06.04.2012 | 22:33 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 19

"Louis og Liam vet det." Du nikket. Det var egentlig ganske opplagt at det var derfor de hadde gjort det, men du hadde ikke tenkt så langt. Dere satte dere tilbake i samme stilling og så på filmen. Jo lenger inn i filmen dere kom, jo søvnigere ble du. Det tok ikke lang tid før du halvsov i armkroken til Niall.

______________

 

 

Du våknet skikkelig til, du lå fortsatt i armkroken til Niall. Han satt å tittet ned på deg. Filmen var for lengst ferdig. "Har du ventet lenge på at jeg skulle våkne?" Han skar en grimase. "En liten stund." Du satte deg opp. "Du kunne ha vekt meg da. Sikkert ikke så digg i lengden." Han ristet på hodet. "Du er så søt når du sover." Han rødmet skikkelig. "Du er rar, Niall!" Du slo lekent til han med en pute som lå i sofaen. Ansiktsuttrykket hans avslørte at han ikke hadde forventet det, og fikk deg til å le. "Ok, du kommer så til å få igjen!" Han tok puta bak ryggen sin og slo tilbake. Snart var dere midt i en stor putekrig. Han slo deg midt i ansiktet. "Niall!" Han snudde seg, klar til å løpe. Før han rakk det hoppet du opp på ryggen hans. "Du kommer så til å få svi!" Du dunket puta i bakhodet på han. Han tok armene sine under beina dine, så du ikke skulle dette ned fra ryggen hans. "Hvis det er alt du har, så tviler jeg på det. Sorry." Han lo så han nesten knakk sammen. Du kom deg ned igjen på gulvet. Han satte seg ned i sofaen igjen, fortsatt i latter. "Du, vil du bli med å snakke med guttene?" Han ble plutselig veldig alvorlig. "Sikkert." Sammen stakk dere til leiligheten til Harry og Louis, der resten allerede var samlet. Du hilste på dem, første gang du møtte dem hadde det bare blitt et kort hei. "Og dette er Marte." Niall pekte på ei jente som satt i sofaen sammen med Zayn. "Dama til Zayn." Hun reiste seg opp, kom bort til deg og hilste pent. Du låste fast blikket i de pene, nøttebrune øynene hennes. Dere satte dere ned i sofaen og begynte å prate. Marte hadde vært sammen med Zayn i noen måneder nå, og de virket helt perfekte for hverandre. Dette var en gjeng jeg godt kunne henge mer med.

 

 

*Niall's POV*
*Ditt Navn* og Marte hadde satt seg ned i sofaen å prate. Det virket som hun passet ganske bra inn allerede. Louis og Liam sendte meg stadig blikk fra der de satt. Jeg satte meg ned ved siden av *Ditt Navn*. Når hun merket det, snudde hun seg og smilte det varme, nydelige smilet. Hvordan kunne jeg være så heldig at jeg fikk ha henne som venn? I alle fall etter at jeg bare stakk av. Og hun likte meg også. Kanskje det faktisk var håp for at det kunne bli noe mer mellom oss også. Jeg burde ikke håpe på for mye, men håp skulle jeg ha uansett. De fortsatte å prat ganske lenge. Harry kom og satte seg ned ved siden av meg, så jeg fikk noen å prate med. "Er dere sammen?" Han hvisket meg i øret så ikke *Ditt Navn* skulle høre noe. "Nei." Det virket ikke som Harry trodde på meg. "Det er sant!" Stemmen min steg så alle i rommet kunne høre det. *Ditt Navn* snudde seg nysgjerrig. "Hva er sant?" Hun så på meg med de nydelige øynene sine. "Kan si det etterpå." Hun nikket før hun og Marte begynte å prate igjen. Dette var ikke noe jeg ville si høyt sånn at alle hørte det.

 

 

**Ditt Navn*'s POV*
"Hva var det Harry sa til deg?" Du og Niall hadde gått tilbake til leiligheten hans etter en stund. Dere ville se en ny film, men ingen av de andre ville bli med. Niall satte på en av yndlingsfilmene sine, en skrekkfilm. "Han spurte om vi var sammen, og når jeg sa nei trodde han ikke på meg." Han satte seg ned ved siden av deg. "Ok." det virket så rart at Harry skulle spørre om noe sånt. Du og Niall var bare venner. Han likte jo deg, du likte jo han. Så klart det kunne bli mer mellom dere, man han hadde jo såpass mange andre å velg mellom. Han kunne få så å si hvem han ville. Sjansen for at han valgte deg var liten. Filmen begynte og du satte deg til rette i armkroken hans igjen. Han så ned på deg, smilende. Dette var noe du godt kunne vende deg til!

 

Mer?


 


Postat av: ♥ anekjeilen

jeg dør etter mer!!

Postat av: Stine

Meeeeeeeeeeeeeeer <3

06.04.2012 @ 22:54
Postat av: Mie

Meeeeer! (: loveit! ;)

06.04.2012 @ 23:10
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer! <3 LOVE LÒVE LOVE!

06.04.2012 @ 23:20
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Stine

Mer! :)

07.04.2012 @ 00:03
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

07.04.2012 @ 00:06
Postat av: Iamdirectioner

Meeeere!!

Begynte å lese historien i dag!! Ble så henta at jeg ikke klarte å legge den fra meg, så jeg har sittet oppe halve natta og stalket bloggen din :D håper ikke det gjør noe ;)

Og du er helt utroooolig flink til å skrive <333

-cecilie

07.04.2012 @ 03:45
URL: http://www.iamdirectioner.blogg.no
Postat av: YvonneJohansen

MER! :-)

07.04.2012 @ 07:49
Postat av: Kari

MEEER !! :DD

07.04.2012 @ 11:39
URL: http://kvic.
Postat av: Elisabeth

Meer! <3

07.04.2012 @ 18:31
Postat av: Iamdirectioner

Meeeere <3

Kjempebra skrevet. Stå på!!!

-Cecilie

08.04.2012 @ 09:33
URL: http://www.iamdirectioner.blogg.no
Postat av: Ida Marie

Åå, mer!! :-)

08.04.2012 @ 20:12
Postat av: rebecca

meeer

09.04.2012 @ 00:48

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35910949
hits