02.04.2012 | 15:11 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 7

*Niall's POV*
Jeg bare nikket, visste ikke helt hva jeg skulle svare. Spørsmålet jeg hadde tenkt til å stille henne var borte allerede. Hva var det nå igjen? Jeg fikk på følelsen at jeg kom til å angre på at jeg ikke fikk spurt. Hvorfor hadde jeg ikke peiling på. Harry kom gående tilbake mot oss med fire kopper på et lite brett. Han hadde visst allerede bestilt.
________________

 

 

Dere gikk tilbake mot leiligheten din i stillhet. Det var en liten stund siden dere hadde sagt hade til Niall og Harry. Michelle kom nå og da med litt tilfeldig fakta om dem. Du måtte le litt. Hun visste mer om dem enn hun visste om de nærmeste familiemedlemmene sine. Han var veldig dedikert. Harry hadde vært så grei at han hadde bestilt drikke til dere. Han hadde bestilt Nialls favoritt, du var usikker på hva det var men godt smakte det! Det var litt morsomt også, uansett hva en av dere sa begynte han å le. Du kunne fortsatt høre latteren hans inni hodet ditt. Perfeksjon.
Du låste opp døra og dere kom dere inn. "Hva skal vi gjøre resten av dagen?" Klokka var allerede halv fem. Hadde dere ikke møtt på guttene, ville du og Michelle vært her ved ti tiden. I stedet kom der når klokka var kvart på tolv. Shoppingturen hadde jo tatt tre timer, pluss at dere hadde pratet med Niall og Harry ganske lenge. Dere kastet dere ned i hver deres sofa og satte på tv-en. Det gikk ikke så mye interessant, men det var bedre enn ingenting. Begge to var ganske så slitne. "Jeg stikker bare å skifter til pysj." Du reiste deg og gikk ut av rommet.

 

*Niall?s POV*
Jeg og Harry hadde kommet tilbake for en stund siden. De andre hadde samlet seg hos han og Louis, men jeg hadde gått til min egen leilighet. Humøret mitt passet best til å være litt alene. Jeg var ikke til stede i den virkelige verden, tankene mine vandret hele tiden av sted til *Ditt Navn*. Hun var det eneste det var plass til i hodet mitt akkurat nå. Jeg tok opp mobilen igjen og tastet inn nummeret. Denne gangen trakk jeg pusten og klikket på den grønne knappen. Etter en liten stund fikk jeg svar. "Hallo?"

 

**Ditt Navn*?s POV*
Michelle hadde funnet en dokumentar om Demi Lovato på tv-en. Du slo deg ned i sofaen igjen, nå iført pysj. Hun satt allerede med tårer i øynene, og det hadde bare gått fem minutter. Demi Lovato var faktisk en av artistene du også hørte på. Hun hadde vært gjennom så mye. Du måtte ikke se så mye av den du heller før du også fikk tårer i øynene. Den var bare helt utrolig! Sterke ord fra en enda sterkere jente. Du og Michelle forvekslet blikk noen ganger. Dere tenkte antagelig på det samme.

Du dro fram pc-en din. Dokumentaren var ferdig og Michelle hadde sloknet på sofaen. Hun var så søt der hun lå og sov. Det var ikke så mye som hadde skjedd de siste dagene, det største var vel at noen hadde endret profilbilde på facebook. Du slo den av, og vekket Michelle. "Du burde legge deg i senga, ellers kommer du til å ha vondt i nakken i morgen." Siden hun var halvt i søvne, hjalp du henne inn på rommet. Hun var så sliten at hun ikke orket å fjerne sminke eller bytte klær. Du gikk inn på badet og fjernet sminke og pusset tenner. Alice lå allerede inne på rommet ditt og ventet da du kom inn. Hun mjauet og så på deg med nysgjerrige øyne. "Hei pusen." Du klappet henne litt før du la deg under dyna. Hun krøyp sammen ved siden av puta de. Siden du hadde dobbeltseng var det mer enn god plass til henne. Du la merke til jakka til Niall som fortsatt lå nederst i fotenden av senga. Du tenkte på da du hadde fått låne den. Måten han hadde tatt den av og gitt deg den, at dere begge hadde glemt at du hadde hatt den på. Da han sa at han ikke kom til å fryse på grunn av genseren, selv om han småfrøys. Du trakk jakka til deg. Det virket kanskje merkelig, men du luktet på den. I samme øyeblikk angret du, han luktet sykt godt! Du dro inn lukta av han en gang til før du brettet den pent sammen og la den i den ene stolen. Du måtte bare huske å levere den tilbake til han. Du la deg under den småvarme dyna igjen og ventet på at du skulle sovne. 

 

Mer?

 Postat av: Wardah

mer! <3

02.04.2012 @ 15:13
Postat av: directionerff

Meeer! <3

02.04.2012 @ 15:28
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av:

meeerrrrrrrrr

02.04.2012 @ 15:29
Postat av: Andrea

mer!

02.04.2012 @ 15:32
Postat av: Mie

More! :)

02.04.2012 @ 15:34

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35820606
hits