18.04.2012 | 21:28 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 29

Han vinket deg av gårde med hånda. Så fort du kom ut av kontoret slapp du pusten din. Du trudde at du skulle ende med noe mye verre. Guro sendte deg et stygt blikk da du kom inn i rommet. Hun hadde hovnet opp i ansiktet. Tilpass for kjerringa.

_________________

 

 

"Du gjorde hva?!" Marina stirret på deg. "Du skulle sett det!" Du og Allison hadde møtt Marina utenfor skolebygget. "Du dro til den mest populære jenta på skolen på grunn av det hun sa?" Du nikket. "Att du tørr!" Hun stirret fortsatt vanntro på deg. "Det var egentlig litt morsomt. I alle fall når hun hovnet opp." Allison hoppet inn i samtalen igjen. "Så, hva sa Mr. Buchanan?" Hun sa navnet hans i en mer dramatisk tone enn resten av setningen. "At jeg slapp unna med en advarsel." Du gliste bredt. "Oi! Du var utrolig heldig." Både Marina og Allison var enig om det. "Der er de." Marina pekte bort på en bil som stod et stykke fra dere. "Åja, vi må stikke." Du ga en klem til Allison før dere gikk bort til bilen. Overraskende nok var det Harry som kjørte, og ikke Louis. "Hei." Niall kysste deg fort på leppene. "Hvordan har dagen vært?" Du lukket bildøra. "*Ditt Navn* har vært den slåsskjempa i dag!" Kom det fort fra Marina. "Hysj!" Selv om du hadde gjort det for Niall ville du ikke at han skulle vite det. Han kom kanskje til å merke det uansett, siden du var rød og hoven på knokene. Slaget var hadde i alle fall vært perfekt.
"Hva har skjedd?" Niall så bekymret på deg. "Ehm.." Marina tok ordet fra deg. "Hun dro til Guro." Hun snudde seg i setet og smilte stort. De hvite tennene hennes lyste nesten. "Hvem er Guro og hvorfor dro du til henne?" Niall tok den ene hånda di i hans. Den hånda du hadde slått med. "Au." Du dro hånda litt til deg. "Gjorde jeg noe galt?" Det så ut som Niall skulle få panikk. "Nei da. Bare litt hoven etter slaget." Han tok forsiktig tak i hånda og studerte den. "Oi. Du slo virkelig til også. Men fortell nå!" Marina kremtet. "Kan jeg fortelle?" Hun var så søt at du bare måtte si ja. "*Ditt Navn* dro til Guro fordi han snakket stygt om deg. Og det klikket litt for henne da." Niall så fra Marina og bort på deg. "Hva sa hun?" Han gliste, men hadde et litt trist drag på øynene. "Hun kalte deg stygg. Og ingen, jeg gjentar ingen, kaller deg stygg." Du kysset han på halsen. Det var tydelig at Harry hadde fult med i samtalen, for han satt i total latterkrampe. "Du dro til henne fordi hun kalte meg stygg?" gjentok Niall. "Ja." Han la den ene armen sin over skuldrene på deg. "Du er litt søt. Men du behøvde ikke dra til henne da." Han kysste deg på hodet. "Jo. Hun sier ikke sånn om gutten jeg liker. Og i alle fall ikke når han er kjekk." Du la til et sinnatryne. Niall bøyde seg ned og kysset deg på nesa. "Hvordan ser hun ut etter slaget?" Harry ble med i samtala. "Hun begynte å blø neseblod, og når jeg kom inn igjen en halvtime senere var hun skikklig blå og hoven." Harry lo enda mer. "Niall, du har i alle fall fått tak i ei jente som kan ta være på seg selv når du er borte." Niall skar en grimase. "Hva er det?" Du så bort på han. "Vi skal reise igjen, på turne. Altså, ikke enda. Men om noen måneder." Du nikket. Heldigvis sa han i fra allerede. "Han har rett da. Du trenger ikke være redd for at noen herser med meg." Du geipet til han.

 

*Niall?s POV*

Vi gikk ut av bilen og inn i leiligheten til Louis og Harry. Det var der alle skulle møtes. Liam, Danielle, Eleanor, Louis, Marte og Zayn satt og ventet i sofaene. "Hei dere." Marte hoppet opp og sprang bort til *Ditt Navn*. Hun kastet seg rundt halsen hennes og ga henne en klem. "Hei Marte." *Ditt Navn* fikk et stort smil i ansiktet. Hun tok pusten fra meg. Jeg tok tak i hånda hennes, og vi gikk inn til resten. Marina og Harry gikk i en samtale litt lenger bak. Heldigvis følte hun seg ikke utenfor. Både *Ditt Navn* og Marina hilste på Danielle og Eleanor. Vi satte oss ned i sofaen, rett ved siden av Marte og Zayn. Flere samtaler ble fort satt i gang. "Så, hva har skjedd i dag?" Marina begynt å fnise og tittet bort på *Ditt Navn* så fort hun hørte spørsmålet til Marte. "Hva?" Kom det spørrende fra Liam. Både *Ditt Navn*, Marina, Harry og jeg visste hva som kom til å komme nå.

 

Mer?

 Postat av:

mer!

18.04.2012 @ 21:32
Postat av: Marianne

mer!!! haha

18.04.2012 @ 21:32
Postat av: Hege

mer :D

18.04.2012 @ 21:36
URL: http://www.hegbje.blogg.no
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer i kveld??? MÅ HA MEEEER!!!! <3

18.04.2012 @ 21:36
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Christine isaksen

Meeeeeeer!!????:oo

18.04.2012 @ 21:37
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Sofie

Meeeer!!:D

18.04.2012 @ 21:50
Postat av: Miriam

åååh ! MER :D

18.04.2012 @ 21:56
URL: http://odff.blogg.no
Postat av: Caroline

Meeeer!!

18.04.2012 @ 22:26
Postat av: Smile

Meeeeree!<3

18.04.2012 @ 22:35
Postat av: Stine

Meeeeeeeeeeeeeeeeer <3

19.04.2012 @ 15:23
Postat av: rebecca

meer!!

19.04.2012 @ 17:11
Postat av:

MEER :DD!!

19.04.2012 @ 20:41

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36152771
hits