02.04.2012 | 15:41 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 8

Du trakk jakka til deg. Det virket kanskje merkelig, men du luktet på den. I samme øyeblikk angret du, han luktet sykt godt! Du dro inn lukta av han en gang til før du brettet den pent sammen og la den i den ene stolen. Du måtte bare huske å levere den tilbake til han. Du la deg under den småvarme dyna igjen og ventet på at du skulle sovne. 

_______________

 

 

Michelle hoppet opp i senga. "God morgen!" Du gned deg i øynene og satte deg opp. "Hei til deg også, Michelle." Du kastet en pute i retningen mot henne, men bommet. "Jeg har fikset frokost og sånn allerede." Hun smilte så stort at tennene hennes kom til syne. "Da får jeg vel stå opp jeg også da." Du gjespet høyt. "Ja, det synes jeg også!" Hun gikk ut av rommet med Alice i armene. Hun skulle gi henne litt mat. Du gikk inn på badet med armene fulle av klær. Du sminket deg lett, bare maskara, og tok på deg klærne.
"Hva skal vi gjøre i dag?" Det var allerede søndag, og Michelle skulle reise seinere på kvelden. "Henrik lurte på om vi ville bli med å finne på noe." Michelle nikket entusiastisk. "Ja, men hva?" Dere satt der som spørsmål begge to. Henrik hadde ikke sagt noe om hva dere skulle finne på til deg. "Jeg kan tekste og spørre." Du dro opp mobilen og tastet i vei. *Hva skal vi finne på i dag? Du kan btw komme bort nå:)* Michelle satt og tagg på neglene sine. "Hvor lenge har du egentlig kjent Henrik?" Det var ikke en av de typene spørsmål du måtte tenke på før du svarte. "Noen år, er egentlig ikke helt sikker på hvor lenge. Vi møtte hverandre lenge før vi ble skikkelig venner." Ditt første møte med Henrik hadde ikke vært så vellykket. Du hadde klart å søle drikke ut over hele ham. Det var jo også en måte å komme i kontakt på. Han hadde fortsatt en tendens til å erte deg for det. Han lot deg ikke slippe unna lett.

 

 

*Niall?s POV*
Vi hadde samlet oss hos Louis og Harry. De andre satt i en høylydt samtale. Jeg klarte fortsatt ikke tenke på noe annet enn *Ditt Navn*. Kom jeg noen sinne til å få se henne igjen? Guttene klarte å dra meg tilbake til virkeligheten da en av dem kastet et papirfly på meg. "Hva?" De lo alle sammen. "Du er litt borte.. Hva tenker du på?" Skulle jeg fortelle det til dem? Jeg nølte. De kom bare til å overreagere. Jeg kjente henne ikke engang. "Ingenting egentlig. Bare sliten." Dummeste unnskyldningen ever, men beste jeg kom på. De ga seg med det. Forstod sikkert at jeg ikke var interessert i å prate om det. "Jeg stikker jeg." De så etter meg da jeg gikk ut av leiligheten til Louis og Harry. Så fort jeg kom inn til meg selv, slang jeg meg ned på sofaen. Musikk ble satt på for å roe tankene, men det hjalp ikke stort.

 

 

**Ditt Navn*?s POV*
Michelle, Henrik og du satt i stua. Det ble til at dere hadde satt på en film når han kom, siden det ikke var stort annet å finne på. Han hadde valgt en blodig skrekkfilm. Selv klarte du ikke helt å følge med, i motsetningen til Michelle som skvatt hele tiden. Skrekkfilm var kanskje ikke den beste filmsjangeren for henne. Du tenkte på Niall, hva han drev med nå. Det irriterte deg at en du ikke kjente okkuperte hodet ditt på den måten. Det hadde aldri skjedd før, og når det først skulle skje måtte det jo være med en du ikke hadde en eneste sjanse på. Og en du mest sannsynlig ikke kom til å møte igjen. Et skrik som slapp ut av munnen til Michelle brakte deg tilbake til den egentlige verdenen akkurat i tide til å se at enda en person ble slaktet ned. Koselig. Henrik så på dette som morsom underholdning, og bedre ble det jo når Michelle reagerte på den måten. Du gikk på kjøkkenet og poppet litt popkorn. Det fristet med noe å spise, men siden de andre så på film passet det bedre med noe godteri-lignende. De andre ble ikke akkurat misfornøyde med valget ditt. Dere gomlet i dere alle sammen. Du prøvde virkelig å fokusere på filmen, men det gikk bare verre og verre. Niall var det eneste du klarte å tenke på, om du ville eller ikke. Det var som om alt annet hadde en slags tenkesperre. Klokka nærmet seg faretruende 16.00, da dere skulle kjøre Michelle hjem igjen. Det å bli helt alene i leiligheten ble sikkert ikke bedre for tankene dine.

 

 

Mer?

 

 


Postat av: marita

mer, nå vær så snill:))

02.04.2012 @ 16:09
Postat av:

meeerrrrrrrrrrr

02.04.2012 @ 16:10
Postat av: directionbieber

Mere

02.04.2012 @ 16:13
URL: http://directionbieber.blogg.no
Postat av: Mie

Mer :))

02.04.2012 @ 16:14
Postat av: directionerff

Meeeer! <3

02.04.2012 @ 16:15
URL: http://directionerff.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35820859
hits