06.04.2012 | 12:40 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 16

Men kanskje han ikke var en av de guttene likevel. Kanskje det bare var du som trodde det. Du kjente han ikke så godt som du skulle ha det til. Taylor ventet på en fortsettelse mens hun fortsatte å lakke neglene sine. Du prøvde å konsentrere deg da det streifet tankene dine. Uansett hva det var, virket det hele ganske enkelt og greit. Du var nok rett og slett ikke bra nok for Niall.

________________

 

 

*Niall's POV*
Vi gikk rundt i Londons gater. Med jevne mellomrom kom det fans og directioners bort, de spurte både etter bilder og autografer. Selv hvor my jeg prøvde, hjalp det ikke. *Ditt Navn* var alt jeg klarte å tenke på. Hun ble kanskje skjøvet litt lenger bak når folk kom bort, siden jeg prøvde å oppføre meg normalt, men det ble bare verre. Alle jentene hadde noe som minnet meg om henne. Den ene hadde samme hårfarge, en hadde samme genser. Jeg følte meg helt fortapt. Jeg burde ikke ha kysset henne. Ikke enda i alle fall. Meldinga hun hadde sent meg gjorde ikke ting bedre. *Møtes i morgen?* Det var garantert for å fortell meg det jeg allerede visste. At hun ikke ville ha meg, ikke på den måten. Harry dyttet til meg i sida. "Hva er det som skjer?" De andre var litt lenger bak enn oss, så han forventet sikkert en forklaring. "Ingenting." Han hadde hatt armen på skulderen min, men jeg vred meg løs fra grepet og gikk enda fortere. Snart hadde jeg klart å gå fra guttene, og de var ikke å se noen steder.

 

**Ditt Navn*'s POV*
"Skal vi gå ut en tur eller?" Taylor satt og så ut av vinduet. Hun var rastløs. "Ok, hvor skal vi stikke?" Hun behøvde ikke gi deg mer enn et blikk før du forstod hvor hun mente. "Vi kan ta en taxi inn til sentrum, hvis ikke Henrik kommer og henter oss da." Taylor små ertet deg for at du og Henrik hang sammen hele tiden. "Jeg kan spørre." Du geipet til henne før du sendte han en melding. Det ville bli deilig å gjøre enda mer så du fikk mindre tid til å tenke på Niall.

"Klare jenter?" Du og Taylor satte dere inn i bilen. "Ja, kjør i vei." Det var ganske så mye trafikk, så det gikk ikke så veldig fort. Taylor og Henrik pratet om hvor i London dere skulle, hvilke butikker dere skulle innom og slike ting. Du fulgte halvveis med. Du prøvde så godt du kunne og ikke å tenke på Niall, men det gikk ikke så bra som du ønsket det. Til slutt halvsov du i bilen, og da virket det som om trafikken løsnet litt. De andre var plutselig på vei ut av bilen. Dere gikk ganske langt nedover gata. Det tok litt tid før du så at det var han. Niall. Han stod alene borte ved en butikk. Henrik og Taylor så i samme retning som deg. "Hva ser du på?" Henrik stod og holdt armen over skuldrene dine. "Niall." Du pekte beskjedent i retning av han. "Skal vi stikke bort eller?" Henrik var allerede på vei bort. Han visste fortsatt ikke hva som hadde skjedd.

 

*Niall's POV*
"Hei!" Jeg tittet opp og så rett i ansiktet på Henrik. "Hei." svarte jeg skeptisk. Hvorfor kom han bort til meg? Jeg så over skulderen hans og så det nydelige ansiktet til *Ditt Navn*. Det stakk dypt inni meg. Hadde hun sendt han over hit for å si det til meg? "Hvor er de andre guttene?" Nå var det han som så over skulderen min. "Vet ikke helt. Gikk fra dem." Jeg så at *Ditt Navn* og ei jente kom mot oss. "Men jeg må stikke nå. Snakkes sikkert senere." Før de rakk å komme helt bort til der vi stod, gikk jeg. Uten å vente på svar fra Henrik. "Niall!" Stemma til *Ditt Navn* var som et slag i magen. Jeg snudde meg, ufrivillig. Det å se på henne gjorde bare alt sammen verre. "Vi må prate." De ordene jeg minst ville høre kom ut av munnen min. Før jeg visste hva jeg skulle svare, kom ordene ut av munnen min. "Kan ikke nå, guttene venter på meg." Så snudde jeg på hælene og gikk. Forlot henne midt på gata i London. Snudde meg og gikk fra det triste blikket hennes. Jeg klarte det bare ikke. Hun betydde allerede for mye for meg til at jeg orket å høre hele "vi kan bare være venner"-samtalen. Hun ropte navnet mitt en gang til, men jeg stengte all lyden ute. Jeg ville bare bort herfra.

 

Mer? Blir et lite mini maraton nå:) Legget ut til og med del 18, hvis alt går som det skal med blogg.no;)

 Postat av: Marte:)

Meeeeer<3

06.04.2012 @ 13:05
Postat av: S.

mer! :)

06.04.2012 @ 13:11
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

06.04.2012 @ 13:14

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35897906
hits