31.03.2012 | 18:06 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 4

Jeg visste at jeg hadde dummet meg ut før jeg fullførte setningen. Jeg kunne ikke bare spørre henne om noe sånt! Hun var jo tross alt fortsatt en fremmed. En fremmed jente som jeg hadde bedt med på Milkshake City. I stedet for sinne, dukket det fram et smil i ansiktet hennes. Jeg ventet tålmodig på et svar.

_____________

 

 

"Nei, vi er bare venner." Du måtte smile av nysgjerrigheten til Niall. "Da så" var alt han svarte. Var det liksom positivt eller negativt ment? Du ristet på hodet, det var ikke det du ville gå og tenke på nå. "Kanskje vi burde stikke tilbake, det er litt kaldt." Du prøvde å få varmen tilbake i fingrene dine. Ingen av de andre hørte etter, bortsett fra Niall. "Se her." Han tok av seg jakka si og hjalp deg med å få den på. "Nå kommer du til å fryse da!" Du følte deg litt skyldig. "Nei da, denne genseren er så varm." Han virket ikke helt overbevisende, men du orket ikke diskutere det nå. "Går du på skole også?" Han fortsatte å spørre deg om alt mulig rart han kom på. "Ja, også jobber jeg jo. Som du allerede vet." Tankene dine vandret til gårsdagens møte. "Spiller du noen instrumenter?" Øynene hans lyste litt ekstra. Musikk var noe han virkelig brant for. "Jeg spilte piano som liten, men ikke noe musikk på meg nå." Du husket da du var seks år, faren din hadde lært deg å spille piano. Stykket, som ikke var så vanskelig, du kunne du enda. Det var som støpt inn i hukommelsen din. Du hadde vært overlykkelig da du klarte å spille det feilfritt. Et av mange gode barndomsminner.
"Hva annet driver du egentlig med?" Du tenkte deg om litt. "Jeg elsker å tegne, så det går mye tid til det. Ellers data, være med venner og lekser. Ikke stort, i bunn og grunn." Du tok han i å sende masse små blikk i den retning mens du pratet. "Hva tegner du?" Det var nesten litt småflaut at han spurte så fælt, men du var av den pratsomme typen, så på den måten hadde du ikke noe imot det. "Alt mulig. Kan det tegnes og det inspirerer meg, tegner jeg det." Du trakk smått på skuldrene. Det hørtes kanskje dumt ut, men det var sånn det fungerte for deg. Inspirasjonen var din motivasjon til å holde på med tegning.

 

*Niall?s POV*
Hun svarte så godt hun kunne på alle spørsmålene jeg stilte. Jeg ble litt småredd for å være for innpåsliten, men det virket ikke som hun hadde problemer med det. Jeg kastet stad nye blikk mot henne, hun var så søt der hun gikk. Håret så ut som silke der det blafret svakt i den kjølige vinden. "Så, nå er det vel din tur til å svare på spørsmål." Hun satte i gang med å spørre meg om hva jeg dreiv med på fritiden, bortsett fra musikken. "Når vi har fri prøver jeg å møte venner og familie, slappe av og sånne ting." Det hørtes så kjedelig ut i mine egne ører. I forhold til henne, var jeg bare en grå stein ved siden av en diamant. Dønn kjedelig. Før hun fikk spurt om noe mer kom det to jenter, antagelig noen år yngre enn meg selv, og spurte etter autografer og bilder. *Ditt Navn* var til og med så hjelpsom at hun tok bildene. I motsetning til mange andre jeg kjente, virket det som om hun likte at jentene kom bort. "Har du vendt deg til det der enda da?" Hun så opp på meg så fort de to jentene hadde springet av gårde. "Nei, ikke helt. Jeg føler meg så normal i forhold til at folk kommer å spør om sånne ting." Nok et kjedelig svar. Jeg måtte snart ta meg sammen.
 

 

**Ditt Navn*?s POV*
Du hadde heldigvis klart å snu situasjonen, så det var han som svarte på alle dine spørsmål nå. Du skulle til å stille enda ett da Henrik brøyt inn. "Vi burde komme oss tilbake." Det fristet å geipe til han, be han gå sin veg, men Henrik kom ikke til å høre etter. "Kanskje det." Du tittet bort på Niall igjen, som allerede så på deg. Hele gjengen snudde og gikk tilbake til der bilen stod. "Hade." Du fikk en skikkelig kos av Niall, noe som egentlig overrasket deg litt. "Hade." Du, Henrik og Michelle satte dere inn i bilen og kjørte i retning av leiligheten din.

 

 

 

Mer? 

 


 


Postat av: Mia Vist

Mer!

31.03.2012 @ 18:30
Postat av: Wardah

moree! <3

31.03.2012 @ 18:49
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

31.03.2012 @ 19:49
Postat av: marita

mer, vær så snill:)

31.03.2012 @ 20:42
Postat av: DJ Malik

mermermermermermermerm <3

31.03.2012 @ 22:28
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER MER :D

31.03.2012 @ 22:55
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Odaapandada

Meeeer! OMGGGG :D i love this shit!

01.04.2012 @ 00:19
Postat av:

meeeeeeeeeeeeeeeer!!! digger allerede historien:=))))

01.04.2012 @ 20:51
Postat av: lifewithonedirection

Meer!!! <3 Det er såå bra skrevet^^

- LifeWithOneDirection.blogg.no

02.04.2012 @ 01:14
URL: http://LifeWithOneDirection.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35793918
hits