15.04.2012 | 21:59 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 26

Han var så nydelig når han gjorde det! "Her er vi." Han åpnet opp døra for deg. Du måtte le litt. "Nandos?" Du snudde deg og så på han. "Ja." Smilet hans ble enda bredere. "Det var ikke noen stor overraskelse akkurat."

________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Niall bestillte for dere begge. Det var litt morsomt, noen jenter ved et av bordene satt og pekte på dere og hvisket. Stedet var nesten halvfullt. Niall pratet i veg om alt mulig rart. "Vet du noe mer om hvor mye du skal jobbe denne uka?" Han så spent på deg. "Har teksta litt med Henrik, og det virket som vi skulle jobbe på tirsdag." Niall nikket. "Ok." var alt han sa. "Er det noe eller?" Du geipet til han. "Nei da." Han tok en bit av maten sin igjen. Du tok i motsetningen en slurk av drikka di. Jentene som satt litt bortenfor, kom nå bort til dere. "Er ikke du Niall fra One Direction?" Niall nikket. "Kan vi få autograf og bilde?" Han så spørrende bort på deg. "Sett i gang." Fansen var en del av livet hans. Du ville ikke nekte han noe sånn. "Kan du ta bildene?" Den ene brunetta rødmet da hun spurte deg. "Selvfølgelig!" Du tok i mot kameraet og tok noen bilder. Du tittet over dem for å se at de så ok ut. Niall var alt du klarte å se på når de så gjennom dem. "Her." Du ga kameraet tilbak til brunetta. "Niall, kan få prate litt med deg?" Den eneste blonde i gjengen viftet overdrevet med øyenvippene. "Ehh.. Det passer litt dårlig. Jeg er litt opptatt." Han så bort på deg og smilte. "Jeg er sikker på at venninna di ikke har noe imot det." Resten av gjengen stod og så på dere, usikkre på hva som egentlig skjedde. "Jeg vil ikke forlate henne her, selv om det kun er for to minutter." Den blonde jenta tok ikke hintet. "Vær så snill, Niall." Han ristet på hodet. "Du kan bare prate med henne da Niall. Resten av jentene kan sikkert holde meg med selvskap hvis de vil." Du blunket til han. "Men.." Den blonde jenta dro han allerede bort fra dere.

 

"Så, hvordan er det å være på date med selveste Niall Horan?" Silje så nysgjerrig på deg. Det var hun med det brune håret som hadde spurt om du kunne ta bilder av dem. "Som å date en helt vanlig fyr egentlig. Bortsett fra at folk fangirler rundt han da." Gjengen på fire lo litt." Marina, en av de andre jentene, fikk et litt fjernt uttrykk i ansiktet. "Er det noe eller?" Hun nikket. "Hva er det de driver med?" Hun pekte, og dere snudde dere alle sammen for å se. "Ehm.. Er ikke det Niall?" Silje sa det lavt, men du hørte det. Og du så det. "Jeg tror jeg må gå." Du fortet deg ut døra og ut i den småkalde kveldslufta. Bildet av at Niall kysset den blonde jenta, Charlotte, var på replay i hodet ditt. Tårene begynte å renne nedover kinnene dine da du forstod hva som hadde skjedd. "*Ditt Navn*! Vent!" En jentestemme fikk deg til å snu deg. Marina kom løpende etter deg. "Niall må prate med deg. Silje gikk bort og snakket til dem, og sa at du gikk. Han er skikkelig lei seg." Du ristet på hodet. "Han kommer ikke etter, så hvor lei seg er han egentlig?" Ikke på tale at du gikk tilbake til Nandos for å snakke med Niall, uansett hvor glad du var i han. "Vi er jo ikke sammen, så jeg har egentlig ingen grunn til å bli sur på han." Du dro deg litt å håret. "Jo! Dere dater jo. Han skal jo ikke gå rundt å kysse andre da." Hun tok en liten pustepause. "Men hun kysset han, han protesterte. Det sa Silje også. Vær så snill og prat med han. Dere er så søte sammen!" Hun smilte oppmuntrende til deg. "Kanskje jeg gjør det, men ikke i dag. Nå vil jeg bare hjem å sove."
Marina fulgte deg hele veien hjem. "Vil du sove over eller? Det er såpass sent, og jeg kunne trenge selvskap." Du hadde lært at du ikke skulle stole på fremmede, men Marina virket som en person som man kunne stole på. Uansett. Hun nikket. "Ok, jeg skal bare tekste mamma." Hun dro fram mobilen sin og tekstet i vei. Alice kom løpende da dere kom inn i leiligheten. Overlykkelig av å ikke være alene lenger. "Aww, så søt katt." Marine løftet henne opp og klappet på henne. Alice begynte å male omtrent før hun hadde blitt rørt. Du fant ut at dere gikk på samme skole, overraskende nok. Hun gikk en annen linje enn deg, og ikke hadde dere felles venner heller.
"Natta." Du ga henne en kort nattaklem, før dere la dere under hver deres dyne. Du hadde dobbeltseng, så dere lå i hver deres ende av den. "Natta." Svarte hun trøtt. Det tok ikke lenge før dere begge hadde sovnet.

 

Mer?


Postat av: Mia Vist

Mer!

15.04.2012 @ 22:04
Postat av: Directionstorys

Mer! :)

15.04.2012 @ 22:07
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av: Marianne

mer!!

15.04.2012 @ 22:15
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

MER!

15.04.2012 @ 22:37
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

15.04.2012 @ 22:42
Postat av: Ida Marie

Meer!!

15.04.2012 @ 22:46
Postat av: Hannah

masse mer!

15.04.2012 @ 23:00
URL: http://hannahbekkelund.blogg.no
Postat av: Hege Bjerga

mer :D :D

15.04.2012 @ 23:28
URL: http://www.hegbje.blogg.no
Postat av: silje

mer ! trenger mange deler nå :)

15.04.2012 @ 23:31
Postat av: Sofie

Meeeer!!!:D

16.04.2012 @ 14:35
Postat av:

MEER, i dag please! :DD

16.04.2012 @ 15:48
Postat av:

MYEEE MER !!

16.04.2012 @ 18:24
Postat av: Stine

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer <3

16.04.2012 @ 19:33
Postat av: rebecca

meeer!!

16.04.2012 @ 21:34

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36095197
hits