02.04.2012 | 16:21 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 9

Du prøvde virkelig å fokusere på filmen, men det gikk bare verre og verre. Niall var det eneste du klarte å tenke på, om du ville eller ikke. Det var som om alt annet hadde en slags tenkesperre. Klokka nærmet seg faretruende 16.00, da dere skulle kjøre Michelle hjem igjen. Det å bli helt alene i leiligheten ble sikkert ikke bedre for tankene dine.

______________

 

 

"Hade Michelle." Du ga henne en siste klem før du hjalp henne med bagasjen. Tanten din stod i døra og ventet. "Hade *Ditt Navn*" Du satte deg inn i bilen igjen, der Henrik satt og ventet. "Så, bare resten av kvelden så skole og jobb i morgen på deg da." Henrik elsket å erte deg for at du fortsatt gikk på skole, han var ferdig. "Ja, det er vel det." Du merket på kroppen at du var veldig sliten. Siden Michelle kom hadde det vært kjør i ett sett, men koselig var det. Øyelokkene dine gled lenger og lenger ned jo tyngre de ble. Ikke lenge etter at dere hadde reist fra Michelles hus, sovnet du.

 

*Niall?s POV*
Vanligvis ville jeg spist halve dagen. I dag hadde jeg nesten ikke rørt noen ting. Det var kun to dager siden jeg hadde møtt henne første gangen, og hun ga meg allerede sommerfugler i magen. De tok opp den plassen som til vanlig skrek etter mat. Det banket på døra, men jeg orket ikke gå og åpne den. Det var sikkert bare en av guttene, og hvis de virkelig måtte prate med meg fikk de heller ringe. Det banket på et par ganger til. Jeg reiste meg og gikk for å åpne, det var bedre enn å måtte høre på bankinga. "Går det bra eller?" Liam stod utenfor. Ansiktet hans hadde et bekymret drag. "Ja da." Jeg slang meg ned i sofaen igjen. Liam ble med inn og lukket døra. "Er det noe galt?" Det var jo hyggelig at de brydde seg, men så fort jeg ble litt rolig begynte de å spørre. "Nei." Det var ikke det riktige øyeblikket å fortelle det til Liam. Hadde du kjent *Ditt Navn* bedre, hadde det vært noe helt annet. Hva om guttene mente at du skulle glemme henne? Du regnet med at Liam kom til å støtte deg, uansett hva, men at han kanskje kom til å bli litt skeptisk til det hele. "Dude, vi merker at det er noe." Liam ville ikke gi seg. "Tenk om jeg ikke vil prate om det?" Jeg så at Liam reagerte på kommentaren min, men jeg var ikke klar for det. For å høre deres mening av saken. Før jeg fortalte noe til dem, måtte jeg bli bedre kjent med henne. Akkurat som i går, tok jeg opp mobilen og tastet inn det samme nummeret. Nå som jeg allerede hadde gjort det èn gang, var det ikke like skummelt.

 

**Ditt Navn*?s POV*
"Vi er fremme." Henrik ristet kraftig i deg. Du dunket hodet ved et uhell inn i bilvinduet. "Au!" Du så stygt bort på han. "Unnskyld." Han smilte uskyldig mot deg. Som om det var noe uskyldig ved den gutten. Henrik ble med deg inn og sammen lagde dere en liten middag. Det tok litt tid og kjøre frem og tilbake, så det var begynt å mørkne. Henrik gjorde mesteparten av jobben. Hvis du fortsatte som dette, ville du ikke overleve til slutt. Du tenkte stadig på Niall. "Minn meg på at jeg skal levere jakka til Niall i morgen da." Henrik så bort på deg som om han ikke forstod hva du pratet om. "Jeg fikk låne den når vi gikk tur med dem, og vi glemte den begge to." Han nikket sakte. "Vi kunne kjøre bort nå?" Det fristet veldig, men du følte at det ble litt merkelig. "Tenk om de ikke er hjemme da, eller at han er opptatt. Du følte det ble litt dumt og plutselig dukke opp hos han." Henrik så din side av saken også, så han la den dødt. Skjønte vel at det ikke var noe grunn til å diskutere med deg. Du var alltid veldig sta når det kom til å argumentere, selv om du ikke alltid hadde de beste argumentene. Mens Henrik fullførte maten, satte du deg ved vinduet og tittet opp på månen og stjernene. Måten de lyste opp himmelen på. Det var et fantastisk syn. Henriks kremting fikk deg ut av tankene igjen. De siste dagene hadde du drømt deg bort flere ganger. Det begynte å bli litt flaut. "Hva tenker du på?" Henrik satte to asjetter på bordet. En til deg og en til han. Skulle du forklare ham alt sammen?

 

Mer?

 Postat av: Ragnhild

Mere

02.04.2012 @ 16:30
Postat av: directionerff

Meer! <3

02.04.2012 @ 16:35
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av:

Mer :)

02.04.2012 @ 16:35
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

Mer :D

02.04.2012 @ 16:51
URL: http://direction1story.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35821060
hits