29.03.2012 | 19:00 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 71 - Siste Del!

"Ja ja, bare bruk beskyttelse så skal ikke jeg blande meg oppi det." Carlos snakka til deg som om du var lillesøstera hans. "Ferdige nå?" Du hevet øyenbrynene og ventet til alle hadde nikket. Det var ikke akkurat det dere hadde forventet når dere kom ned. Du skulle kanskje hørt på Zayn og blitt igjen oppe likevel.

________________

 

 

Det var fortsatt en litt småklein stemming mellom dere. Carlos synes det hele var veldig festlig i bunn og grunn. Han satt og poket deg forsiktig i sida, så det ikke skulle være fare for at du glemte det. Som om det skulle være noe fare for det. "Skal vi ta noe å spise eller?" Matt fortalte at de ikke hadde spist når de var på shopping, og at han var skrubbsulten. Du, sammen med Zayn og Anja stakk på kjøkkenet for å lage litt mat. Resten av guttene hadde ikke interesse av å hjelpe til.
"Så, kjøpte du mye fint?" Du var avhengig av å holde samtalen gående, livredd for at Anja skulle spørre om hva som hadde skjedd i stad. Du ville ikke diskutere det med henne her, ikke når Zayn hørte på. "Ja, du kan få se etterpå." Dere begynte å mikse sammen en pizzadeig, det kom i alle fall til å bli en stund til mat. Deigen måtte jo heve. Så fort dere blei ferdige, ble du med Anja på rommet til moren din. Han hadde bare kastet posene på senga. Zayn hadde blitt igjen nede hos guttene, selv om han egentlig hadde protestert. Det var utrolig hvor knyttet du kunne bli til en person på kort tid. Hvor lite villig du var til å forlate personen før du virkelig måtte. Tankene dine fortsatte å surre rundt temaet, og hele tiden så du for deg de vakreste øynene i verden. Øynene til Zayn. "Hører du etter eller?" Anja viftet med hånda foran ansiktet ditt. "Øhh, ikke helt. Hva sa du?" Hun begynte forfra igjen, og hvor de hadde vært, hva hun hadde kjøpt, prisen og så videre. Du nikket og svarte, selv om du ikke hadde hodet helt med deg. I det hele tatt var du ikke noe stor shoppingperson. Du foretrakk å gå inn og ut av butikkene; fort finne noen klær du ville ha, prøve de, betale og deretter reise hjem. Det var litt morsomt siden Zayn ikke var lik deg på det området. Han elsket klær, fant alltid fram klærne han skulle bruke dagen før. Sånne ting tok du på sparket, mote eller klær hadde egentlig aldri interessert deg så mye. Når du var med jentene på shopping, måtte du holde ut flere timer. Så utholdenhet hadde du nok av. "Forresten, jeg kjøpte denne til deg." Hun dro opp en nydelig kongeblå kjole. Den var det peneste du noen gang hadde sett, bortsett fra Zayn da. Du tok deg selv i å tenke på han en gang til. Han var der alltid, selv når tanken ikke startet med noe som hadde med han å gjøre.
 

"Pizzadeigen er ferdig!" Zayn ropte nedenfra, og før Anja rakk å si noe mer, sprang du ned trappa og inn i armene hans. "Hastverk eller?" Du nikket fort. "Kunne ikke komme ned igjen fort nok." Han hadde armene sine rundt deg og du la den ene hånda på det varme kinnet hans. Han var bare alt for perfekt. Du stilte deg på tå og kysset han mykt på leppene. Uansett hvor mange ganger dere kysset, var det bare ikke nok. Du ville hele tiden ha mer. "Skal dere være med å bestemme hva som skal være på pizzaene eller?" Matt, Logan og Carlos kom tuslende rolig inn på kjøkkenet. Anja hadde kommet ned litt etter dere. Sammen fant dere fram ingrediensene og satte de fram på bordet. "Vi skal lage tre pizzaer, siden i alle fall dere tre" du pekte på alle guttene bortsett fra Zayn. "Spiser for to-tre personer hver." De lo litt av kommentaren din. "Derfor kan vi ta på forskjellig fyll på alle tre. Da blir det garantert noe alle liker." Dere satte i gang og jobbe.
"Hva var det godt for?!" Zayn hadde akkurat kastet mel på deg. Uttykket hans var til å dø for. Det virket som han var usikker på om han skulle stå der eller om han skulle løpe for livet. "Jeg hadde løpt hadde jeg vært deg." Kom det fra Carlos. Han hadde vel erfart det da du tok igjen etter situasjonen med teppet. "Kanskje lurt." Han smatt ut døra før du fikk snudd på hodet. "Han kommer ikke til å slippe unna han heller." Du gikk motsatt vei av han, så dere kræsjet nesten inn i hverandre i den ene døråpninga. "Var det så morsomt?" Du tok et godt tak rundt det ene håndleddet hans, vel vitende om at hvis han vred litt på det, ville du miste grepet. Med den ledige hånda si, tok han et tak rundt deg. "Hei søta." Snakk om å smiske. "Hei." Du himlet med øynene mot han. "Har jeg gjort noe galt?" Han så på deg med valpeblikket sitt. "Nei da, alt er helt perfekt." Du la an en så sarkastisk tone som du kunne. "Så bra da. Du vet at jeg elsker deg." Han dro deg så tett inntil seg som det gikk, og ga deg et skikkelig kyss på munnen. Det gjorde nesten så du glemte hva han hadde gjort. "Jeg elsker deg også, men du er fortsatt ikke tilgitt." Du vred deg ut fra grepet hans, og gikk inn på kjøkkenet igjen. Det virket som de andre allerede var ferdige med pizzaene, så du bare stod midt på gulvet og ventet på at noe skulle skje.
"Hei, meldronninga!" Carlos skulle visst gni det inn i ansiktet ditt. "Vi er ferdige med pizzaene." Dere satte alle brettene inn i steikeovnen. Zayn kom inn på kjøkkenet og tok et godt grep rundt deg. "Du får ikke stikke av denne gangen." Da du skjønte hva han skulle, sluttet du å stritte i mot. Du lot han presse leppene sine mot dine. Han la hendene sine mot ansiktet ditt. Da han slapp deg løs igjen bare stirret han på deg. "Hva har jeg gjort for å fortjene deg?" Han fortsatte å småkysse deg i ansiktet. "Er det ikke omvendt?" Han så dumt på deg. "Du kunne fått hvilken som helst gutt, jeg var bare heldig siden du valgte meg." Du skjønte ikke hva han mente. "Meg og Logan blant annet. Vi er ikke de eneste. Gutter stirrer etter deg når du går forbi, de peker og hvisker. Seriøst, har du ikke lagt merke til det?" Han måtte tulle med deg. "Enten en dårlig spøk, eller så er du paranoid Zayn." Du la hodet inntil brystkassa hans, en fordel ved og ikke være så høy. "Dessuten, flere millioner jenter vet hvem du er, de prater om deg konstant, sladrer om deg, lagger blogger om deg. Det er vel heller jeg som er heldig i dette forholdet. Du kunne faktisk fått hvilken som helst jente du ville ha, uansett." Han trakk litt på smilebåndet.


Pizzaen var ferdig og dere satt i stua og åt. Den smakte hjemmelaget, akkurat slik du elsket pizza. Med den litt sprøe kanter og masse fyll. Dere bablet i vei om alt dere kom på. I fra hva dere skulle gjøre i resten av ferien, til hvilket firma som solgte best frukt. Ja, stort temaforskjell. Du satt i armkroken til Zayn med beina godt plassert i sofaen. Rommet var fylt av latter og glede. Selv Logan og Matt virket som hadde glemt hva som hadde skjedd de siste dagene. "Kan jeg få prate med deg på gangen litt?" Zayn reiste seg opp og tok tak i hånda di. Du trippet etter han, veldig nysgjerrig. "Det du sa tidligere?" Du tenkte tilbake på hva dere hadde sagt før på dagen. "Hva av det?" Han trakk deg nærmere seg. "Det med at jeg kunne få hvilken jente jeg ville." Du nikket. Hadde han tenkt til å slå opp med deg? Her og nå? Du beit deg på innersida av leppe.

"Problemet er at jeg bare vil ha deg!" og med de ordene bøyde han seg på ny ned og kysset deg.

 

 

________________

 


Som det står i overskrifta sier, så var dette siste delen i What You Didn't Know... Skal starte på enda en fanfic, har ideene klart i hodet og greier (for en gang skyld blir den ikke skrevet på sparket). Skriver et lite innlegg om det etterpå, så får vi se hvordan det går:)

 

Gleder du deg til ny fanfic? :)

 


ASDFGHJKL! *PERFEKT* <3


Postat av:

jaaaaaaaaaaaa,meeeeeer!!!!!!<<3<3<3<3<33<3<33<3<33<3

29.03.2012 @ 19:41
Postat av: Ida Marie Styles

nei, den kan ikke være over!!! </3

29.03.2012 @ 20:17
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: heidi

kem av guttene skal være med i hovedrollen ?

29.03.2012 @ 20:35

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35755540
hits