02.04.2012 | 17:03 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 10

Hadde satt pris på om dere stakk innom hverdagsbloggen min også: http://adirectionerslife.blogg.no/

 

Mens Henrik fullførte maten, satte du deg ved vinduet og tittet opp på månen og stjernene. Måten de lyste opp himmelen på. Det var et fantastisk syn. Henriks kremting fikk deg ut av tankene igjen. De siste dagene hadde du drømt deg bort flere ganger. Det begynte å bli litt flaut. "Hva tenker du på?" Henrik satte to asjetter på bordet. En til deg og en til han. Skulle du forklare ham alt sammen?

______________

 

 

"Du vet Niall?" Du klarte ikke helt tro at du fortalte Henrik dette. Ja, dere var bestevenner og du fortalte nesten alt til han. Men var dette noe du egentlig burde fortelle? Han nikket, et hint på at du skulle fortsette. "Jo altså, jeg klarer ikke slutte å tenke på han." Henrik gjorde ikke annet enn å smile. "Hva?" Du kjente at du ble varm i kinnene. "Ingenting. Bare litt merkelig å høre at du sier at du liker noen." Han mente det på en positiv måte. "Jeg sa ikke at jeg likte han!" Du merket at du rødmet enda sterkere. "Du sa det ikke, men det virker som du gjør det." Han lagde kyssetrut mot deg. "Gi deg, Henrik. Jeg kjenner han ikke en gang." Han lot seg ikke stoppe av det faktumet. "Hvem har sagt at dere ikke kan bli bedre kjent? Du vet hvor han bor." Du kastet en makaroni bit mot han. "Matkrig? Er ikke det litt barnslig?" Det hele ble veldig morsomt. Han begynt å kaste noen få biter i din retning også. "Forventer du at jeg bare skal reise til han og banke på døra som jeg kjente han skikkelig godt?" Du så dumt på han. "Ja, jeg tviler på at han ville hatt noe imot det. Med tanke på måten han ser på deg på, mener jeg." Setningen hans stoppet nesten hjertet som dunket i brystet ditt.

 

*Niall?s POV*
Liam satt der fortsatt, nektet å gå før jeg forklarte hva det var. Da fikk han vel bli her i natt da. "Liam, det er ingenting å forklare." Det var som han fikk en glimrende idé. "Har du møtt noen?" Jeg kjente at jeg ble nervøs når han spurte. "Ikke akkurat," begynte jeg men Liam avbrøyt. "Du ble sånn sist gang du likte noen noen også. Holdt deg mer for deg selv. Du kan prate med oss altså!" Det var du ikke i tvil om. Guttene var noen av de beste vennene du noen gang kom til å få, 100 % sikkert! "Hvem er det?" Han ga seg fortsatt ikke, selv nå som han visste hovedgrunnen. "Jeg driver ikke på med henne, så ikke tenk på den måten. Men *Ditt Navn* er det eneste jeg klarer å tenke på." Liam bare smilte. "Hun er hyggelig da! Og egentlig burde jeg skjønt det ut i fra måten du så på henne på. Det er ikke alle jentene som er så heldige." Det var litt flaut å prate om henne med Liam. Han hadde ikke sagt et eneste ord direkte til henne en gang. "Tror du jeg burde prate mer med henne?2 Det var kanskje dumt å spørre. For alt jeg visste kunne han jo svare nei.

 

**Ditt Navn*?s POV*
"Hvorfor ikke prøve? Du har jo ingenting å tape på det. Tenk om han liker deg også, men ikke tørr å gjøre noe med det?" Det var høyst usannsynelig, så du la diskusjonen dødt. Han takket for seg før han ga deg en klem og gikk. Du satt igjen alene på kjøkkenet. Du hadde Alice, som lå i det ene hjørnet og sov. En sofagris var det hun var. En sofagris utkledd som en katt. Du tok opp mobilen da du hørte meldingstona di. *Prøv, du har ingenting å tape!* Den var fra Henrik. Han prøve virkelig å muntre deg opp. Hadde du vært tøff nok hadde du reist til Niall og spurt om dere skulle finne på noe, men du var ikke den type jente. Egentlig var du litt sjenert av deg blant ukjente folk, men Niall hadde klart å bryte rett gjennom veggen. En vegg som hadde blitt bygd over flere år. Du bestemte deg for å legge deg, så du puttet utstyret dere hadde brukt inn i oppvaskmaskinen. Alice gned seg mot beinene dine, håpet på en godbit eller to. Du strøk litt på henne før du gikk inn på badet. Du skiftet og fjernet sminka di. Det gikk kanskje sakte, men du fikk i alle fall gjort det. Da du var ferdig var du helt utmattet. Alice ventet allerede på deg, og lå sammenkrøket rett ved siden av puta di. Hun var virkelig en søt katt! Hun mjauet på deg, og håpet på enda mer kos. Du strøk henne et par ganger til før du hvilte hodet på puta. Utmattelsen tok så overhånd at du sovnet fort.

 

Mer?Legger ut del 11 så fort som mulig (skriver den nå :) )

 Postat av: directionerff

Meeer! <3

02.04.2012 @ 17:12
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av:

my beautiful niall <3

02.04.2012 @ 17:13
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

Mer ;D

02.04.2012 @ 17:27
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Wardah

mer! <3

02.04.2012 @ 18:34
Postat av: Cecilie

Meeer <3

02.04.2012 @ 19:17

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35821295
hits