02.04.2012 | 13:47 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 6

*Niall's POV*
Hvorfor turte jeg ikke? Jeg slo hånda mot kanten på senga. Barnslig var et ord som godt kunne beskrevet meg nå. Ett kjapt spørsmål, og jeg kunne legge på. Jeg hadde gjort det før, men det var ikke det jeg pleide å spørre om når jeg ringte dit. Jeg la ned mobilen igjen og sukket. Svaret var klart; jeg var for feig!

______________

 

 

Du og Michelle var på vei hjem da dere stakk innom en kafé. Hun var tørst, så hvorfor ikke stikke innom og kjøpe drikke? Dere satte dere ned ved et ledig bord før dere skulle bestille. Hun hadde aldri vært der før, så hun måtte først og fremst finne ut hva hun skulle ha. I forhold til det pleide å være på denne tida, var det få mennesker der. Stille og rolig. Døra åpnet og to gutter kom inn. Du la ikke mer merke til hvem det var. "Så, hva skal du ha?" Michelle satt fortsatt og bestemte seg. Hun svarte ikke, sikkert for opptatt med å velge. Hun tittet på guttene som kom inn, også tilbake på deg. "Se på hvordan de folka går kledd!" Hun hvisket lavt så ingen andre skulle høre det. Du tittet bort på dem, og holdt nesten på å begynne å le litt for høyt. "Oi." De så virkelig ikke ut. Han ene snudde seg og vinket mot dere. Du og Michelle så på hverandre. Hvem var han?

 

*Niall?s POV*
*Ditt Navn* og Michelle satt litt lenger borte enn oss. Både jeg og Harry ville ut, men for å slippe alt maset hadde vi kledd oss ut. Vi fikk mer oppmerksomhet, men ingen merket at det var oss to. Jeg vinket til dem. Utrykkene de hadde i ansiktet talte for seg. De kjente oss ikke igjen. "Skal vi stikke bort til dem eller?" Hintet jeg. Harry måtte ikke bes to ganger før vi gikk bort til dem. Han satte seg ved siden av Michelle og jeg ved siden av *Ditt Navn*. "Hei dere." Jeg smilte til dem. *Ditt Navn* bare stirret på meg, som om hun tenkte virkelig hardt. "Hei." Michelle svarte, og hun sendte *Ditt Navn* et hjelpende blikk. "Ro dere ned litt a!" Jeg tok av meg brillene. "Niall?" Det virket ikke som *Ditt Navn* kunne tro det hun akkurat hadde sett. "Ja." Det var litt morsomt at de ikke hadde kjent oss igjen før nå. Da funket i alle fall forkledningene våre.

 

**Ditt Navn*?s POV*
Var det virkelig sant? Uansett hvor lenge jeg hadde stirret på han, ville jeg ikke gjettet at det var Niall. Han hadde på seg hettegenser som dekte mye av ansiktet hans og noen briller. "Så, hva gjør dere her?" Du skjønte, ut i fra stemma til den andre gutten, at det var Harry. "Hadde tenkt til å bestille noe å drikke, men Michelle klarer ikke å bestemme seg." Michelle tvinnet tomler. "Ok, vent her litt." Harry reiste seg og gikk bort fra dere. Han stoppet borte ved disken. Mest antagelig bestilte han noe. "Dere da? Hva gjør dere her?" Du tittet bort på Niall. Tankene dine hadde ikke vært rettferdige mot han. Han var så vakker at det nesten tok pusten fra deg, også hadde han verdens søteste personlighet i tilegg. "Vi ville ut en tur. Forkledningen er så vi fikk gå litt i fred." Han hadde lagt brillene ned på bordet. "Det funker i alle fall." Michelle så litt utilpass ut. Du og Niall hadde virkelig funnet tonen. Det var likevel litt merkelig å møte på han to ganger på samme dag, spesielt når ingenting var planlagt.

 

*Niall?s POV*
Jeg skulle til å stille henne enda et spørsmål, mest for å høre henne prate enda mer, men mobilen hennes ringte. "Hei tante." De ordene gjorde så Michelle flyttet oppmerksomheten til *Ditt Navn*. "Ja, hun er her. Skal du prate med henne?" Rett etterpå ga *Ditt Navn* mobilen sin til Michelle. "Moren hennes." Forklarte hun meg. Jeg bare nikket, visste ikke helt hva jeg skulle svare. Spørsmålet jeg hadde tenkt til å stille henne var borte allerede. Hva var det nå igjen? Jeg fikk på følelsen at jeg kom til å angre på at jeg ikke fikk spurt. Hvorfor hadde jeg ikke peiling på. Harry kom gående tilbake mot oss med fire kopper på et lite brett. Han hadde visst allerede bestilt.

 

Mer?

 Postat av: Anine <3

Mer! <3

02.04.2012 @ 14:09
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer! <3

02.04.2012 @ 15:07
URL: http://directionerff.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35820309
hits