06.04.2012 | 13:59 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 18

Uansett hva det var, følte du at det var din skyld. At du ikke hadde stoppet han. Selv om du ikke hadde forstått at det ble et kyss før han hadde trykt leppene sine mot dine. Han hadde ikke akkurat gitt noen tydelige tegn på at han skulle kysse deg. Men en ting var sikkert. Du ville ikke gi deg uten å prøve å få fikset opp igjen alt først.

 ________________

 

 

2 uker senere


Den mest geniale plan! Du hadde helt glemt å levere jakka til Niall, så du tok den under armen og fikk tak i en drosje. Du sa adressen og lente deg tilbake i setet. Dette måtte bare fungere. Niall hadde ikke en eneste sjanse til å unngå deg nå, hvis han ikke var borte da. Det tok heldigvis ikke så lang tid. Snart stod du utenfor det store bygget. Du hadde en stor klump i magen. Hva om han ikke var hjemme, eller slengte døra i ansiktet på deg når han åpnet? Du prøvde å riste bort de negative tankene. Du kom ikke til å forlate stedet før dere hadde fått fikset opp i alt sammen.

 

*Niall?s POV*
Det banket på døra, så jeg gikk for å åpne. Sikkert bare en av guttene. Det som møtte meg når jeg åpnet gjorde så jeg ikke klarte å reagere med en gang. *Ditt Navn* var den jeg minst hadde ventet å se. I alle fall nå. Hun hadde prøvd å kontakte meg flere ganger de siste ukene, men jeg trodde at hun nå hadde gitt opp. Hun smilte forsiktig. "Hei. Kan jeg komme inn?" Jeg slapp henne forbi meg og lukket døra. Vi satte oss ned i sofaen. "Her forresten." Hun ga meg jakka mi. Den som hun hadde lånt andre gangen vi møttes. Ja, jeg hadde telling på hvor mange ganger jeg hadde møtt henne. "Takk" var alt jeg klarte å få fram. Vi satt bare å så på hverandre helt til hun brøyt stillheten. "Hvorfor har du unngått meg siden tirsdag?" Hun så litt såret ut. "Jeg vet ikke helt. Jeg var redd.." Det skulle egentlig være med mer på setningen, men jeg klarte ikke si alt. "Niall, hvorfor kysset du meg?" Det begynte nesten å gå litt rundt. Jeg ville fortelle henne absolutt alt, men jeg burde ikke. "Niall?" Hun ventet på svar. "Altså, jeg liker deg. Selv om jeg ikke kjenner deg så godt. Derfor." Det virket som hun ble ganske overrasket. "Seriøst? Altså sånn liker-liker?" Jeg nikket. "Skal jeg fortelle deg noe?" Hun fikk et litt fårete smil i ansiktet. Jeg nikket en gang til. "Jeg liker deg også." Alt stoppet opp. Hadde hun virkelig sagt det, eller drømte jeg? Jeg kløp meg i armen, men det endte bare med at jeg fikk vondt. "Hva?" Det hele var ganske uvirkelig. "Jeg liker-liker deg også" Det var litt morsomt at hun så det på den måten. "Hva om vi starter på nytt?" Hun holdt fram hånda si, og jeg tok tak i den. "Må vi begynne så på nytt?" Jeg skar en grimase til henne. "Nei da, jeg bare tuller. Skal vi finne på noe i dag?"

 

**Ditt Navn*?s POV*
"Jeg har fri både hele helga." Det var fredag i dag. "Ja! Men hva?" Niall så på deg. "Vi kan jo bare se en film da." Det først forslaget ditt falt tydelig i smak hos Niall. Før du visste ordet av det hadde han løpt inn på kjøkkenet og begynt å helle litt godteri i noen boller. ?Sånn.? Dere slo på tv-en og ble sittende og se på en tilfeldig film på en av kanalene. Han la den ene armen sin rundt deg, og du hvilte hodet mot skulderen hans. "YO IRISH BOY!" Guttene stod i døråpninga inn til stua, og du og Niall trakk dere litt fra hverandre. "Oi, jeg tror vi avbrøyt noe her." Zayn smilte, men var overrasket. "La oss gå." Du la merke til at Liam og Louis blunket til Niall og ga hverandre en high-five. Så fort de hadde lukket døra så du bort på Niall igjen. "Hva var alt det der om?" Niall beit seg litt i underleppa. "Louis og Liam vet det." Du nikket. Det var egentlig ganske opplagt at det var derfor de hadde gjort det, men du hadde ikke tenkt så langt. Dere satte dere tilbake i samme stilling og så på filmen. Jo lenger inn i filmen dere kom, jo søvnigere ble du. Det tok ikke lang tid før du halvsov i armkroken til Niall.

 

Mer?


Postat av: Ragnhild

Mere :D

06.04.2012 @ 14:03
URL: http://directionbieber.blogg.no
Postat av: 1D

MEeer! :Dawwi

06.04.2012 @ 14:08
URL: http://odff.blogg.no
Postat av: ane

Åh! Mer<3

06.04.2012 @ 14:28
Postat av:

MEER!! :DD

06.04.2012 @ 14:36
Postat av: Sofie

Meeeer!! :D <3

06.04.2012 @ 14:39
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

06.04.2012 @ 15:02
Postat av: 1D Historie

mereeee Benedikte <3

06.04.2012 @ 15:15
URL: http://odh.blogg.no
Postat av: marianne

mer!!!

06.04.2012 @ 15:34
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER!! I DAG!!

06.04.2012 @ 21:05
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Mie

Meeeeeeeeer! (:

06.04.2012 @ 21:50
Postat av: Kari :)

Meer :))!!

06.04.2012 @ 22:11
URL: http://kvic.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35899635
hits