28.03.2012 | 22:37 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 70

Men de andre ville tydeligvis ikke la det vare, siden de plutselig begynte å kaste puter på dere. "Hey!" Du og Zayn kastet dem tilbake, uten mye hell, Dere satt litt feil til i forhold til å kunne kaste. Begge nektet å slippe hånda til den andre, Zayn satt med ryggen til dem og du klarte ikke kaste så bra. Putekrigen ble til slutt til latteranfall i stedet. Du kunne ikke hatt det bedre, for nå var Zayn her også.

________________

 

Du lente deg bakover, og satte deg i armkroken til Zayn. Ting kunne ikke bli bedre nå. Dere hadde ordnet opp, og alt virket perfekt. De andre hadde reist på shopping, så dere hadde hele huset for dere selv. Han flettet små fletter i håret ditt. Du switchet opp og ned på kanalene, ingenting å se på. Du bøyde hodet og kysset Zayn på haka. Han vrei litt på seg, det samme gjorde du. Dere satt snart ansikt til ansikt i stedet. Du la armene rundt nakken hans, og lot leppene deres møtes. Som alltid, ga det deg et støt gjennom hele kroppen. Det ble snart en heftig klinerunde. Du trakk deg litt unna for å trekke pusten igjen. Du hadde frysninger nedover ryggen. Han begynte å kysse deg nedover halsen. Skulle du stoppe han? Du visste så godt hvor det kom til å ende. Men for en gang skyld følte du ikke for å trekke unna, du ville at Zayn skulle være den første. "Skal vi?" Han hvisket det inn mot huden din, den varme pusten hans ga deg gåsehud. Det at du faktisk fikk valget, betydde mye for deg. "Mhm." Før du visste ordet av det, var dere på vei opp på rommet ditt.

 

Dere kunne høre at døra nede ble åpnet. "Kanskje vi burde stikke ned." Du satte deg opp i senga. Det kom et lite stønn fra Zayn. Han tok tak rundt deg, og dro deg ned i senga igjen. "Ikke enda." Han begynte å kysse deg på halsen igjen. "Kom igjen nå." Du satte deg opp igjen mens du lo. "Overbevisende, men føler at vi burde stikke ned til dem likevel." Du kysset han på kinnet før du gikk ut av senga og tok på deg klærne igjen. Du dro børsten gjennom håret noen ganger. Zayn stod å så på deg, kun iført bukser. Du klarte ikke la være å stirre på magen hans. "*Ditt navn*?" Logan kom inn på rommet uten å banke på. Du trakk blikket bort fra Zayn og over til Logan. Du hadde blitt helt borte, så du hadde ikke fått knept igjen skjorta du tok på deg. En av Zayns. Ikke nok med at Logan skulle komme inn, men nå skulle han også få se deg i BH. "Ehm.. Sorry." Han fortet seg ut igjen. Du og Zayn så bort på hverandre, ingen av dere klarte å stoppe latteren.
"Det var litt små flaut." Du flettet hendene dine inn i Zayn sine. "Han har antagelig ikke sagt det til de andre." Svaret til Zayn forvirret deg. "Hvorfor ikke?" Logan hadde ingen gode grunner til og ikke si det til alle, fra ditt synspunkt i alle fall. "Så du ikke uttrykket hans når han kom inn? Han så litt såret ut." Du beit deg i leppa. "Det var jo ikke meninga at han skulle vite noen ting da." Zayn bøyde seg ned og kysset deg på nesetuppen. "Det går bra. Det hadde vært noe helt annerledes om han ikke visste at vi var sammen eller noe." Zayn så alltid positivt på det. Men han hadde rett. Hadde ikke Logan visst at dere to var sammen, og da kommet inn på rommet, kunne ting blitt litt verre. "Skal vi stikke ned til de andre da?" Det virket fortsatt ikke som han ville, men han diltet rolig etter deg ned trappa. "Sikker på at vi ikke skal stikke opp igjen?" Han hvisket deg flørtende i øret. "Zayn." Du dultet forsiktig til han. "Greit, jeg skal gi meg." De andre satt nede i sofaen og ventet på dere. "Hva dreiv dere med da?" ertet Carlos. Verken du eller Zayn rødmet, men det gjorde tydeligvis Logan. "Logan?" Matt så nysgjerrig bort på han. Det virket som han var i bedre humør siden gårsdagen. "Hva?" Han ble enda rødere når alle tittet på han. "Hvorfor rødmer du?" Du merket at du også begynte å bli små rød i ansiktet. Du og Zayn så på hverandre. "Rødmer?" Logan spilte uskyldig, men fikk det ikke helt til. "Seriøst Logan, hva er det?" Logan så opp på dere. "Å nei!" Kom det fra Anja. Det fikk både deg og Zayn til å rødme. "Kom du inn på rommet når de..?" Hun kom ikke lenger i setningen, fordi latteren til Carlos overdøvet henne. "Ikke helt." Kom det svakt fra Logan, han kunne nå sammenlignes med en tomat. "Ja ja, bare bruk beskyttelse så skal ikke jeg blande meg oppi det." Carlos snakka til deg som om du var lillesøstera hans. "Ferdige nå?" Du hevet øyenbrynene og ventet til alle hadde nikket. Det var ikke akkurat det dere hadde forventet når dere kom ned. Du skulle kanskje hørt på Zayn og blitt igjen oppe likevel.

 

 

Mer? Klarer dere 10 kommentarer?

 

Bli med i facebookgruppa til fanficen. Fordeler: da får dere være med mer å bestemme når det skal være maraton, hvem av guttene som skal skrives om next etc, + at du får varsel når jeg legger ut ny del:) Kan også spørre om ting der, som jeg svarer på med en gang!

 


Synes den var så søt:)


Postat av: One Direction Storys!

haha! meeeree

28.03.2012 @ 22:50
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER ;D

28.03.2012 @ 23:09
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Elisabeth

Meer! <3

28.03.2012 @ 23:57
Postat av: Miriam

MEEER!

29.03.2012 @ 11:41
Postat av: Marianne

Mer!!!

29.03.2012 @ 13:50
Postat av:

mer det var den beste delen da XD kan du ha med mer action som dette (Y)

29.03.2012 @ 14:44
Postat av: Steinar

MERR ♥♥♥

29.03.2012 @ 17:38
URL: http://http://loolostories.blogg.no/
Postat av:

Mere !

29.03.2012 @ 17:54
Postat av: Marie

Mer :D

29.03.2012 @ 18:31
Postat av: Mie

More!(:

29.03.2012 @ 18:32

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35738103
hits