06.04.2012 | 10:42 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 15

*Møtes i morgen?* Du sendte meldinga før du fikk tenkt mer over det. Tenkte du for mye kom det til å ende med en melding på flere sider. Ikke så aktuelt i denne saken. Du sovnet fort der du lå i senga, uten å fjerne sminke eller skifte. Du følte deg helt tom innvendig, og det å få komme litt bort var en befrielse. 

________________

 

 

Det å gå på skolen fristet ikke så mye, selv om du burde. Niall hadde ikke svart deg og du hadde en ekkel følelse i magen. Han hadde aldri brukt så lang tid på å svare deg før. For alt du visste kan han ha kysset deg ved et ?uhell?, og var nå redd for at du trodde det var mer i det. Han kunne jo bare ha sovnet og ikke våknet enda. Selv hvor gjerne du vill tro på det, klarte du det ikke. Kanskje du ikke kjente Niall så godt, men han virket ikke som den type gutt. Du tok opp mobilen og prøvde å ringe han, ingen svarte. Til slutt bestemte du deg for å gå på skolen. Da fikk du noe annet å tenke på. Helt til du kommer hjem.

 

*Niall?s POV*
Jeg så ned på mobilen min. *Pizzajenta* stod det på displayet. Hadde jeg ikke vært så deprimert, ville jeg definitivt smilt. Jeg valgte og ikke å ta den. Hun skulle sikkert bare si at hun ikke likte meg på den måten. Som om det var noe nytt. Jeg dunket hodet i veggen. Hvorfor gjorde jeg det? Jeg kjente henne ikke skikkelig ennå, ikke så godt, også kysset jeg henne? Jeg bare måtte ødelegge for meg selv. Det kom et lavt dunk fra døra, og jeg så opp. Louis stod midt på golvet. ?Hei.? Jeg ga han et nikk. ?Går det bra eller? Guttene er bekymret for deg.? Han satte seg ned ved siden av deg på senga. ?Nei.? Det tok litt tid før jeg fortsatte. ?Tror du vi kan finne på noe i dag? Vil gjerne tenke på noe annet.? Det virket som Louis forstod meg. Tre sekunder etterpå dro han meg med seg ned til de andre. Selv om jeg ikke deltok i samtalen denne gangen heller, fulgte jeg i alle fall med.

 

**Ditt Navn*?s POV*
Mattelæreren hadde et langt foredrag for dere. Om hva var du ikke helt sikker på. Du klarte ikke fokusere på hva som ble skrevet på tavla. Mobilen ble sjekket stadig, like skuffende hver gang. Han svarte deg ikke. Taylor satt ved siden av deg, hun klarte å følge med. Dere hadde ikke fått pratet så mye før skolen, så dere måtte ta igjen alt etter. ?Kan ikke du komme til meg ett skolen?? Du hvisket til henne så ingen andre kunne høre det. ?Ja.? Hun ga deg et kjapt smil før hun vendte oppmerksomheten til tavla igjen. Før du rakk å gjøre stort annet, ringte det ut. Endelig var skoledagen ferdig.

?Så, hva har skjedd mellom dere?? Hun prøve å forstå mest mulig av hele den deg og Niall tingen. Dere satt på kjøkkenet og hun lakket neglene dine. ?Jo, vi har jo møtt hverandre noen ganger. Og i går, da vi stod utenfor, kysset han meg.? Det kom et lite hvin fra henne. ?Kysset Niall Horan fra One Direction deg?? Det var tydelig at hun var mest opptatt av hvem han var. Du kunne ikke bli sur på henne for det, hun hadde ingen aning om hvor herlig han var i virkeligheten. ?Ja. Og nå nekter han å ta telefonen når jeg ringer, han svarer ikke på meldinger, og etter at det skjedde bare stakk han.? Det gjorde litt vondt å si det høyt. Han hadde virket så annerledes enn andre gutter. Som en av dem som ikke leker med følelsene dine. Den typen gutt man vil bli kjent med. Det virket helt motstridende i forhold til tankene dine at han bare skulle stikke av. Og i alle fall at han ikke svarte deg på meldinger. Men kanskje han ikke var en av de guttene likevel. Kanskje det bare var du som trodde det. Du kjente han ikke så godt som du skulle ha det til. Taylor ventet på en fortsettelse mens hun fortsatte å lakke neglene sine. Du prøvde å konsentrere deg da det streifet tankene dine. Uansett hva det var, virket det hele ganske enkelt og greit. Du var nok rett og slett ikke bra nok for Niall.

 

Mer? Sorry for at det ikke ble maraton i går, blogg.no måtte jo selvfølgelig klikke..

 

 


Postat av: Miriam

Oooo meeeeeeeer!!!!

06.04.2012 @ 11:10
Postat av: 1D Historie

Mere Benedikte!!!!!! <3

06.04.2012 @ 11:13
URL: http://odh.blogg.no
Postat av: Sofie

Meeeeeeer!!!:D

06.04.2012 @ 11:36

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35895953
hits