02.04.2012 | 22:10 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 11

Du skiftet og fjernet sminka di. Det gikk kanskje sakte, men du fikk i alle fall gjort det. Da du var ferdig var du helt utmattet. Alice ventet allerede på deg, og lå sammenkrøket rett ved siden av puta di. Hun var virkelig en søt katt! Hun mjauet på deg, og håpet på enda mer kos. Du strøk henne et par ganger til før du hvilte hodet på puta. Utmattelsen tok så overhånd at du sovnet fort.

_____________

 

 

Du gikk ned trappene på skolen. Endelig ferdig med nok en skoledag. Da var det å reise hjem, gjør lekser, lage middag og så reise på jobb. Travel var et ord som beskrev dagene dine godt. Du spaserte nedover gaten på veien hjem. Halvveis møtt du på Henrik. Han kjørt deg resten av veien, og ble med deg inn. Der hang sammen så å si hele tiden. Han hjalp deg med leksene og å lage middag. Tida gikk kjempe fort, og før dere visste ordet av det, var det på tide å reise på jobb. Du tok på meg noen gode bukser og sko. Etterpå trakk du på deg jobb t-skjorta og en cardigan over.
"Her." Steffen, som hadde kontroll over stedet mesteparten av tida, ga deg noen pizzaesker og en adresse før dere ble sent ut igjen. "Og forresten, *Ditt Navn*. Jeg må prate med deg når du kommer tilbake." Du grøsset. Hadde han tenkt til å gi deg sparken eller noe? "Ok." Du fortet deg ut i bilen til Henrik uten å si noe mer. "Her er adressen." Du ga han lappen. Turen gikk fort, og ikke lenge etter var dere tilbake igjen. "*Ditt Navn*, kom hit litt!" Steffen stod borte ved kontoret. Sammen gikk dere inn der, du satt på motsatt side av pulten enn han. "Det er en gutt som har ringt hit og spurt etter deg i helga. Han heter Niall, sier det deg noe?" Det var som å få en bok i ansiktet. "Hva?" Du trodde ikke akkurat at han kom til å ringe hit for å få tak i deg. "Ja, det gjør det." Steffen nikket. "Han ringer sikkert i kveld også, han har prøvd å få tak i deg." Han ble heldigvis ikke sur da. Telefonen ringte, og han måtte gå og ta den. Enda en lapp ble plassert i hånda di, og du og Henrik reiste videre.

 

*Niall?s POV*
Guttene hadde kommet opp de også, etter hvert. Jeg og Liam satt og sendte hverandre hemmelige blikk hele tiden. Han hadde faktisk forstått meg mer enn jeg trodde han kom til å gjøre. De lot meg sitte i mine egne tanker mens de hadde en høylydt samtale. Det var koselig at de brydde seg, men jeg følte ikke for å fortelle noen av de andre om det. De kom nok til å støtte meg de også, men Liam var ikke av den typen som måtte si sin mening. Det å støtte noen var nok for han, selv om han kanskje var helt enig. Det banket på døra, og jeg gikk spent bort for å åpne.

 

**Ditt Navn*?s POV*
"Seriøst?" Henrik hadde stoppet bilen. "Her?" Han nikket. Du ble sendt ut av bilen med pizzaeskene i hendene. Du fant fort frem og banket på døra. Like etterpå åpnet Niall døra. "Hei!" Han tok imot pizzaeskene med en hånd. "Liam, kan du komme hit litt?" Liam kom like fort som han ble spurt. Niall ga han pizzaeskene før Liam gikk inn igjen. "Kan jeg spørre deg om noe?" Du nikket, selv om du var litt nervøs. "Kan jeg få nummeret ditt?" Det kom som et lite sjokk. "Jaja." Du smilte og han rakk deg mobilen sin. Du lagret det. "Men jeg burde stikke nå, Henrik venter på meg nede i bilen." Han nikket. "Hade da." Han ga deg en kos, og da han la armene rundt deg kunne du kjenne et stikk av lykke.

 

*Niall?s POV*
Hun ble bare nydeligere for hver gang jeg så henne. Hun tok rett og slett pusten fra meg. Jeg ropt på Liam, som kom og tok pizzaeskene fra meg. "Kan jeg spørre deg om noe?" Spurte jeg før jeg visste ordet av det. Hun nikket. "Kan jeg få nummeret ditt?" Jeg prøvde å virke rolig, men hjertet mitt slo i hundre. "Jaja." Hun tok i mot mobilen min og lagret det. "Men jeg burde stikke nå, Henrik venter på meg nede i bilen." Jeg nikket til henne, ønsket at hun kunne bli lengre. "Hade da." Jeg ga henne en kos. Det var verre en forventet å se henne gå i motsatt retning av meg. Hvis jeg hadde fått det som jeg ville, hadde hun blitt med inn.

 

 

 

Mer?

 

 

 


 


Postat av: ♥ anekjeilen

åee, mer!<3

Postat av: Ida Marie

Mer!! :D

02.04.2012 @ 22:25
Postat av: directionerff

Meeer! <3

02.04.2012 @ 22:26
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

aaaaawwwww!!! MER

02.04.2012 @ 22:53
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Odapandada

Wææææææ! Dør! Takke Gud å Jesus for at du hadd maraton i dag! <3 elske historien så sykt mye!! <3 meerrrrrrr!!!

03.04.2012 @ 00:42

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35824922
hits