15.04.2012 | 15:27 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 25

Jeg fortet meg å pusse tennene mine før jeg stakk inn igjen på soverommet. Hun var allerede halvt i søvne da jeg kom inn igjen. Jeg la meg ned i dobbeltsenga. Som om det var det mest naturlig i verden, la jeg armen min rundt henne. Det å sove sånn var ikke noe jeg hadde noe imot.

_________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Hei" Niall så deg inn i øynene. Han var så søt med det bustete håret. "Hei" Du strakk litt på deg. Han hadde armen rundt deg. Den absolutt beste måten å våkne på. "Sovet godt?" Spurte han. "Mhm. Du også?" Han nikket. Du la deg enda nærmere han. "Ja." Han kysset deg på panna. "Det frister å bare ligge her i hele dag." Han lo litt. "Enig." Du tittet opp på han. "Men, jeg er sulten." Fortsatte han. "Overraskende." Han strøk deg fort over kinnet før han gikk ut av senga. "Kommer snart tilbake." Han blunket til deg før han gikk ut av rommet. I mens han var borte skiftet du klær. Du hadde akkurat fått tatt på deg genseren igjen da han kom inn. "Jeg starter å lage frokosten, jeg." Han hadde skiftet han også. "Ok." Mens han fikset med det tok du en kjapp tur inn på badet og fikset deg. Det var helt utrolig hvor mye han betydde for deg allerede. Du tok på deg litt mascara. Du gledet deg veldig til daten senere. Du fjernet det lille du hadde sølt av mascara, og gikk ut til Niall som stod på kjøkkenet.

 

*Niall's POV*
*Ditt Navn* kom gående inn på kjøkkenet. Hun ble bare nydeligere og nydeligere for hver gang jeg så henne. "Hva lager du?" Hun så over skulderen på meg. "Pannekaker. Du liker det håper jeg?" Hun nikket. *Ditt Navn* fant frem tallkerner, bestikk og diverse annet. "Det er ferdig nå." Hun fyllte opp melk i glassene våre og satte seg på den ene stolen. "Her" Jeg satte den ene tallerkenen foran henne. "Aww." Hun smilte til meg. Hun så ned på de hjerteformede pannekakene. "Så søtt" Hun tok en liten bit av det ene hjertet. "Nam! Det smakte sykt godt." Hun var så søt at jeg ikke helt visste hva jeg skulle gjøre. Hun kremtet svakt etter en stund. "Ehm.. Bra du liker det." Jeg beit meg på innsida av leppa. Hvorfor måtte jeg bli helt borte når hun pratet til meg? Det var flaut å tenke på det. "Forresten, Pizzajenta, skal du jobbe denne uka?" Hun trakk på skuldrene. "Jeg vet ikke helt enda. Har ikke pratet med verken Steffen eller Henrik de siste dagene." Vi fortsette å småprate under resten av måltidet.

 

*Ditt Navn's POV*
"Ferdig eller?" Niall banket på døra inn til badet. "Ja." Du tok et godt tak rundt mobilen din og åpnet døra. "Ser jeg ok ut?" Du snurret rundt en runde. 
Da du stoppet, stod han bare å stirret på deg. "Niall?" Han så opp på deg. "Absolutt." Niall la armene sine rundt deg og kysset deg forsiktig på kinnet. "Klar til å gå?" Du nikket til han. 

 

 

Hånd i hånd gikk dere nedover gatene. I det området dere gikk var det ganske så rolig, heldigivis. "Hvor skal vi?" Spørsmålet ditt fikk Niall til å glise bredt. "Vent å se." Han fikset litt på håret sitt. Han var så nydelig når han gjorde det! "Her er vi." Han åpnet opp døra for deg. Du måtte le litt. "Nandos?" Du snudde deg og så på han. "Ja." Smilet hans ble enda bredere. "Det var ikke noen stor overraskelse akkurat."

 

Mer?


Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer! <3

15.04.2012 @ 15:35
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Kari

MEER :DD!

15.04.2012 @ 16:02
Postat av:

Mer!

15.04.2012 @ 16:29
Postat av: Smile

Meeeeeeeeereeee!!!<3

15.04.2012 @ 17:33
Postat av: Hege Bjerga

mer :)

15.04.2012 @ 18:04
URL: http://www.hegbje.blogg.no
Postat av: Directionstorys

Mer! Kjempe bra historie :)

15.04.2012 @ 19:22
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av: Stine

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer <3

15.04.2012 @ 20:54
Postat av: Marianne

mer!!!

15.04.2012 @ 21:50
Postat av: Hannah

mer<3

15.04.2012 @ 21:54
URL: http://hannahbekkelund.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36086619
hits