09.04.2012 | 01:21 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 20

Så klart det kunne bli mer mellom dere, man han hadde jo såpass mange andre å velg mellom. Han kunne få så å si hvem han ville. Sjansen for at han valgte deg var liten. Filmen begynte og du satte deg til rette i armkroken hans igjen. Han så ned på deg, smilende. Dette var noe du godt kunne vende deg til!

______________

 

 

Filmen var ferdig, og du holdt på å sovne. "Trøtt eller?" Niall dro den ene hånda gjennom håret sitt. "Litt." Du blunket hardt for å prøve å våkne litt, men det funket ikke så bra. "Kom her." Han dro deg med inn på et rom. "Bare legg deg her du, og sov." Niall ga deg en nattaklem før han gikk ut av rommet igjen. Sliten og utmattet la du deg ned under dyna, og det tok ikke lange tida før du sovnet. Drømmen din skulle du heller ikke klage på. Niall var der, og alt virket perfekt.
"God Morgen." Niall lå i andre enden av dobbeltsenga. "Hei." Den litt hese morgenstemmen hans var bare helt nydelig. Det ble litt stille mellom dere. Du kom til å tenke på at hadde det vært noen andre enn Niall som hadde lagt seg i samme dobbeltseng som deg, ville du nok flippet ut. Men på mange måter var Niall mer enn bare en du kjente, eller gutten du likte. Først og fremst var dere venner, og han betydde mye for deg. "Blir du her i dag eller?" Han endret stillingen han lå i, så nå såg han deg rett i ansiktet. "Hvis jeg får lov så." Han nikket, det virket ikke som han hadde noe imot å være med deg. Du tuslet etter hvert inn på badet der du fikset opp litt med sminken din, børstet gjennom håret og rettet litt på klærne. Niall var allerede ferdig da du kom ut igjen. "Du bruker veldig lang tid vet du." Han gikk foran deg ut på kjøkkenet. "Jeg brukte jo ikke lang tid nå da." Han snudde seg og så på deg med et forvirret uttrykk. "Ikke i forhold til vanlig. Men jeg er jente da." Du brukte ofte det som en undskyldning. men på mange måter var det faktisk ofte sant også. De fleste jenter bruke mer tid enn gutter på å fikse seg.

 

 

*Niall's POV*
Jeg så inn i de fantastiske øynene hennes. Vi satt i stua og spiset frokost. Siden ingen av oss var så ekstremt flinke til å lage mat, i alle fall ikke når vi var trøtte, ble det noen brødskiver og litt pålegg. Ikke noe stort, men bedre enn ingenting. "Så, hva vil du gjøre i dag?" Jeg fortsatte å se henne inn i øynene. De var til å bli fortapt i. "Vet ikke jeg, vi kan jo bare henge rundt her." Jeg nikket. Skulle jeg ta mot til meg å spørre henne? Hun sa jo at hun likte meg, som mer enn en venn også. Det er verdt å ta sjansen, men jeg ville ikke risikere å få avslag på stedet heller. Jeg åpnet munnen for å stille spørsmålet, men ble avbrutt av *Ditt Navn*.

 

 

**Ditt Navn*'s POV*
"Vi kan jo se enda en film." Du så opp fra maten din, og inn i øynene til Niall. Du kunne se et snev av skuffelse, men ante ikke hvorfor. "Er det noe eller?" Han hevet øyenbrynene. "Nei da. Vi kan godt se en film." Dere gikk inn på kjøkkenet igjen og satte fra dere tallerknene. I sofaen ble du sittende i armkroken hans igjen, mens dere så på en skikkelig gråtefilm. Heldigvis var han av den typen som kunne gråte når han så film, så du var ikke den eneste som satt med tårer i øynene. "Niall, hva var det egentlig som hadde skjedd før i dag? Da vi spiste?" Du ville ikke slutte å spørre han om det før du fikk et skikkelig svar. "Ehm.. bare glem det." Han rødmet litt. "Nei, jeg vil virkelig vite det." Han begynte å bite seg på underleppa igjen. "Niall, please?" Du merket at han tok et dypt pust før han åpnet munnen og sa ordene du aldri trodde du skulle høre. "Har du lyst til å gå ut med meg i kveld? På date?" Alt gikk i sakte film. Det var så vanskelig å tro at han spurte deg om dette. Hva skulle du svare han? Så klart likte du han jo, men var det dette du ville?

 

Mer?

 


Postat av: Miriam

ååååååh MER! SI JAA!!

09.04.2012 @ 01:30
URL: http://odff.blogg.no
Postat av:

MEEER!! :DD

09.04.2012 @ 01:32
Postat av:

Meeer!

09.04.2012 @ 01:41
Postat av: onjb

meer! Du er så utroooolig flink! Hekta på historiene dine jeg ass xD<3

09.04.2012 @ 02:01
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER ;D

09.04.2012 @ 02:24
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: rebecca

meer! nåå:D

09.04.2012 @ 02:41
Postat av: Sofie

meeeeeeeeeeeer!!!!<3<3<3<3 :D

09.04.2012 @ 10:26
Postat av: Stine

Meeeeeeeeeeeeeeeer <3

09.04.2012 @ 11:02
Postat av: Marianne

mer!!!

09.04.2012 @ 11:04
Postat av: Elisabeth

Meer! <3

09.04.2012 @ 11:15
Postat av:

meer!! du skriver syyykt bra! ble linket til bloggen din i går kveld og har allerede lest alle delene på want u back og er halveis på what you didn't know + at jeg har lest alle på goodbye is like dying!! elsker bloggen din allerede!! og one directrion da selvfølgelig!<3

09.04.2012 @ 19:23
Postat av: Smile

Mer! Mer! Mer! Mer ! Mer! Ja ja si ja<3

09.04.2012 @ 21:56
Postat av: Odaaaaa

Meeeeer!!! Wii. Jeg vil date Mr. Horan!!! :DD <3

09.04.2012 @ 23:39
URL: http://odfanfics.blogg.no
Postat av: storyss

Mer ! :D

10.04.2012 @ 14:48
URL: http://storyss.blogg.no
Postat av: marita

mer:)

10.04.2012 @ 18:01

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35948158
hits