05.04.2012 | 17:51 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 14

Louis hevet øyenbrynene, et tegn på at han fulgte med på samtalen, og Niall rødmet. "Ehm.. Jo.." Han beit seg litt i underleppa. "Jeg ville få tak i deg, men hadde jo ikke nummeret ditt." Han så ned på skoa sine. "Du kunne bare spurt da." Du dultet han litt i armen. Hvis det fortsatte sånn, kom det til å bli en koselig kveld.

_______________

 

 

Dere satt ved siden av hverandre i sofaen I leiligheten hans. Han hadde satt på Love Actually, men ingen av dere fulgte med på den. Dere stilte hverandre spørsmål, fra så enkle som "Hva er favoritt dyret ditt?" til litt mer kompliserte spørsmål. Du koste deg sammen med han. Ingenting behøvde å bli overdrevet, det virket så naturlig å prate med Niall. Du klarte ikke la være å legge merke til hver gang han smilte. Han hadde verdens søteste smil. Dere satt ganske nærme hverandre, selv om det fortsatt var litt avstand. Du hadde vel fått et litt merkelig blikk fra han hvis du satt deg nærmere, og du var redd for at han skulle trekke seg unna. Han bøyd seg frem og grep kontrollen til tv-en og dvd-spilleren. "Greit at jeg slår av? Vi følger jo ikke akkurat med uansett." "Ja." Du smilte mens du sa det. "Oi, er klokka så mye?" Du stirret på klokka som hang på veggen. Dere hadde sittet og pratet en del før dere satte på filmen også, så klokka nærmet seg elleve. "Jeg tror jeg burde stikke, skole i morgen." Du reiste deg og gikk ut i gangen. Niall fulgte etter deg, ikke like blid som da du kom. "Jeg blir med deg bort" Du hadde fått på deg jakka og Niall ventet på et svar. "Ok." Dere gikk ned til utgangen, det føltes ut som det tok 2 sekunder. Louis og bilen var allerede klare, og dere satte dere inn. Bilturen virket ekstremt kort den også.
"Så, ser deg senere da." Det ble litt kleint mellom dere. Dere stod utenfor inngangen til leilighten din. Louis satt fortsatt i bilen utenfor. Ingen visste helt hva de skulle si. "Ja, absolutt!" Han kom bort til deg og skulle til å gi deg noe du trodde var en kos. Før du visste ordet av det bøyde han seg ned og plasserte leppene sine mot din ei et lite og forsiktig kyss. Han trakk seg ganske fort unna igjen. "Jeg burde stikke." Før du rakk å si noe var han borte.

 

*Niall?s POV*
Jeg sparket til dekket på bilen. ?\"Hvorfor skal jeg alltid være så jævlig dum?" Jeg åpnet døra og satte meg inn i bilen. "Hva skjer?" Louis så på meg med en bekymret mine. "Ingenting." Jeg dro hånda gjennom håret. Hvorfor hadde jeg kysset henne? Hvorfor? Jeg likte henne jo, det var klart. Men, hun likte sikkert ikke meg. Det er det som var problemet. At jeg hadde latt meg selv gjøre det. Hun kom sikkert aldri til å snakke med meg igjen. Det var kanskje barnslig at jeg bare stakk av på den måten, men jeg klarte ikke å se henne inn i øynene og høre henne si at hun ikke likte meg på den måten. Jeg orker ikke det en gang til. Og med henne var det annerledes. Selv om jeg hadde møtt henne fem ganger til sammen, betydde hun mye for meg. Jeg tenkte kun på henne, ikke på noe annet. Jeg likte henne. Kanskje ikke helt en forelskelse enda, men jeg likte henne definitivt. Louis dunket meg i sida. "Vi er tilbake." Jeg gikk ut av bilen og slengte igjen døra så hardt jeg kunne. "Niall, ro deg ned! Hva skjedde?" Han tok tak i armen min og jeg snudde meg. "Jeg kysset henne, ok?!" Han var tydelig overrasket over at jeg skrek. Jeg visst så godt at jeg ikke burde gjøre det mot han, men jeg var ikke annet enn sint. Sint på meg selv. Før han rakk å reagere gikk jeg fra han.

 

**Ditt Navn*?s POV*
Du satt på senga inne på rommet ditt. Alice strøk seg mot beinet ditt, som om hun skulle trøste deg. Han hadde bare gått, latt deg stå igjen forvirret og alene. Du la deg ned på senga, mest for å samle tankene. Han hadde kysset deg. Likte han deg, eller hadde det egentlig ikke vært planen hans? Det at han bare hadde gått ga deg tårer i øyekrokene. *Møtes i morgen?* Du sendte meldinga før du fikk tenkt mer over det. Tenkte du for mye kom det til å ende med en melding på flere sider. Ikke så aktuelt i denne saken. Du sovnet fort der du lå i senga, uten å fjerne sminke eller skifte. Du følte deg helt tom innvendig, og det å få komme litt bort var en befrielse. 

 

Mer? Maratonet begynner nå:) Legger ut hver halvtime eller når det har kommet noen kommentarer.

 Postat av: 1D Historie

MEreeeee <3

05.04.2012 @ 17:56
URL: http://odh.blogg.no
Postat av: ane

Åh, du er så fantastisk flink! Får frysninger! <3 helt klart mer!

05.04.2012 @ 18:06
Postat av: Ida Marie

Mer mer mer mer mer :-)

05.04.2012 @ 18:19
Postat av: Thea

Åe, mer ♥♥

05.04.2012 @ 18:20
Postat av: Karoline

Fysøren, mer :)

05.04.2012 @ 18:20
Postat av: <3

Mer!!

05.04.2012 @ 18:21
Postat av: 1D FAN!!

MER

05.04.2012 @ 19:50
Postat av: Caro <3

Mer!! <3

05.04.2012 @ 20:12
Postat av:

meeeeeeeer!! sykt bra:) en av de beste historiene æ har lest:))

05.04.2012 @ 20:56
Postat av:

MEEER :D

05.04.2012 @ 22:35
Postat av: Elisabeth

Meer! <3

05.04.2012 @ 22:48
Postat av:

MEEER :DD

05.04.2012 @ 23:02
Postat av: rebecca

meeer

06.04.2012 @ 00:38
Postat av: Karoline

Dette var et maraton må jeg si deg !

Men elsker historien din ! <3

06.04.2012 @ 01:57

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35886638
hits