21.04.2012 | 22:48 | Kategori: Goodbye Is Like Dying

Goodbye Is Like Dying - Del 35

Jeg la meg på den andre siden av dobbeltsenga. Hun ga hint ganske så tydelig, men jeg la armen min rundt henne likevel. Hvis hun sa at ingnting var galt, skulle jeg oppføre meg som om ingenting var det. *Ditt Navn* fikk si det når hun var klar.

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Mobilen min ga fra seg en forferdelig lyd. Du slo av alarmen. Niall snudde seg i senga. Akkurat som gårsdagen, sov han fortsatt. Jeg fikset meg fort og fikset litt mat. "Jeg liker ikke at du skal på skola." Niall kom bakfra og smøg armene rundt deg. "Da er vi to." Han begynte å kysse deg på nakken. "Jeg synes egentlig at du kunne ta fri i dag. Det er så ensomt uten deg." Du snudde deg i armene hans. "Kanskje en annen dag. Og dessuten, du kan jo bare stikke til guttene da. Ellers så bort jo Vilde i nærheten." Det siste forlot munnen din før du fikk tenkt deg om. "Hva?" Han rynket panna og så på deg. "Er det derfor du er så sur?" Du beit deg i leppa. "Jeg er nødt til å gå." Du tok brødskiva i hånda, stappa føttene ned i skoa og dro med deg jakka og sekken. Han rakk ikke reagere før du var ute av døra.

 

"Hei!" Marina ga meg en kos. "Er det noe galt?" Du elsket måten hun kunne se at noe var galt på, selv om dere kun hadde vært venner i noen dager. Du forklarte hva som hadde skjedd. "Drama altså. Men du må uansett prate med han til slutt. Selv om du kanskje vil unngå det." Du nikket. "Ja, kan ikke unngå til for alltid." Allison kom bort til dere, og dere ble stående og prate helt til det ringte inn til første time. Denne dagen kom til å gå veldig fort, kun fordi du gruet deg til å prate med Niall.
"Lykke til. Dere kommer til å fikse opp i det." Du fikk en klem fra både Marina og Allison før dere gikk hvert til deres. Veien hjem virket kortere enn vanlig. Du brukte tida på å tenke på hva du skulle si. Du tok fram nøklene og låste opp døra. "He.." Du fullførte ikke ordet. På sofaen, ved siden av Niall, satt Vilde. "Hei, kan vi prate sammen?" Niall reiste seg og gikk mot deg. Det ble til at dere stod utenfor ytterdøra.

 

*Niall's POV*
"Hun kom hit for å takke for i går, og jeg kunne ikke bare kaste henne på dør." *Ditt Navn* så ikke på meg en gang. "Du kunne sendt meg en melding om det i alle fall, så jeg var litt forbredt." Jeg tok hånda under haka hennes og prøve å løfte ansiktet hennes sånn at hun skulle se på meg, men hun vred seg unna. "*Ditt Navn*" sa jeg bedende. "Jeg skjønner ikke hvorfor du skal oppføre deg sånn." Hun så såret opp på meg og åpnet munnen for å si noe.

 

Mer?


Postat av: Marianne

mer!!

21.04.2012 @ 22:56
Postat av:

Mer!

21.04.2012 @ 23:02
Postat av: Caroline

meer! :)

21.04.2012 @ 23:41
Postat av: 1D

MER!

22.04.2012 @ 00:18
URL: http://odff.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36208470
hits