21.04.2012 | 21:49 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 34

"Neimen, er det ikke deg." Han hilste på meg før han hjalp Vilde inn i bilen. "Hun har savnet deg veldig etter at vi flyttet." Han klappet meg litt på skulderen og takket oss før han satte seg inn i bilen og kjørte av sted.

________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Jeg kjente et lite stikk etter det Niall hadde sagt. Hvor stor var sjansen for at jeg skulle dra med meg noen hit som han kjente allerede? Jeg prøvde å riste den guffen følelsen av meg. Det var noe med blikket han ga henne. Dere gikk inn igjen. Du gikk rett på badet og skriftet far jobbklær til pysj. Niall satt og så på TV-en da du kom inn igjen. Du fikset med en skive og spiste den, før du gikk for å fjerne sminke og dusje. Det varme vannet rant nedover kroppen din. Etter en lang dag var det veldig forfriskende.
Du tørket deg og tok på pysjen igjen. Håret ditt var fortsatt ganske så vått, så du tullet det inn i et stort håndkle. Niall så fortsatt på TV. "Natta." mumlet du før du lukket døra forsiktig. Tankene surret fortsatt i hodet på deg. Du kastet håndkledet inn på badet og la deg ned i senga.

 

*Niall's POV*
*Ditt Navn* mumlet et kjapt "Natta" før hun lukket døra. Jeg slo av TV-en. Det var så tydelig på hele henne at noe var galt. Jeg reiste meg og gikk inn på rommet. Hun lå allerede i senga. "*DItt Navn*?" Hun svarte meg ikke. Jeg bøyde meg over henne. "Please svar meg." Hun snudde seg rundt og så meg inn i øynene. "Hva er det?" Hvordan skulle jeg spørre? "Hva er det som er galt nå? Har jeg gjort noe?" Hun ristet på hodet. "Det er ingenting." Hun kom ikke til å si det, men jeg nektet å gi meg. "*Ditt Navn*" Jeg kysset henne fra leppene og ned til halsen hennes. "Niall, jeg er trøtt." Hun vred seg unna leppene mine. Jeg la meg på den andre siden av dobbeltsenga. Hun ga hint ganske så tydelig, men jeg la armen min rundt henne likevel. Hvis hun sa at ingnting var galt, skulle jeg oppføre meg som om ingenting var det. *Ditt Navn* fikk si det når hun var klar.

 

Mer?


Postat av: Stine

Meeeeeeeeeeer <3

21.04.2012 @ 21:53
Postat av: directionerff

Meeer! <3

21.04.2012 @ 22:21
URL: http://directionerff.blogg.no
Postat av: Marianne

mer!!

21.04.2012 @ 22:53

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36207098
hits