30.03.2012 | 18:40 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 2

Sminken ble også fjernet. Innen ti minutter var du klar til å legge deg. Du satte opp vinduet i luftestilling og la deg under den kalde dyne. Noen sekunder senere kom Alice løpende inn, og la seg i fotenden. Det skjedde vanligvis hver natt. Før du havnet i drømmeland, kunne du høre at hun begynte å male.

________________

 


En høy, skingrende lyd vekket deg. Du slo til vekkerklokka som stod på nattbordet ditt. Det var noen timer til dere skulle hente Michelle. Selv om du mest hadde lyst til å bli liggende, dyttet du dyna av deg og marsjerte inn på badet. Du påførte sminke og fant frem noen greie klær. Håret flettet du i en lang flette, og for ekstra hold sprayet du det med hårspray. Alice lå fortsatt og latet seg i senga di når du kom ut igjen. "Pus, skal du ha mat?" Hun åpnet øynene og tittet opp på deg. Du gikk videre inn på kjøkkenet der du først fikset med mat til Alice, så til deg selv. Når hun hørte lyden av mat, kom hun alltid løpende. Denne gangen var ikke et unntak. Du satte deg ned ved bordet og tittet ut vinduet. Mange ville kanskje si at den delen av London som du bodde i, var litt grå og kjedelig. Du var veldig uenig. Byen hadde en viss sjarm, selv i dette strøket. Du drakk opp teen din.
Det banket på, men du rakk ikke blunket en gang før døra ble åpnet. "Hei *Ditt Navn*, klar?" Henrik kom valsende inn på kjøkkenet. Denne gangen hadde han i alle fall tatt av seg skoa. "Så å si, ja." Du fant frem det mest nødvendige, mobil blant annet, og du var klar til å reise. Henrik hadde insistert på å være med å hente henne. Han kjente ikke så mye til Michelle, men de få gangene de hadde møttes, virket det som de fant tonen ganske fort. Til slutt dro han deg med ut i bilen, han orket tydeligvis ikke vente lenger. Du sukket, men skjønte ikke vitsen med å slå deg vrang. Det var så vidt at han hadde latt deg låse igjen døra.


Selve kjøreturen var hovedsakelig fylt med musikk som ble spilt på radioen. Ingen av dere hadde stort å si, dere pratet jo tross alt så mye fra før av. Og i tilegg gledet du deg vilt til å se igjen Michelle. Det hadde gått bort i mot to måneder nå. Alt for lenge etter din mening. Det fristet å be han kjøre fortere, men trafikken var det eneste problemet. Det tikket inn den ene meldinga etter den andre, du og Michelle satt i en samtale om hva dere skulle gjøre når dere kom tilbake til leiligheten din. Hun hadde ikke besøkt deg der enda, så sightseeing var et must! Uka som var hadde vært så lang, mye fordi du hadde gledet deg til i dag. Så fort du og Michelle møtte hverandre, pleide dere å oppføre dere som to små, alt for hypre, unger. Latteren kunne ikke stoppes. "Er det her?" Henrik stoppet utenfor et murhus. "Ja." Du gikk ut av bilen og fortsatte mot døra. Allerede før du rakk å banke på, stakk hodet til Michelle ut. "Hei!" Hun kastet seg så hardt rundt halsen din at du nesten datt i bakken. "Hei til deg vesle pusungen!" Dere pleide alltid å kalle hverandre diverse ting. Det hadde dere gjort siden dere var små. Kanskje det var barnslig, men det fikk så være. Det var en del av vennskapet deres. "Klar til å reise?" Hun nikket. "Jeg har vært klar hele uka, kjøttmeisen." Hun blåste opp kinnene, kun for å erte deg enda mer. Du hjalp henne med bagasjen, og snart satt dere bak i bilen begge to. "Hva har skjedd siden vi møttes sist?" Michelle begynte å bable i vei om skole, venner, en fyr hun hadde vært på date med og at hun fortsatt hadde dilla på One Direction. Det var da du kom på det. "Jeg leverte pizza hos Niall i går." Hun stirret vanntro på deg. "Slutt og tull da! Det gjorde du ikke." Hun var like vanskelig å overtale nå, som før. "Jo, jeg kan vise deg hvor han bor." Hun ga deg et av sine "er-du-dum-blikk". "Tror du ikke at jeg vet hvor han bor?" Hun sa det dels ironisk, dels i latter. "Jo da, men du har ikke sett det i virkeligheten." Du geipet til henne. "Han har seriøst fine øyne! Når du har vist meg bilder har jeg liksom ikke tenkt over det. Ikke før jeg så han på ekte." Det virket som litt av mistroen ga slipp. "Ok, hvis meg det da." Henrik måtte ikke bes to ganger.
Du kunne fortsatt huske hvilken vei dere hadde kjørt. "Å herre! Du snakket jo sant jo!" Henrik stoppet bilen og alle tre gikk ut. "Det er nydelig!" Etter din mening, kunne det diskuteres. Det så ut som en stor kirke, eller et slott. Mer en blanding. "Men du kan ikke bevise at du faktisk møtte han da!" Som om det var skjebnen kom akkurat guttene ut av bygget. "Niall!" Du ropte så høyt du kunne, mye av det skyldtes fordi du ikke tenkte deg om. Et bredt glis tok form i ansiktet hans. "Pizzajenta, ikke sant?"

 

Mer? 10 kommentarer?
Jo flere som kommenterer, jo fortere blir det deler:) 

 Postat av: may-teresa

bra! :-D

30.03.2012 @ 18:44
URL: http://mayteresa.blogg.no
Postat av: Ida Marie Styles

meeer!

30.03.2012 @ 19:03
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

30.03.2012 @ 19:09
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Wardah Malik

kjempe bra! mere! <3

30.03.2012 @ 20:00
Postat av: Anine <3

Mer! <3

30.03.2012 @ 21:02
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

meR :d

30.03.2012 @ 21:10
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Marianne

mer!!!

30.03.2012 @ 21:46
Postat av: Susann Bjerkseth

Mer!! Elsker den allerede :)

30.03.2012 @ 21:48
URL: http://Susiii.blogg.no
Postat av: Mia Vist

Mere!

30.03.2012 @ 21:51
Postat av: DESPERAT

MEREEEE

30.03.2012 @ 22:23
URL: http://odh.blogg.no
Postat av: 1D Historie

Mere benedikte, vær så snill!!! <3

30.03.2012 @ 22:28
URL: http://odh.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35775060
hits