02.04.2012 | 13:13 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 5

"Kanskje det." Du tittet bort på Niall igjen, som allerede så på deg. Hele gjengen snudde og gikk tilbake til der bilen stod. "Hade." Du fikk en skikkelig kos av Niall, noe som egentlig overrasket deg litt. "Hade." Du, Henrik og Michelle satte dere inn i bilen og kjørte i retning av leiligheten din.

______________

 

 

*Niall?s POV*
Faen, jeg hadde helt glemt å gi henne nummeret mitt! Jeg ristet oppgitt på hodet, typisk meg å glemme noe sånt. Guttene begynte å gå inn allerede, uten å vente på meg. Etter en liten stund gikk jeg også inn, men i stedet for å stikke inn til noen av dem, stakk jeg inn i min egen leilighet. Jeg la meg ned på senga. I hodet mitt så jeg fortsatt for meg ansiktet hennes. De nydelige øynene og smilet. Smilet som var så vakkert at det kunne ta pusten fra hvem som helst. Det var litt merkelig. Hun fikk meg allerede til å tenke på henne, selv om jeg bare hadde møtt henne to ganger. Den ene gangen leverte hun jo kun pizza i tilegg. Jeg måtte virkelig virke som den stalkeren. Men jeg ville ha mer kontakt med henne. Bli bedre kjent med henne. Det var alt jeg klarte å tenke på nå.

 

**Ditt Navn*?s POV*
Dere hadde akkurat kommet dere inn døra. Henrik ropte et kjapt "hade" før han reiste igjen. Han ville la dere få litt alene tid. Du viste Michelle rommet hennes mens hun bodde hos deg. Hun bablet i vei om guttene. "Du og Niall så ut som hadde en interessant samtale." Hun la seg ned på senga og geipet til deg. Du hadde helt glemt at du fortsatt hadde på deg jakka hans. "Jo da, den var grei den." Du var ikke helt i tullehumøret ditt enda. Tankene dine vandret fortsatt rundt Niall. Han hadde virket så jordnær. "Hei, du!?" Michelle prøve å få kontakt med deg igjen. "Mhm?" Du tittet opp på henne. "Skal vi stikke ut å shoppe litt eller?" Siden du bodde ganske inne i byen, var det bare å gå en liten stund til dere kom til noen butikker. "Kan vi godt." Du tok av deg jakka og kastet den inn på din egen seng. Du måtte få gitt den tilbake på et eller annet vis.

 

"Se, så fin! Den hadde passet til deg altså!" Hun holdt opp en hvit kjole med paljetter og et svart belte. "Prøv!" Hun dyttet deg inn på prøverommet og ga deg kjolen. Uten å gidde å protestere, tok du den på deg. Den passet perfekt, men når kom du til å bruke den? Du dro bort forhenget, og ble møtt av en spent Michelle. "Å?" Hun kom ikke lenger, hun stod foran deg med åpen munn. "Nå skulle Niall sett deg!" Det fristet litt å slå til henne, men du tok det i deg. "Morsom du er." Du kunne se for deg at Niall hadde vært i butikken. At han svarte Michelle med noe som "Hvorfor det?". Det hadde vært noe og dødd av, i alle fall for henne. "Takk, jeg vet. Du bare må kjøpe den!" Hun byttet tema så fort som det gikk an. "Men når skal jeg bruke den?" Hun trakk litt på skuldrene. "Du kommer til å angre hvis du ikke gjør det." Med de ordene visste du at det er sant. Det var sjeldent du fant en kjole du ville ha. "Ok." Du gikk inn igjen i prøverommet og skiftet tilbake. Overraskende nok kostet ikke kjolen like mye som du hadde forventet. Du hadde ikke vært inne i butikken før, fordi du hadde trodd at de solgte mye dyrt. Men nå kunne du komme hit flere ganger, det hadde du råd til! Michelle fant seg også en kjole, og sammen gikk dere ut av butikken med hver deres pose i hånda. I en annen butikk fant dere bukser, gensere og andre ting dere skulle ha. På under tre timer var dere ferdige. Det måtte være ny rekord. Vanligvis pleide shoppingturene deres å ta fem timer, om ikke mer. Ingen av dere kunne tro at det faktisk var sant.

 

*Niall?s POV*
Skal, skal ikke? Jeg tok opp mobilen og tastet inn nummeret. Da jeg skulle klikke på ring-knappen feiget jeg ut. Hvorfor turte jeg ikke? Jeg slo hånda mot kanten på senga. Barnslig var et ord som godt kunne beskrevet meg nå. Ett kjapt spørsmål, og jeg kunne legge på. Jeg hadde gjort det før, men det var ikke det jeg pleide å spørre om når jeg ringte dit. Jeg la ned mobilen igjen og sukket. Svaret var klart; jeg var for feig!

 

Mer? Maratonet begynner:)

 Postat av: Wardah

wohoo, mer! <3

02.04.2012 @ 13:20
Postat av:

Mer :)

02.04.2012 @ 13:27

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35820274
hits