21.04.2012 | 20:14 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 32

"Kan jeg få en autograf?" Samtidig som hun sa det begynte hun å leke med hårtuppene sine. "Jeg er litt opptatt, så nei." Hun stod der med åpen munn, tydeligvis overrasket over avslaget. Niall dro deg med videre forbi dem.

__________________

 

 

"Så du ansiktet hennes eller?" Du lo skikkelig. Niall gliste bredt. "Ja." Han lo han også. "Var det i kveld du skulle jobbe?" Han ble plutselig veldig seriøs. "Skal nok det." Du prøvde å løfte litt på stemningen igjen. "Men vi kan jo finne på noe til da." Han så bort på deg og smilte. "Absolutt. Om det så hadde vært fem minutter, ville jeg ikke gått glipp av det." Du låste opp døra til leiligheten din og dere ble møtt av en mjauende Alice. "Hei pus." Niall løftet henne opp og koste litt med henne. "Hun er ganske søt." Du nikket. "Den søteste i verden." Han kremtet. "Ikke like søt som deg da." sa han og satte Alice ned på gulvet. "Fortsetter du sånn, så kommer jeg til å rødme." Du gjemte ansiktet i hendene dine. Han tok et tak rundt håndleddene dine, og tok hendene dine bort fra ansiktet ditt. "Jeg elsker deg." Han bøyde seg ned og kysset deg. Han slapp taket han hadde hatt rundt håndleddene dine, og la armene rundt deg i stedet. "Jeg elsker deg også." svarte du så fort dere slapp kysset. "Jeg skjønner ikke at jeg er så heldig." Han så spørrende på deg. "For at jeg har deg." Han lo litt. "Det er omvendt." Han kysset deg på nytt. Det føltes som magen din skulle eksplodere. Bare han så på deg gikk sommerfuglene berserk.

 

*Niall's POV*
*Ditt Navn* skrev i full fart bortover sida. "Snart ferdig eller?" Jeg mobbet henne litt for at hun måtte gjøre lekser. "Ja da, bare en oppgave igjen." Jeg bøyd meg fram og kysset henne på halsen. "Niall, jeg prøver å konsentrere meg." Hun sendte meg et stygt blikk. "Unnskyld søta." Jeg kysset henne på halsen enda en gang, kun for å irritere henne litt. "Niall, please. Det er vanskelig nok fra før av." Hun ga meg et så søtt blikk at jeg stoppet.
"Er du opptatt i morgen? *Ditt Navn* la fra seg bøkene og så på meg. "Nei, tror ikke det." Hun satte seg til rette i armkroken min. "Du er det nå. Du skal nemelig på en ny date med meg." Hun fniste litt. "Fint å vite." Vi satt sånn en stund, hun i armkroken min. Mobilen hennes ringte, og hun tok den. "Hei Henrik. Ok, kommer nå." Hun så unnskyldene på meg. "Vi skal bare jobbe i tre timer. Hvis du vil vente her i mens, kan du godt det." Hun sprang inn på soverommet. Fem minutter senere kom hun ut igjen med jobbklær. Jeg reiste meg og gikk bort til henne. Hun heiv på seg jakke og sko. "Hade." Hun ga meg en kjapp kos før hun skulle til å gå ut døra. "Glem det." Jeg dro henne tilbake og la hendene mine på hoftene hennes. Jeg plassert leppene mine mot hennes. "Uansett hvor gjerne jeg heller ville gjort dette, så må jeg gå." Hun kysset meg en gang til før hun gikk ut døra. Jeg kom definitivt til å vente på henne.

 

Mer? For dere som ikke har fått det med dere, så har jeg et lite maraton nå:)


Postat av: directionerff

Meeer! <3

21.04.2012 @ 20:29
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: One Direction Storys!

merrrr!

21.04.2012 @ 21:11
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: One Direction Storys!

meeer

21.04.2012 @ 21:12
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: Hanne

meeereeee, ber deg!

21.04.2012 @ 21:12
Postat av: Andrea

super del! meeer

21.04.2012 @ 21:13
Postat av: Smile

Mer!!! Absulutt!!<3 :D

21.04.2012 @ 21:13

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36204921
hits