18.04.2012 | 18:42 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 28

Han la hendene sine rundt livet ditt. "Du er perfekt." Mobilen hans dirret i lomma hans, noe som ødela øyeblikket. "Hei Louis. Ok." Sa han fort. "Hvis du skal rekke skolen må vi gå." Du låste døra, og hånd i hånd gikk dere ut til bilen.

__________________

 

 

"Så bra at dere har fått fikset opp!" Marina strålte mot dere da dere satte dere inn i bilen. Louis nikket enig. Du og Niall satte dere inn bak, siden Marina satt foran sammen med Louis. Bilen kjørte bortover veien, på vei til skolen. "Forresten, vil dere komme til oss etter skolen?" Louis så på dere via speilet. "Eleanor og Danielle kommer, så da kan dere få møte dem." Du likte at han ville ha med Marina også. "Og Marte er der jo." Skøyt Niall inn. "Hvis Marina blir med, blir jeg med." Hun snudde seg litt i setet så hun så på deg. "Jeg blir gjerne med, så lenge det er greit for dere gutter." Louis så fort bort på henne. "Jeg hadde ikke spurt om DERE ville komme hvis du ikke kunne komme, Marina." Det virket som de to fant tonen. Niall flettet fingrene sine med dine. "Skulle du på jobb i morgen?" Du nikket. "Uheldigvis, så ja." Han begynte å tulle med håret ditt med den andre hånda. "Ok." Han ga seg med det. Resten av turen gikk hovedsakelig i stillhet.

 

"Hade." Du og Marine gikk hvert til dere når dere kom på skolen. Du satte deg ned på den vanlige plassen din, rett ved siden av Allison, bestevenninna di. "Hei" Du fikk en kjapp klem av henne før dere ble avbrutt. "Hey, *Ditt Navn*!" Du snudde deg. "Du og Niall?" Guro lo en hånlig latter. Verken du eller Allison kunne fordra henne. Guro var en av de mest populære jentene på skolen. Enten så likte hun deg, eller prøvde å gjøre skolen et helvette for folk. Mot deg hadde hun vært helt ok, til nå. "Hva sa du?" Du nektet å la henne prøve å knekke deg. "Hun gjør det kun fordi hun er misunnelig." Hvisket Allison i øret på deg. "Han bruker deg bare. Alle kan se det." Hun forvirret deg litt. "Hva prater du om?" Hvordan visste hun egentlig om deg og Niall i det hele tatt? "Det ligger bilder over alt på nettet." Hun tok en skikkelig facepalm. "Snakk om å følge med." Gjengen som stod bak henne lo. "Uansett, hvorfor gir du ikke bare opp? Jeg skjønner ikke at du lar han leke med deg på den måten." Hjertet ditt dunket fortere. "Åja? Hvorfor slutter ikke du å være så jævelig misunnelig?" Selv om Niall ikke brukte deg, kunne du ikke la være å tenke på muligheten. En svakhet hos deg er at du var lett påvirkelig. Sa en person det samme til deg mange nok ganger, begynte du etter hvert å tro på det. "Misunnelig? For at du er venn med Niall? Han er kjent, men han er så stygg at jeg ikke vil vises sammen med han." Setningen fikk det til å klikke for deg. "Hva var det du sa?" Du kjente at nevene dine knyttet seg. "Du hørte meg. Niall er jævelig stygg!" Du reiste deg opp og gikk bort til han. "Du kjenner han ikke, så bare hold kjeft. Sier du det en gang til, så drar jeg til deg." Du snur deg for å gå tilbake igjen. "Du må sjekke synet ditt. Niall er seriøst stygg." Uten å tenke mer over det, snudde du deg og dro til henne midt i ansiktet. Resten av gjengen hennes mumlet høyt med hverandre.
"Hva skjer her?" Mrs. Vernon, læreren deres, stod i døra. "*Ditt Navn* dro til Guro." Du kunne se at hun blødde neseblod. "*Ditt Navn*, gå til rektors kontor." Hun så skuffet på deg, men du brydde deg ikke. Stakkars den som kalte Niall stygg når du var til stede.

"Ms. *Ditt Etternavn*, kan jeg spørre hvorfor det skjedde?" Rektoren din så deg dypt inn i øynene. "Fordi Guro fornærmet en veldig god venn av meg." Mr. Buchanan nikket svakt. "Jeg skjønner at du ble sint, men det var å gå for langt." Du krysset fingrene i det han åpnet munnen for å si noe mer. "Du slipper unna med en advarsel denne gangen. Du kan gå tilbake til timen." Han vinket deg av gårde med hånda. Så fort du kom ut av kontoret slapp du pusten din. Du trudde at du skulle ende med noe mye verre. Guro sendte deg et stygt blikk da du kom inn i rommet. Hun hadde hovnet opp i ansiktet. Tilpass for kjerringa.

 

Mer?

 

Og ja, hvis dere lurer.. Ble skikkelig kvalm når jeg skrev denne delen.. Fyoetjbawiurj.. Niall er liksom verdens nydeligste person<3 


Postat av: Mia Vist

meer!

18.04.2012 @ 18:47
Postat av: sigrid martine

mmmmeeeeerrrrrreeeeee !!!!!!!!

18.04.2012 @ 18:54
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer! <3

18.04.2012 @ 18:57
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Directionstorys

Mer! :)

18.04.2012 @ 19:06
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av: Sofie

meeeeer!! <3<3<3<3

18.04.2012 @ 19:49
Postat av: Hege

mer :D

18.04.2012 @ 20:00
URL: http://www.hegbje.blogg.no
Postat av: Silje

Mer !

18.04.2012 @ 20:32
Postat av: Christine<3

meeeer!! hektaaa

18.04.2012 @ 20:32
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Marianne

mer!!!

18.04.2012 @ 20:42
Postat av: Kari

MEER! :D

18.04.2012 @ 21:30
Postat av: Amalie <3

Mer!! :D

19.04.2012 @ 17:52

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36147804
hits