29.03.2012 | 22:07 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 1

"Kom igjen nå, *Ditt Navn*! Du må forte deg. Kunden venter!" Sjefen din ropte høyt på deg. Du bærte med pizzaeskene ut, og la de i bilen. "Kjør." Henrik kjørte sakte ned mot trafikkrysset. "Så, hvor skal vi?" Du løftet opp lappen med adressen og sa den høyt. "Jeg tror jeg vet hvor det er." Han svingte til høyre og satte opp farten. Det å levere pizza var et styr! I tilegg måtte du jobbe sammen med Henrik siden du ikke var gammel nok til å kjøre selv. Sjefen deres hadde bestemt det sånn, siden dere pratet så mye sammen ellers. Du var glad i han, som en venn. Dere hadde kjent hverandre i noen år nå, og det var jo han som hadde fått deg til å søke på jobben. Du tenkte tilbake på dagen dere hadde pratet om det. "Da kan vi jo jobbe sammen!" Han hadde glist så bredt. Bare tanken gjorde så du måtte smile selv. "Hvor langt er det dit egentlig?" Han gløttet fort bort på deg før han vendte blikket mot veien igjen. "Fire minutter igjen, kanskje? Spørs på trafikken."
Det var uvanlig lite trafikk til å være en fredag, så dere kom fort fram. "Springer du inn alene?" Du lente deg inn vinduet på passasjersetet og tok opp pizzaeskene, fire stykker i alt. "Ja da, det går bra." Han sveivet opp vinduet for deg, siden hendene dine var fulle. Du gikk mot det store bygget. Ikke lenge etterpå banket du på til leiligheten som ahdde bestilt pizzaene. Du kunne høre skritt på innsiden av døra, og like etterpå ble den åpnet av en gutt. Smilet hans blendet deg nesten. Niall fra One Direction. Du visste at de bodde i nærheten, men ikke i dette bygget. "Pizzajenta." Han sa det så høyt at personene som var lenger inn i leiligheten jublet. Du så opp på de blå øynene hans og det blonde håret. Når han så opp fra lommeboka si, etter å ha funnet pengene, lot du blikket gli ned på føttene dine. Det virket så merkelig og stå å stirre på en totalt ukjent gutt, selv om han var kjent. "Takk." Han smilte et enda penere smil, og du smeltet nesten der du stod. "Hade." Du snudde deg for å gå. "Hade pizzajenta." Du måtte holde deg for ikke å le. Pizzajenta faktisk.

 

"Hvordan gikk det?" Henrik ventet utålmodig i bilen. "Greit. Veit du hvem som bor her eller?" Han rynket på panna. "Nei, skulle jeg det?" Du trakk på skuldrene. "One Direction gutta. Jeg visste jo at de bodde i London, men ikke her! Jeg leverte pizza til han irske, Niall." Du hadde hørt litt på musikken dems, og den var helt ok. Kanskje ikke helt din smak. Michelle, både søskenbarnet og bestevenninna di, hadde prøvd alt for å få deg hekta. Uten my hell. "Sånn kan også skje. Vi leverer pizza i London, *Ditt Navn*. Det er ikke helt blotta for stjerner her." Han begynte å kjøre tilbake samm vei som dere kom, tilbake til jobben.
"Hva tok så lang tid?" Sjefen hørtes litt misfornøyd ut. "Trafikk" sa Henrik fort, så du slapp å forklare noe. "Takk" mimet du til han, bak ryggen til sjefen. "Dere kan gå nå, vi skal stenge." Klokka nærmet seg elleve, og du begynte å bli ganske trøtt. "Kjører du meg hjem?" Henrik klarte aldri å motstå smiskinga di. "Greit. Vær klar om to minutter." Du sprang inn på personalrommet og fant frem det du skulle ha med hjem igjen. Noen minutter senere satte du deg inn i bilen til Henrik, men denne gangen på vei hjem. En frihelg skulle bli godt. Michelle skulle komme og besøke deg, hun bodde litt i utkanten av London. Da ble det mye tid til shopping, filmer og annen kos. Jentekvelder var noe du verdsatte høyt. "Her er vi!" Du fikk en hadekos før du klatret ut av bilen. Du vinket mens han kjørte av sted. Du gikk inn i bygget og opp trappene, leiligheten din lå i tredje etasje. Faren din hadde kjøpt den til deg når du skulle gå på skole, og nå bodde du der både på grunn av det og jobben. Du låste opp. Så fort du kom inn i rommet, skrudde du på lyset. Hjemme.
Alice, katten din, lå langflat på sofaen. "Hei pusen" Du satte deg ned på huk og strøk på henne. Hun malte høyt og etter hvert reiste hun seg og gned seg mot deg. Hun var i alle fall kosete. Klokka nærmet seg halv tolv da du rev deg løs fra henne. "På tide og legge seg.." Tenkte du til seg selv. Du gikk inn på badet, børstet tenner og skiftet til pysj. Sminken ble også fjernet. Innen ti minutter var du klar til å legge deg. Du satte opp vinduet i luftestilling og la deg under den kalde dyne. Noen sekunder senere kom Alice løpende inn, og la seg i fotenden. Det skjedde vanligvis hver natt. Før du havnet i drømmeland, kunne du høre at hun begynte å male.

 

Mer? 10 kommentarer?

 Postat av: Marianne

mer!!

29.03.2012 @ 22:12
Postat av: Tonje Viken Brenden

åhh! Meeer! <3

29.03.2012 @ 22:15
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Christine Isaksen

Meeeer!:D

29.03.2012 @ 22:16
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Odpandada

Mer! Niall <3

29.03.2012 @ 23:18
URL: http://Odfanfics.blogg.no
Postat av: Elisabeth

Meer! <3

29.03.2012 @ 23:20
Postat av: One Direction Storys!

mer!

29.03.2012 @ 23:40
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: ulrikke :)

meer :) kjempe bra!!

30.03.2012 @ 09:07
Postat av: Sofie

meeeeeeeer!!! <3<3<3<3<3 :D

30.03.2012 @ 15:04
Postat av: Aina

Meeer, sykt bra xx

30.03.2012 @ 16:32
Postat av: Steinar

MER ♥

30.03.2012 @ 16:46
URL: http://http://loolostories.blogg.no/
Postat av: Ida Marie

Så bra!! Mer :)

30.03.2012 @ 17:07
Postat av:

meeer !! sykt bra, gleder meg til å lese mere:))

30.03.2012 @ 17:22

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35760517
hits