10.04.2012 | 21:43 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 21

Du merket at han tok et dypt pust før han åpnet munnen og sa ordene du aldri trodde du skulle høre. "Har du lyst til å gå ut med meg i kveld? På date?" Alt gikk i sakte film. Det var så vanskelig å tro at han spurte deg om dette. Hva skulle du svare han? Så klart likte du han jo, men var det dette du ville?

_________________

 

 

*Niall's POV*
*Ditt Navn* plasserte hånda på låret mitt. "Niall, jeg håper ikke du blir skuffet nå.." Hun stoppet opp litt og kremtet. Det gjorde vondt å se på henne, tårene vellet allerede opp i øynene mine. Hun kom til å si nei. "Men jeg sier ja." Det var som tid og sted stoppet opp inni meg. "Hva?" Hun smilte mot meg. "Jeg sier ja." Jeg måtte smile litt jeg også. Hun hadde fått meg til å tro at hun kom til å si nei. "Men da burde jeg kanskje reise hjem, så jeg får fikset meg." Fortsatte hun. Jeg ristet på hodet. "Ikke gå da. Jeg vil ikke være helt alene." Jeg sa det i en litt sutrende tone, noe som fikk henne til å stoppe opp litt. "Hva skal jeg liksom gå i da? Dette er ikke det fineste jeg har, og hva og hvor skal vi?" Så langt hadde jeg ikke tenkt enda, og jeg sa det som det var. "Kan jeg bli med da? Hvis jeg får skifte først?"

 

*Ditt Navn's POV*
Han var så ivrig at du ikke kunne si nei. "Greit da, Niall." Det kom et lite gledeshyl fra han, før han plutselig løp inn på soverommet. Det tok noen få minutter før han kom ut igjen, i helt andre klær. Pysjbuksa var byttet ut med en av de beige boksene hans og en hvit poloskjorte. Hele han tok pusten fra deg. "Klar?" Du nikket. "Men kan vi gå i stedet? Det er ikke så langt." Han synes det var greit, og snart var dere allerede utenfor bygget.
"Fryser du eller?" Han så ned på deg. "Litt." Han begynte å ta av seg jakka. "Her." Du dyttet den unna. "Neida, det er bare på fingrene." Setningen din ga han et lurt smil i ansiktet. Han stoppet opp og tok hendene sine inni dine. "Hjelper det?" Du smilte som svar. Dere stod sånn en stund før dere ble avbrutt av noen hylende jenter. "Se, det er Niall Horan!" De ropte og skrek. Det var så vidt de klarte å spørre om autograf og bilde. Det var litt komisk å se hvor forskjellige fansen dems kunne oppføre seg. Noen virket helt normale og rolige, og andre, sånn som denne gjengen, klikket det helt for. Å møte en av sine store idoler var ikke barnemat. Så fort jentene hadde fått det de ba om, unnskyldte han seg og kom tilbake til deg. "Har du fått tilbake varmen i hendene eller?" Spurte han tullete. Du trakk på skuldrene. "Både og." Dere fortsatte nedover gatene. Niall så bort på deg med jevne mellomrom. Uten å si noe, tok han tak i hånda og flettet fingrene sine med dine. Du så bort på han og smilte. Han var bare så herlig.

 

*Niall?s POV*
Jeg tviler på at jeg noen gang kom til å bli så lykkelig igjen som jeg var når jeg var sammen med *Ditt Navn*. Hun låste opp inngangsdøra til leiligheten. Den var ganske enkelt innredet, men pen. "Alice!" *Ditt Navn* ropte ganske høyt. Jeg ble litt flau over å tenke på at det var noen andre her. Jeg ble mildt sagt overrasket da det kom løpende en liten katt. "Hei Alice, vi har besøk." *Ditt Navn* løftet henne opp og klappet henne litt. "Kommer du?" Hun så spørrende på meg, mens hun begynte å gå. Vi kom snart inn på et lite kjøkken. Hun slapp ned Alice og fant frem litt mat til henne. Katten kastet seg fort over det, og *Ditt Navn* flyttet oppmerksomheten tilbake til meg. "Så, kan du ikke si hva vi skal?" Hun stod midt på golvet med den ene hånda på hofta. "Det er ikke noe stort, du behøver liksom ikke ta på deg en kjole eller noe. Tenkte vi skulle avslutte det hele hjemme hos meg. Men hva som skjer før det er hemmelig." *Ditt Navn* gikk for å skifte, og jeg satt igjen på kjøkkenet sammen med katten. Jeg kunne høre at hun hørte på litt lav musikk. Ikke 100 % sikker på hva det var, men det hørtes helt ok ut. Etter rundt en halvtime kom hun inn på kjøkkenet igjen. "Sorry for at det tok litt lang tid." Jeg målte henne fra topp til tå, og fikk nesten ikke fram et eneste ord.

 

Mer? Får dere til 10 kommentarer +/- før klokka halv 11, blir det en del til;)
Btw, for dere som ikke har sett det enda, les innlegget under (svar på spørsmålene deres) 

 

 





Postat av: Mia Vist

Meeeeeer!

10.04.2012 @ 21:48
Postat av: Miriam

MEEEEEEEEEEEEEER!

10.04.2012 @ 21:49
URL: http://odff.blogg.no
Postat av: Caroline

Digger bloggen din! meeeer<3

10.04.2012 @ 21:54
Postat av: smile

Meeeeer! vill ha mer!! <3

10.04.2012 @ 21:55
Postat av:

meeer!<3

10.04.2012 @ 21:58
Postat av: Marianne

mer!!

10.04.2012 @ 21:58
Postat av: smile

Mer!!!!<3 ( det e vel lov te å kommentere flere ganger:D) elsk<3

10.04.2012 @ 21:59
Postat av: Stine

Mer! :)

10.04.2012 @ 22:08
Postat av: Caroline!

UUUPS! Jeg al til en til kommentar! hehe, har veldig lyst til at du skal legge ut en til! ehheh digger historiene! :-D

10.04.2012 @ 22:14
Postat av: Hedda Salbu ♥

meeer.

10.04.2012 @ 22:15
Postat av:

MER!

10.04.2012 @ 22:16
Postat av: Hedda Salbu ♥

Nå er det jo OVER 10 kommentarer <3 mehehe <3

10.04.2012 @ 22:18
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

10.04.2012 @ 22:37
Postat av: ulrikke :)

elsker historien!!

12.04.2012 @ 21:20

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35954708
hits