21.04.2012 | 21:20 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 33

"Glem det." Jeg dro henne tilbake og la hendene mine på hoftene hennes. Jeg plassert leppene mine mot hennes. "Uansett hvor gjerne jeg heller ville gjort dette, så må jeg gå." Hun kysset meg en gang til før hun gikk ut døra. Jeg kom definitivt til å vente på henne.

________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Jeg gikk nedover det siste kvartalet bort til leiligheten. "Hjelp!" Jeg snudde meg og så en jente komme løpende mot meg. "Hjelp!" Hun så desperat ut. "Hva er det?" Hun så seg rundt. "Over nå.." Jenta pustet veldig tungt. Hun var vel på min alder. "En fyr... veska mi.." av det lille hun fikk fram virket det som hun var blitt ranet. "Går det bra med deg?" Hun satt halvveis på gangveien. "Se her." Du hjalp henne opp på beina igjen. "Hvor bor du?" Hun så opp på deg og mumlet adressen. "Har du et numemr jeg kan ringe?" Hun fikk mobilen din og tastet inn nummeret. "Hallo?" En mørk stemme svarte i den andre enden. "Hei, det er *Ditt for- og etternavn*. Jeg står her med.." Du tok mobilen litt vekk fra øret. "Hva heter du?" Hun mumlet fram navnet sitt. "sammen med Vilde." Det kom et gisp fra mannen. "Hvor er du?" Du sa adressen til leiligheten din. Mannen lovte å komme innen en halvtime. Du dro med deg jenta hjem til deg selv.

 

*Niall's POV*
 Jeg hørte døra ble åpnet, og gikk ut i stua igjen. Siden hun hadde vært borte så lenge, hadde jeg halvveis sovnet på senga hennes. "Hei, jenta.." Jeg stoppet opp midt i setningen. "Hva har skjedd?" Hun dro med seg en ukjent jente inn i rommet. "Hun heter Vilde. Jeg tror hun har blitt ranet." Jeg gikk bort og hjalp henne med å få Vilde bort til sofaen. "Hvor fant du henne?" *Ditt Navn* trakk opp mobilen og så på klokka. Uten å se på den, visste jeg at klokka nærmet seg elleve. "Jeg kom løpende nedover mot meg. Jeg ringte faren hennes, tror jeg, så han kommer og henter henne." Vilde tittet opp på meg. "Niall?" Da var da jeg så det. "Vilde?" Jeg satte meg ned på sofaen ved siden av henne. "Lenge siden." Hun ga meg en kos. *Ditt Navn* stod der som et stort spørsmålstegn. "Hun kommer i fra Irland. VI gikk på skole sammen." Hun nikket. Vilde lente hodet på skulderen min. Mobilen til *Ditt Navn* ringte. "Hallo? Ja, vi kommer ut nå." Vi hjalp henne ut og faren hennes stod allerede og ventet. "Neimen, er det ikke deg." Han hilste på meg før han hjalp Vilde inn i bilen. "Hun har savnet deg veldig etter at vi flyttet." Han klappet meg litt på skulderen og takket oss før han satte seg inn i bilen og kjørte av sted.

 

Mer?


Postat av: One Direction Storys!

mermermermerrrr

21.04.2012 @ 21:25
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: Stine

meeeer

21.04.2012 @ 21:26
Postat av: leser

give mehhh moorreeee

21.04.2012 @ 21:27
Postat av: directionerff

MEEEER!!!!! <3

21.04.2012 @ 21:29
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Stine

Meeeeeeeeeeeeeer <3

21.04.2012 @ 21:42
Postat av: Smile

Meeeeeeeeeeereeee!! Du e helt rå på og skrive<3

21.04.2012 @ 21:44
Postat av: vilde

hahhaha, dæva da jeg så hu jenta hete vilde, ble litt forvirrende men skjønte det etter vært :p Digger historiene dine :)

05.06.2012 @ 20:28

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36206418
hits