21.04.2012 | 14:12 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 30

Marina begynt å fnise og tittet bort på *Ditt Navn* så fort hun hørte spørsmålet til Marte. "Hva?" Kom det spørrende fra Liam. Både *Ditt Navn*, Marina, Harry og jeg visste hva som kom til å komme nå.

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Ehm.. Jeg dro til ei jente i dag.." Alle så på deg nå. Du fortsatte å forklare, og etterhvert ble de vantro uttrykkene til latter. "Søtt da" Danielle smilte varmt til deg. Det var litt flaut å si at du faktisk hadde slått til noen. Det skjedde ikke akkurat hver dag. Dere pratet i en times tid før Harry satte på en film. The Notebook, hvis du husket riktig. Niall la armen sin rundt deg. Eleanor blinket lekent til deg. Du snudde deg og så på Marina, noe som ikke hjalp stort. Hun satt å gliste som en idiot. Du fulgte med på filmen, men ble forstyrret nå og da fordi Niall så på deg. Tankene dine tvang deg på mange måter til å se på han. De blå øynene lyste opp hver gang du møtte blikket hans. Han kysset deg forsiktig på kinnet. Denne dagen kunne ikke bli mer perfekt. Midt i filmen reiste Liam se og gikk. Det tok en stund før han kom tilbake. Han hvisket noe til Danielle, og hun smilte stort. Mon tro hva det skulle bety?

 

"Jeg må stikke nå, pappa venter utenfor." Marina ga deg en kos og sa ha det til de andre. Du satte deg ned ved siden av Niall igjen. Men det tok ikke lang tid før han spurte om dere skulle stikke til han i stedet. Du ga hele gjengen en klem hver. Danielle og Eleanor var skikkelig koselige, og du gledet deg til å bli bedre kjent med dem. "Kos dere!" var det siste Danielle sa før dere lukket døra bak dere.
"Hvorfor stikker vi egentlig?" Du tittet nysgjerrig bort på Niall. Kommentaren til Danielle hadde fått deg til å lure på hva dere skulle. Han rødmer svakt. "Ville bare være litt alene med deg." Dere gikk inn i leiligheten hans. Du hang fra deg jakka og tok av skoene. Det samme gjorde Niall. Han la armene sine rundt deg og kysset deg på nakken. "Jeg har en overraskelse til deg." mumler han mot nakken din. Han tok tak i hånda di og gikk inn i stua. Du målet av synet.

 

På bordet var det dekt pent på, og det var tent levende lys. "Har du fikset alt dette?" Du så bort på Niall, men han ristet på hodet. "Jeg har fikset pådekking, men Liam gikk opp hit og fikset med lys og mat." Han trakk fram stolen til deg og du satte deg ned. "Maten kommer om litt." Han kysset deg på kinnet og gikk ut på kjøkkenet.
Fem minutter senere kom han inn igjen med to tallerkener. "Håper det smaker. Liam er flink med mat." Han smilte søtt. Tallerkenen var fylt med kylling, potetbåter og saus. Det luktet nydelig! Du tok den første biten i munnen. "Nam! Hvordan visste du at jeg elsker kylling?" Han gliste. "Jeg pratet med Henrik. Han sa du likte det." Du nikket. Heldigvis var ikke det gode vennskapet mellom deg og Henrik et problem for Niall. Dere fortsatte å spise og prate. Samtalen fløt lett. Du og Niall kunne prate om alt. Jo mer du var sammen med han, jo mer forelsket ble du i han.

 

*Niall's POV*
Det kriblet i magen bare jeg så på henne. Skulle jeg spørre henne? Jeg beit meg i leppa. Hun lå i armkroken min, og jeg lekte med håret hennes. Filmen vi hadde satt på, var det ingen av oss som fulgte med på. "*Ditt Navn*?" Jeg tittet ned på henne. Hun vrei litt på hodet, så hun så meg inn i øynene. "Ja?" Jeg kremtet litt. "Ehm.." Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle spørre henne. Hun satte seg opp og jeg flettet fingrene våre sammen. "Vi har ikke kjent hverandre alt for lenge, men jeg lurte på du ville bli jenta mi?" Jeg turte ikke se skikkelig på henne, redd for at hun skulle avvise meg. "Tuller du?" Reaksjonen hennes gjorde så jeg løftet blikket. "Så klart vil jeg det!" Hun lente seg mot meg og leppene våre møttes.

 

 

Mer? :)

Sorry for skrivefeil og sånn, bruker iPoden :p


Postat av: Directionstorys

Mer <3

21.04.2012 @ 14:21
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av:

mer :D

21.04.2012 @ 14:57
Postat av: Caroline

meer!

21.04.2012 @ 15:14
Postat av:

mer!

21.04.2012 @ 15:27
Postat av: Stine

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer <3

21.04.2012 @ 15:44
Postat av: Marianne

wiii!! mer!!

21.04.2012 @ 16:01
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer! <3

21.04.2012 @ 16:15
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: sofie

meeeeeeeeeer!!!<3<3<3<3

21.04.2012 @ 17:02
Postat av:

MEER! :DD

21.04.2012 @ 18:46

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36197723
hits