06.04.2012 | 13:13 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 17

Forlot henne midt på gata i London. Snudde meg og gikk fra det triste blikket hennes. Jeg klarte det bare ikke. Hun betydde allerede for mye for meg til at jeg orket å høre hele "vi kan bare være venner"-samtalen. Hun ropte navnet mitt en gang til, men jeg stengte all lyden ute. Jeg ville bare bort herfra.

______________

 

 

Du stod midt i en gate i London. Som en idiot. Henrik og Taylor stod noen meter bak deg, de ventet nok på en reaksjon. Du snudde deg langsomt og gikk tilbake til dem. "Hva var det der?" Henrik så etter Niall der han bevegde seg bort fra dere. "Ikke nå." Du dyttet deg forbi dem og sprang inn i en tilfeldig butikk. Det å stikke av fra de andre var ikke så lurt, men du klarte ikke forklare Henrik hva som hadde skjedd. Hele saken virket så barnslig. Men det var ikke du som hadde stukket av. Det var Niall. Og nå nektet han å prate med deg. Du ville jo ordne opp i alt sammen, men det ville tydeligvis ikke han. Selv etter kun en dag savnet du han. Dere skulle liksom bli kjent, og det hele hadde endt med at han kysset deg. Og stakk av. Ikke akkurat det beste forsøket.

 

**Niall?s POV*
"Herregud!" Jeg sparket til noen småsteiner som lå på bakken. Selv når jeg fikk en sjanse til å fikse opp alt, rotet jeg det til. Selv etter kun en dag savnet jeg henne. Det fine, blanke håret, det søte smilet og de nydelige øynene. Personen som hadde hjemsøkt tankene mine siden fredag. Etter noen dager hadde hun tatt kontroll over alle tankene mine. Jeg måtte til slutt ta mot til meg. Måtte prate med henne. Akkurat nå var jeg ikke klar for det, alt kom så overraskende på meg. Sjansen for å møte dem i gatene var så liten som det går an, men likevel hadde det skjedd. Hvordan skal jeg forklare henne alt? "Jeg har tenkt på deg helt siden fredag, og jeg tror jeg liker deg. Det var derfor jeg kysset deg." Det var ikke akkurat meg. Hadde det bare vært å spole tilbake tida hadde jeg ikke kysset henne enda. Jeg ville ventet. Det var jo tross alt ikke sikkert at hun likte meg. Jeg slo hånda inn i en av husveggene. Jeg var alt for sint på meg selv til å tenke over smertene jeg fikk. ?Niall! Ro deg ned!? Liam stod ved siden av meg. Han la hånda på skulderen min. Han prøvde å få meg til å roe meg. "Hva er det som har skjedd?" Jeg stirret på han med tårer i øyenkroken. De kom både på grunn av sinnet og fordi jeg ikke ville at det skulle være slik som dette. "Niall." Han la armene rundt meg i en kos. Jeg var alt for sint til å orke og dytte han unna. "Skal vi stikke hjem igjen?" Jeg nikket. Denne dagen hadde blitt alt jeg ønsket at den ikke skulle bli.

 

**Ditt Navn*?s POV*
Du hadde funnet igjen Henrik og Taylor. Siden du var både utslitt og lei deg kjørte Henrik deg hjem. Ingen av dem ble med deg inn, bare satte deg av ved bygningen. "Hade da." Du vinket forsiktig til dem. Hver bevegelse gjord vondt, som om du bare skulle dette sammen hvert sekund. "Kan ikke nå, guttene venter på meg." Setningen spilte på replay i hodet ditt. Hadde han ment det, eller hadde han sagt det for å slippe unna? Mente han virkelig at dere ikke skulle møtes mer, eller prate? Det såret, selv om han ikke hadde sagt det direkte. Handlingene hans tydet på at det var sånn det var. Stikk motsatt av det du ville det skulle være. Det å se han, tilfeldig, midt i London hadde tatt pusten fra deg. Han ble bare enda kjekkere hver gang du så han. De blåe øynene hans hadde vært rettet på deg, men vennligheten som en gang hadde vært i stemmen hans var der ikke lenger. Uansett hva det var, følte du at det var din skyld. At du ikke hadde stoppet han. Selv om du ikke hadde forstått at det ble et kyss før han hadde trykt leppene sine mot dine. Han hadde ikke akkurat gitt noen tydelige tegn på at han skulle kysse deg. Men en ting var sikkert. Du ville ikke gi deg uten å prøve å få fikset opp igjen alt først.

 

Mer?

 Postat av: ane

Åh, mermer!!

06.04.2012 @ 13:21
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

06.04.2012 @ 13:36
Postat av:

MEEER :DDD!!!

06.04.2012 @ 14:03
Postat av: marita

O_o mer vær så snill! er så spennende:)

06.04.2012 @ 14:16

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35898622
hits