30.03.2012 | 22:23 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 3

Det så ut som en stor kirke, eller et slott. Mer en blanding. "Men du kan ikke bevise at du faktisk møtte han da!" Som om det var skjebnen kom akkurat guttene ut av bygget. "Niall!" Du ropte så høyt du kunne, mye av det skyldtes fordi du ikke tenkte deg om. Et bredt glis tok form i ansiktet hans. "Pizzajenta, ikke sant?"

___________________

 

 

De kom mot dere, alle sammen. "Ja." Du nikket for å understreke fakta. "Skal du stalke oss også nå a?" De stoppet like ved dere. "Ikke jeg, større sjanse for at hun gjør det." Du pekte på Michelle, som rødmet. Hun stod og stirret på dem. Det var ikke hver dag du fikk møte de største idolene dine. "Og du er?" Det var han med det mørke, krøllete håret som spurte. Hvis du husket riktig hadde Michelle kalt han Harry. "Michelle." Det virket som hun var helt i drømmeland. "Og du?" Niall henvendte seg til deg. "*Ditt Navn*" Han så deg inn i øynene når du sa det. Øynene hans var like blåe som.. uansett hva du egentlig kom opp med ble det en vag sammenligning. Øynene hans var mer perfekte enn noe annet. De hadde en finere blåfarge enn du noen gang hadde sett før. Zayn kremtet. Du husket at han med det mørkeste håret var Zayn. Pluss at han gikk i baseballjakke. "Kanskje vi burde komme oss av gårde." Niall trakk blikket bort fra deg. "Ja, vi burde vel det." Kom det fra en av de andre guttene.. Han med striper. Du måtte nesten vrenge hjernen for å komme på hva han het. Louis, eller noe hadde Michelle sagt at han het. Louis var favoritten hennes, siden han var så morsom. "Det burde vel egentlig vi også." Henrik hintet til at dere skulle gå tilbake til bilen. "Dere vil ikke være med a?" Ordene fosset ut av munnen til Niall.


*Niall's POV*
Jeg gransket ansiktet hennes. Hun var så perfekt som det gikk an å bli. "Vi skal på Milkshake City en tur." Jeg trakk litt på den ene munnviken, men det som egentlig skulle vært et halvsmil ble vel mer en grimase. *Ditt Navn* så fra meg til de to andre. Var gutten kjæresten hennes? Nervøs som jeg var, begynte jeg å klø meg på albuen. Liam dultet borti meg. "Ro deg ned, Niall." Han hvisket det så lavt at ingen andre enn jeg kunne høre det. Var det virkelig så tydelig at jeg var nervøs? Jeg ristet litt på hodet og dro den ene hånda gjennom håret. Det virket som hun hadde kommet opp med et svar nå. Jeg stirret på munnen hennes mens den åpnet seg. "Vi kan sikkert bli med en tur, hvis det er greit for resten av dere da?" Det var søtt av henne å spørre først. De andre så bort på meg. De kunne lese meg som en åpen bok, og sa ja med en gang alle sammen.

 

"Har dere noen uker fri nå eller?" Michelle startet en samtale med guttene. Du og Henrik holdt dere litt bak. Niall snudde seg hele tiden, som om han var redd for at dere ikke skulle følge etter. Liam dultet hele tiden borti han. Var det en slags lek? Du prøvde å dytte det ut av hodet, men hver gang Niall snudde på seg, så du de nydelige blå øynene hans. Ren perfeksjon, det var det de var. Denne gangen smilte han også, og du klarte ikke la være og smil tilbake. Det virket som han rødmet litt, men du var ikke sikker. Det kunne være synet som spilte deg et puss. Milkshake City lå ikke langt unna, så turen gikk fort. Dere bestilte milkshake, og bestemte dere for å gå et stykke til kun for og nye det fine været. Henrik kom i samtale med Louis, de hadde mye av den samme humoren. Du gikk litt bak alle sammen, men før du visste ordet av det, stoppet Niall og ventet på deg. "Hvis du ikke har velig lyst til å gå alene da?" Han stirret ned på skotuppene sine. "Nei, foretrekker å gå med noen i forhold til alene." Du dultet litt inn i han. "Er du fra disse kantene?" Han holdt samtalen gående med å stille deg spørsmål. "Bor ti-tjue minutter unna med bil." Han nikket. "Er Henrik kjæresten din?"

 

*Niall's POV*
Jeg visste at jeg hadde dummet meg ut før jeg fullførte setningen. Jeg kunne ikke bare spørre henne om noe sånt! Hun var jo tross alt fortsatt en fremmed. En fremmed jente som jeg hadde bedt med på Milkshake City. I stedet for sinne, dukket det fram et smil i ansiktet hennes. Jeg ventet tålmodig på et svar.

 

Mer?

 Postat av: Mia Vist

Mer!

30.03.2012 @ 22:30
Postat av: Ragnhild

Mere

30.03.2012 @ 22:32
URL: http://directionbieber.blogg.no
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER!!

30.03.2012 @ 22:39
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Marianne

mer!!!!

30.03.2012 @ 22:39
Postat av: frida-lov3e.blogg.no :-)

meeere !

30.03.2012 @ 22:41
URL: http://lov3e.blogg.no/
Postat av: Andrea

MEEEER ♥

30.03.2012 @ 22:45
Postat av: tonje viken brenden

Elsk <3 meeer! <3

30.03.2012 @ 23:43
Postat av: marita

mer pliss:)

31.03.2012 @ 00:12
Postat av: Elisabeth

Meer! <3

31.03.2012 @ 00:44
Postat av: Odapandada

Omc, meeeer!!!!!

31.03.2012 @ 01:01
Postat av: Mie

Mer! (:

31.03.2012 @ 10:29
Postat av:

meeer

31.03.2012 @ 10:31
Postat av: nina

Mmeerr <3

31.03.2012 @ 13:52

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35780258
hits