: Mia Vist

Mer!

28.03.2012 @ 12:49
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

Mer :D

28.03.2012 @ 15:42
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av:

mer!!

28.03.2012 @ 18:05
Postat av: Marianne

mer!

28.03.2012 @ 18:05
Postat av: directionerff

Meeer! <3

28.03.2012 @ 18:09
URL: http://directionerff.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35722441
hits