21.04.2012 | 19:35 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 31

"Vi har ikke kjent hverandre alt for lenge, men jeg lurte på du ville bli jenta mi?" Jeg turte ikke se skikkelig på henne, redd for at hun skulle avvise meg. "Tuller du?" Reaksjonen hennes gjorde så jeg løftet blikket. "Så klart vil jeg det!" Hun lente seg mot meg og leppene våre møttes.

_________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du bråvåknet. Det var lyst i rommet. Du hadde sovnet, så Niall hadde vel bært deg inn hit. Han lå ved siden av deg, med den ene armen rundt deg. Han var så søt når han sov. Du sjekket mobilen din som lå på nattbordet. *Hei vennen:) Sjuk i dag? xx* En melding fra Marina. Sjuk, i dag? Du gned deg hardt i øynene. "Shit!" Du satte deg opp i senga. Klokka var allerede halv tolv. Det kom en mumlende lyd fra Niall, men han sov fortsatt. Du vred deg ut av grepet hans, og lot beina treffe det kalde gulvet. Du fortet deg ut av rommet og inn på badet. Sminka ble fikset og du gredde gjennom håret ditt med fingrene. Før det hadde gått ti minutter ar du ute av bygget. Å komme så forsent til skolen måtte være en ny rekord. Det var ikke ofte det skjedde akkurat. Du sprang nedover gatene, i retning av skolen. Du kom til å rekke siste timen.
Det tok rundt tjue minutter før du var framme. Du åpnet døra inn til bygget, og gikk inn. Gangene var døde. Det ville være friminutt om fem minutter. Du fortsatte opp trappene til klasserommet ditt.

 

"Hvor har du vært?"  Allison så storøyd på deg. "Jeg sovnet hos Niall." Hun fniste litt. "Bra gjort." Du avbrøyt henne før hun fikk sagt noe mer. "Og vet du hva, Niall og jeg er sammen!" Det tok en liten stund før hun sa noe. "Seriøst?" Du nikket. "Nå må jeg få møte han. Vennegreie! Når venninna får en kjæreste, så må man jo få møte den heldige gutten." Allison smilte stort. Timen gikk fort, og det tok ikke tid før skoledagen var ferdig.
"*Ditt Navn*?!" Niall kom joggende mot deg. "Hvor ble det av deg?" Han hadde et litt såret uttrykk. "Unnskyld, men jeg våknet halv ett og stakk hit." Han nikket. "Jeg trodde virkelig du reiste." Du la armene rundt halsen på han. "Det ville jeg aldri gjort." Du kysset han på halsen. Han strøk den ene hånda over håret ditt. "Skal vi stikke til meg en tur?" Du smilte til han. "Ja, men jeg tror venninnene dine vil prate litt med deg først." Du snudde deg og så Guro sammen med Katarina og Miranda. "De er ikke venninnene mine. Hun i midten er Guro." Niall sa noe til, men du fikk det ikke med deg. "Kanskje du bare skal begynne å gå?" Du så opp på han, men han blånektet. Hånd i hånd gikk dere mot dem. "Hei Niall." sa Guro i en flørtende tone. Hun viftet skikkelig med øyevippene sine. Da han ikke svarte med en gang, fortsatte hun. "Kan jeg få en autograf?" Samtidig som hun sa det begynte hun å leke med hårtuppene sine. "Jeg er litt opptatt, så nei." Hun stod der med åpen munn, tydeligvis overrasket over avslaget. Niall dro deg med videre forbi dem.

 

Er dere interessert i twitcam? Får bruke pcen til søstera mi, som det fungerer med:) Da kan dere stille spørsmål etc.


Postat av: Stine

Meeeeeeeeeeer <3

21.04.2012 @ 19:43
Postat av: directionerff

Meeer! <3

21.04.2012 @ 19:44
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Marianne

mer!!!

21.04.2012 @ 19:44
Postat av: Smile

Omg!!! Mer!!!!!!!<3 :D

21.04.2012 @ 19:48
Postat av:

MER ! :DD

21.04.2012 @ 19:55

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36202963
hits